Súhlasím s tým, že seriál je ako stvorený na maratón, vždy na konci som si povedala, že ešte jednu časť a za dva večery bol koniec.. Nešlo o nič prevratné, proste taká oddychovka, sledovalo sa to celkom dobre.
Pod názor ragelly se podepisuju, působilo to na mě úplně stejným dojmem. Nakonec jsem to sjela za jeden večer a můžu říct, že neočekávaně jsem se v dalších dílech párkrát docela nahlas zasmála :)
Devi je občas otravná, ale ostatní postavy naštěstí zvládnou nastavit rovnováhu.
Kdy bude 2. série, prosím? :D
Odyssea napsal(a):
Pod názor ragelly se podepisuju, působilo to na mě úplně stejným dojmem. Nakonec jsem to sjela za jeden večer a můžu říct, že neočekávaně jsem se v dalších dílech párkrát docela nahlas zasmála :)
Devi je občas otravná, ale ostatní postavy naštěstí zvládnou nastavit rovnováhu.
Kdy bude 2. série, prosím? :D
Už je neoficiálně prodlouženo :))
Ja som hľadala nejaký film na oddych a vybehol mi tento trailer. Až keď skončila 1. časť tak som si uvedomila, že je to seriál 😂 samozrejme že som to musela dopozerať a aj som chcela. Súhlasil nieje to haha komédia ale skôr taká oddychovka a príjemne sa to pozerá. Hlavne to nieje trápny až násilný humor, ktorý nenávidím. Takže sa teším na druhú sériu.
Souhlasím s jesmot(em)? :D Ten vypravěč je děsný a vůbec jsem ho nepochopil. Hlavní hrdinku bych ale nezatracoval, pokud to bude plynou tímhle tempem a nespadne do trapností, tak to ujde. :)
F.Valek napsal(a):
Souhlasím s jesmot(em)? :D Ten vypravěč je děsný a vůbec jsem ho nepochopil. Hlavní hrdinku bych ale nezatracoval, pokud to bude plynou tímhle tempem a nespadne do trapností, tak to ujde. :)
Tak mně úplně nevadí, jen mi prostě u toho pilotu přišlo, že bych radši sledoval příběh kamarádky, ale zase takto je to úžasně vtipné, právě ta v názorech zmiňovaná propojenost kultur.
Jinak druhá možnost je správně, když by ten nick byl nesklonný, tak to působí divně, alespoň u mě a pro mě =D
jesmot napsal(a):
Tak mně úplně nevadí, jen mi prostě u toho pilotu přišlo, že bych radši sledoval příběh kamarádky, ale zase takto je to úžasně vtipné, právě ta v názorech zmiňovaná propojenost kultur.
Jinak druhá možnost je správně, když by ten nick byl nesklonný, tak to působí divně, alespoň u mě a pro mě =D
Já to příště vyřeším nesklonnou citací jesmot :D A jinak ano, to je pravda, uvidíme, co to přinese dál. :)
Podle názvu je to o jednom Čechovi, který v angličtině nezvládá předpřítomný čas ;-)
Příjemná oddychovka, které není co vytknout. Během sledování člověk vypne mozek a odpočine si, občas se párkrát zasměje. Herci jsou skvěle vybráni, především mamka Devi, ta mě hodněkrát svými výrazy rozesmála. Nikde nebylo nic trapného a mile mě překvapil závěr. Spíš bych čekala, že ji políbí Paxton a Ben ostrouhá. Ale, že se Devi probere ze své posedlosti Paxtonem a uvědomí si, jak je Ben skvělý, hodný kluk, super, teď už se akorát bojím, aby druhá řada vše nepokazila.
allyska napsal(a):
Příjemná oddychovka, které není co vytknout. Během sledování člověk vypne mozek a odpočine si, občas se párkrát zasměje. Herci jsou skvěle vybráni, především mamka Devi, ta mě hodněkrát svými výrazy rozesmála. Nikde nebylo nic trapného a mile mě překvapil závěr. Spíš bych čekala, že ji políbí Paxton a Ben ostrouhá. Ale, že se Devi probere ze své posedlosti Paxtonem a uvědomí si, jak je Ben skvělý, hodný kluk, super, teď už se akorát bojím, aby druhá řada vše nepokazila.
mamka Devi je moje nejoblíbenější postava :D a v první chvíli jsem si myslela, že to je Indira Varma :D
allyska napsal(a):
úplně přesně moje pocity, hlavně se taky bojím, aby 2. série nepokazila ten naprosto příjemný konec, a netočila se celá kolem trojúhelníku Devi-Ben-Paxton... možná to spíš mohli celé nechat uzavřené takhle