Ach, nie, na Common Law som sa tak tešila :(
I když už GG stojí za prd, tak mi to stejně bude chybět...:(
Lucius napsal(a):
Když něco jede tolik let, tak i přesto, že je to sebehorší, tak se na konci dostaví trošku pocit smutku :) Alespoň u mě :) Jakože už prostě fakt nic víc nebude :)
Lucius napsal(a):
jj, sama pořád říkám, že už měli dlouho skončit, ale teď jak jsem četla finální epizoda, mi začíná chybět už teď :/
ragelly napsal(a):
Když něco jede tolik let, tak i přesto, že je to sebehorší, tak se na konci dostaví trošku pocit smutku :) Alespoň u mě :) Jakože už prostě fakt nic víc nebude :)
Já se s koncema seriálů srovnávam hrozně těžko :D Strávila jsem u nich tolik času, že i uzavřený konce mi vadí :D To je jako kdyby někdo umřel :D
Lucius napsal(a):
Já se s koncema seriálů srovnávam hrozně těžko :D Strávila jsem u nich tolik času, že i uzavřený konce mi vadí :D To je jako kdyby někdo umřel :D
Já vím! :D Pak musíš rychle přejít na jiný, aby ten smutek rychle vystřídala závislost na něčem jiném :D
ragelly napsal(a):
Já vím! :D Pak musíš rychle přejít na jiný, aby ten smutek rychle vystřídala závislost na něčem jiném :D
Přesně :D a většinou si potom vybírám i něco stejnýho rázu, abych zaplnila díru :D
Ach, škoda toho Common Law, bolo to super. A teším sa na záver GG.
GG už je o ničem a dýchá z posledního... z překladu grand finále taky do výšky neskáču... ale přesto, při čtení těchto řádků na mě jde šílená nostalgie ba až smutek. Přesně vím, kdy a při jaké události jsem si pustila první díl... bože, je už to tak dávno...
Ach jo, doufala jsem, že se fešáci z Common Law udrží, ale bohužel... To mě vážně mrzí :/
CL mě fakt mrzí :(