Kdo přežije jsem neviděla, ale jinak moje Top - Lost zamilovaný seriál. A zbytek jsem viděla průběžně v Tv né celé řady.
Díky za článek, dobrý nápad a připomínka, jak strašně čas letí. Jo, ještě si vzpomínám, jak sem vtrhla Nova, takže všichni sledovali Dallas a většina mladých BH 90210 (a ještě předtím disneyovky na ČST) :)
Shodou okolností jsem asi před čtrnácti dny dokoukala Forever (škoda jen jedné sezóny) a v rámci výzvy jsem si v únoru střihla i pilot Coupling, ale tam zůstalo jen u něj (na komedie až na výjimky moc nejsem a ani Jack Davenport zamlada to nezmění).
Wau, děkuji za tuto novou rubriku.
Je hezké si občas připomenout, co dřív chodilo v TV a bylo součástí vašeho života. Ikdyž občas si díky tomu uvědomuji, jak ten čas letí.
Lost byl ve své době fenomén, a BH 90210 znají všichni.
Moc ráda se budu těšit na další měsíce.
Tak k tomuto článku, který je fakt super, mám jen jednu větu
Tvl jsem stará 😂😂😂
LOST-aj po toľkých rokoch u mňa stále nemá konkurenciu. A finále milujem.
Už mám pro tebe typ na září ragelly /-) :D.
andromache napsal(a):
Už mám pro tebe typ na září ragelly /-) :D.
Já vím, ale těžko říct, září bude asi hodně nabité, protože to je vždycky začátek sezóny, takže uvidíme, jestli se Xena probojuje do top 5, nebo bude jen ve výpisu :P :D
Jinak všem díky za super ohlasy! Tento nápad na rubriku jsem si hnedka zamilovala, těším se, na jaké seriálové klenoty si tady postupně budeme vzpomínat :) O:)
ragelly napsal(a):
Já vím, ale těžko říct, září bude asi hodně nabité, protože to je vždycky začátek sezóny, takže uvidíme, jestli se Xena probojuje do top 5, nebo bude jen ve výpisu :P :D
No dovol!! Takový kult si ROZHODNĚ zaslouží být v hlavní částí v top 5 :P.
andromache napsal(a):
No dovol!! Takový kult si ROZHODNĚ zaslouží být v hlavní částí v top 5 :P.
Nemusíš se vůbec bát, všechno to pak nezaujatě a objektivně posoudím :D Jako vždy :'D
ragelly napsal(a):
Nemusíš se vůbec bát, všechno to pak nezaujatě a objektivně posoudím :D Jako vždy :'D
Bez urážky, ale v tomhle ti opravdu moc nevěřím :D. Proto naléhám, že 25 let od začátku je slušné výročí, plus, i když ne asi u nás, Xena je prostě kult jak bič :D.
LOST by som si teda znova pozrela a Legend of the Seeker bol môj najrýchlejšie pozretý seriál, za tri dni a bolo to 😂 až mi príde smutné, že teraz na seriály nemám toľko času ako niekedy 😭🌼
andromache napsal(a):
Bez urážky, ale v tomhle ti opravdu moc nevěřím :D. Proto naléhám, že 25 let od začátku je slušné výročí, plus, i když ne asi u nás, Xena je prostě kult jak bič :D.
Taky bych se přimlouvala za TOP 5, a to jsem viděla asi 5 epizod! :D Xena prostě v devadesátkách patřila k průkopníkům seriálů na našich obrazovkách a zná ji snad každej, kdo se nenarodil po roce 2000. ;) A je mi naprosto jasný, že v září budu plakat, že v topce "zabrala" místo některému z mých miláčků! :D
Tempy napsal(a):
Taky bych se přimlouvala za TOP 5, a to jsem viděla asi 5 epizod! :D Xena prostě v devadesátkách patřila k průkopníkům seriálů na našich obrazovkách a zná ji snad každej, kdo se nenarodil po roce 2000. ;) A je mi naprosto jasný, že v září budu plakat, že v topce "zabrala" místo některému z mých miláčků! :D
Thank you! Thank you, thank you, thank you ;). Prostě Xena, stejně jako Buffy a Friends patří ke kultům devadesátek, které zná každý, kdo v devadesátkách vyrůstal, takže by tam rozhodně chybět neměla. A rozhodně bych řekla, že má větší status klasiky, než ledasco natočené po roce 2000.
Z top 5 aktuálně sleduju Survivora a v budoucnu se chystám na Lost. Asi tak před devíti lety jsem měla stav, že jsem měla dokoukáno vše, co jsem chtěla, dívala se na JAG a zbývalo mi už jen BH9210, které jsem dost těžce tenkrát stahovala. No a co se nestalo - klekl mi disk a s ním i celý seriál :D Od té doby už jsem ho znovu nestahovala (bylo to snad 190 GB), raději jsem se smířila s tím, že se na něj maratonem nikdy nepodívám. Každopádně v TV jsem tenkrát díly sledovala celkem pravidelně, takže bych tipovala, že jsem viděla většinu z nich (určitě víc jak půlku).
Law & Order taky vynechám, ale SVU už v hledáčku pak mít budu.