Neviděla jsem teda ani jeden ze tří asijských pilotů, co byly dnes publikovány, ale z toho, jak Tempy zmínila ta klišé, mám normálně war flashbacks 😂. A to jsem si říkala, že u těch netflixáckých to nebude tak hrozné, zdá se, že jsem se mýlila 😂. Není tempy ještě nezažila to nejhorší, kdo ví.
Drunk_Queen napsal(a):
Neviděla jsem teda ani jeden že tří asijských pilotů, co byly dnes publikovány, ale z toho, jak Tempy zmínila ta klišé, mám normálně war flashbacks 😂. A to jsem si říkala, že u těch netflixáckých to nebude tak hrozné, zdá se, že jsem se mýlila 😂. Není tempy ještě nezažila to nejhorší, kdo ví.
A co je podle tebe "to nejhorší"? :D
Tempy napsal(a):
A co je podle tebe "to nejhorší"? :D
Myslela jsem tím věci mimo Netflix. Právě nevím, jestli mám co říkat, protože jsem tam viděla asi jen dva seriály, přičemž z korejských stanic obecně asi dvacet(?), takže je možné, že jsem netrefila na věci, kde tohle zrovna nebylo, ale ty věci z Netflixu mi právě přišly, co se týče těch tebou zmiňovaných korejských klišé, trochu umírněnější. Ale už jsem dlouho nic neviděla, asi bych musela dát něco pro srovnání, ono je momožný, že jsem si po těch letech už prostě zvykla a ani mi to už nepřijde divné 😂.