Doufám, že to bude stejně dobré jako SG-1 nebo Atlantida. Jinak překvapil mě překlad názvu a dabing Carterové a Jacksona, ale těším se. :-D
Když mám seriál (nebo i určitého herce) naposlouchaný v originále, tak mi dělá problémy poslouchat ho v češtině. Opačně to kupodivu neplatí...
No a nevíc stejně nemáme televizi, takže tu nemám tak jako tak co krafat ;-)
Ou, no... Tak tenhle seriál nemusím. Jak byly SG-1 a SGA dobrý, tak tohle je bída...
Jsem jediej komu ten název evokuje startreak: Hluboký vesmír 9 ?? Tohle překládání za každou cenu mě pěkně štve.
Hezký, konečně se to objeví v TV. Alespoň se ten seriál dostane i k ostatním :-)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír.Prvá reakcia,ten dabing bude stáť za prd.Uvidíme...
15.12.2012
Mohlo to dopadnúť aj horšie. :)
Sakra, na vteřinu jsem četl nadpis: Stargate Universe se vrací:D Tak snad za pár let:-)
za živého boha si neumím představit psychopatického Rushe jak řve na Younga s hlasem Zdeňka Podhůrského. Ten hlas mi k němu fakt nesedne, vím že tady bohužel často daboval Carlyla ale tady to určitě nebude fungovat...
Bude mi hlavne chýbať škótsky prízvuk r. Carlyla, ale snáď Eliho nadabujú dobre, to je najdôležitejšie :-D
Zdeněk Podhůrský jako Robert Carlyle? Ne, tohle mi prostě hlava nebere...Co to kdo na Nově chlastá?
Ajam napsal(a):
Jsem jediej komu ten název evokuje startreak: Hluboký vesmír 9 ?? Tohle překládání za každou cenu mě pěkně štve.
Nejsi. Četl jsem článek o anketě a (kupodivu) nikoho to tam nenapadlo. Doufal jsem, že zrovna tento název nevyberou.
Seraphine313 napsal(a):
Nejsi. Četl jsem článek o anketě a (kupodivu) nikoho to tam nenapadlo. Doufal jsem, že zrovna tento název nevyberou.
Už ho vybrali, je to už oficiálne Hvězdná brána: Hluboký vesmír.
adam16 napsal(a):
Už ho vybrali, je to už oficiálne Hvězdná brána: Hluboký vesmír.
no oni měli na webu anketu o tomhle a z toho potom tvůrci vybírali (ale nemuseli vybrat jeden z nich).
Seraphine313 napsal(a):
no oni měli na webu anketu o tomhle a z toho potom tvůrci vybírali (ale nemuseli vybrat jeden z nich).
Ja osobne som v nej hlasoval za hvězdná brána: universe ale producentom sa zrejme páčila verzia vyššie spomenutá.
adam16 napsal(a):
Ja osobne som v nej hlasoval za hvězdná brána: universe ale producentom sa zrejme páčila verzia vyššie spomenutá.
Tak to už je na nich, no... mně se líbila Hvězdná brána: Universum
Seraphine313 napsal(a):
Tak to už je na nich, no... mně se líbila Hvězdná brána: Universum
Mne skôr hviezdna brána: destiny.
Nevím kdo přišel na ten název"Hluboký vesmír",asi někdo kdo to slyšel u Star treku-"Hluboký vesmír 9".Není to hloupost?
pedos napsal(a):
Nevím kdo přišel na ten název"Hluboký vesmír",asi někdo kdo to slyšel u Star treku-"Hluboký vesmír 9".Není to hloupost?
jj, všem to zavání Star Trekem =D ale řekni mi, jak bys chtěl přeložit Stargate Universe do nějakého pěkného českého názvu.. Nemožné! =D i když tam byly lepší názvy, mně se líbila Cesta vesmírem..