Dummy je jediný z těch tří pilotů, jež nám Quibi uvolnilo, který jsem prostě nedokoukala :/ Anna Kendrick je jediná, která to pro mě zvedala z 0% na alespoň 20%.
Jak píše ragelly, že 8 minut bylo těsně před "chutí ublinknout", já ji měla asi po minutě a půl...
Tenhle druh humoru prostě není pro mě, ale někomu se to třeba přece jen líbit bude...
Tak já nevím.. Podle toho konceptu a traileru to vypadá na něco, co by mohlo být přesně podle mé noty. Akorát teď po těch hodnoceních si připadám jako ultra nechutný zvrhlík. :D :D :D
Ale pustím si to jen v případě, že budou k dostání všechny epizody a pokud se nemýlím, žádná série ještě není od Quibi k dostání, že?
sandokan555 napsal(a):
Pilot hadam skusim ..teda iba koli hlavnej predstavitelke ..
... kvůli té živé, nebo té panně? :'D
ragelly napsal(a):
🤣🤣
ragelly napsal(a):
Tak osobne sa mi paci Anička Kendriková takze asi koli nej, ta umela mi nejako nesadla.. absolutne sa nehybe ale ustami melie ostosest - dost nestastna kombinacia, bud to mohol byt vnutorny hlas alebo sa mala pohybovat ako TEDi.
To bylo správně švihle šílené, za mě 80% (ale 20% je za Annu Kendrick 😍)
SparkySpeirs napsal(a):
Dummy je jediný z těch tří pilotů, jež nám Quibi uvolnilo, který jsem prostě nedokoukala...
Já jsem tak rád, že nejsem sám. Vypnuto. Naprosto bez šance dodívat. A ještě k tomu sepsat názor? Ani náhodou.
Dokoukáno. Chvíli to bylo roztomile švihlé, ale pak se to hodně rychle zvrtlo v naprosto absurdní diskasťárnu, ze které se vám opravdu chce zvracet. Víc k tomu asi říkat nebudu.
Závěr:
Otevřený. Cody se od agenta dozví, že její pilot zaujal a má představit námět pro celou první sérii. Hrdinka vezme s sebou na schůzku Barbaru. Účastníci jednání jsou ale více než z ní nadšení z toho, že Dan (slavný scenárista) je její přítel.