Z toho univerza jsou 3 knizni serie a myslim, ze ted zacala se 4.. Ja cetla vsechny a zrovna tahle serie byla celkem nuda az na par momentu. Tak jsem zvedava, co z toho udelaji. A byl tam obcas i Magnus, tak good luck s jinym hercem. 😁
Verím v BBC. Ak to naozaj zrealizujú, tak dúfam, že to ne.....ú tak ako Shadowhunters. Už to ze seriál mal byť akousi nápravou filmu a absolútne mimo. Ako jasne seriál sa v podstate "inšpiroval" knihou. Hm, nepoznat predlohu tak sa mi možno paci viac, preto dúfam, že s Pekelnymi strojmi to nedopadne podobne. Ale to je len môj názor. Všetko bude záležať jak na scenary, či sa budú presne držať predlohy alebo sa len inšpirovať, a tak isto od hereckého obsadenia. Tak či tak držím palčeky a uvidíme vo výsledku co z toho bude.
Tak na toto sa dosť teším a som zvedavá ako to dopadne :) Táto knižná séria sa mi páčila oveľa viac ako Mortal Instruments, z ktorých vzišli Shadowhutners.
táto trilogia je lepšia ako lovci stínu a tak sa veľmi teším. Dúfam ,že to zvládnu lepšie
Na tohle jsem zvědavá. Věřím BBC, ale uvidí se, jak to nakonec dopadne.
Nejsem fanyka seriálu Shadowhunters. (Snažím se tvářit, že nikdy nevznikl.) Však knihy a povídky mám ráda, dokonce i ten film a sérii Pekelné stroje mám nejraději. Nejvíce jsem zvědavá na casting a jak až to bude podobné knihám. Předloha není veledílo, ale zaslouží si minimálně slušné zpracování.
Shadowhunters patří k mým nejoblíbenějším, snad tam bude i stejně dobrý Magnus. Prostě se moc těším.
Když to bude aspoň jako Shadowhunters, tak to bude skvělé.
Po prvej sérii Shadowhunters sa bojím začať 2. sériu. Niektoré hlavné postavy sú síce zaujímavé, ale dej je akosi poslabší. Celkovo sa mi zdá, že to stráca na kvalite. Tak keď už chce BBC robiť vlastný seriál s podobným príbehom, hádam bude aspoň kvalitnejší.