Panebože co to je :o Castle vs Mentalista, to jako vážně a Vikingové vs Hra o trůny. To je Sophiina volba
Takže zleva to bude SPN a Lucifer a zprava GoT a TBBT a "můžeme jít domů"! ;) :DD
Tempy napsal(a):
Takže zleva to bude SPN a Lucifer a zprava GoT a TBBT a "můžeme jít domů"! ;) :DD
Got a Bbt se potkají už v čtvrtfinále, takže tam bude ještě někdo jiný.
Fruiko napsal(a):
Got a Bbt se potkají už v čtvrtfinále, takže tam bude ještě někdo jiný.
Jo, sorry, už to taky vidím. :D A v tom případě toho čtvrtýho teda těžko tipnout. Asi Hawaii... :)
Tak kolik lidí má ty tipy stejně? :D I když s nimi teda vnitřně nesouhlasím a raději bych tam viděl jiné seriály... :D
Furiant napsal(a):
Tak kolik lidí má ty tipy stejně? :D I když s nimi teda vnitřně nesouhlasím a raději bych tam viděl jiné seriály... :D
Já to mám jinak! :D
Furiant napsal(a):
Hele, já si nemyslím, že by byl Castle v dnešní době ještě tak silnej. Jo v dobách svý největší slávy bez debat. :)
Tempy napsal(a):
Hele, já si nemyslím, že by byl Castle v dnešní době ještě tak silnej. Jo v dobách svý největší slávy bez debat. :)
Z těch 8 seriálů mi přijde nejsilnější... :D Ale můžu se mýlit :D :D
ragelly napsal(a):
Já to mám jinak! :D
Uka! :D
Furiant napsal(a):
Z těch 8 seriálů mi přijde nejsilnější... :D Ale můžu se mýlit :D :D
Jo, myslím, že ten druhej zprava bude fakt nejtěžší na odhad. :) Pro mě každopádně, protože jediný, co jsem z toho viděla komplet, je ten Castle. :D A spousta mi jich tam přijde u fanoušků dost nastejno. :)
Furiant napsal(a):
Mám to téměř identické :D a také bych tam viděla radši někoho jiného ale to by se musel stát zázrak :D
A s Person of Interest je to teda pěkný podraz! :D Chtěla jsem mu jako uznání vítězství nad Gothamem dát hlas, ale takhle to snad ani nemá cenu! :D
Tempy napsal(a):
Jo, myslím, že ten druhej zprava bude fakt nejtěžší na odhad. :) Pro mě každopádně, protože jediný, co jsem z toho viděla komplet, je ten Castle. :D A spousta mi jich tam přijde u fanoušků dost nastejno. :)
To asi jo, je tam hodně podobně zaměřených seriálů - Castle, Mentalista, H50, Rizzlesky, prakticky i Homeland. A právě jsem přemýšlel nad tím, jak je ten pavouk poskládanej a pak jsem vzal v úvahu ty počty hlasujících... :)
Ale stačí říct, až bude The Originals, nahážu odkaz na anketu do obou skupin, co mám na fb k TVD a TO (jedna 14700 členů, druhá 1700 členů) a o vítězi bude nejspíš rozhodnuto, když mohou hlasovat i anonymové :D :D
GoT má příliš hejtrů, aby se dostal do finále, a abych nebyl jako většina, tipuju za vítěze TBBT a Lucík poraženej finalista :D
Furiant napsal(a):
Uka! :D
Mám místo got big bang, jinak stejně -big bang na 2. místě, lucík na 1. :D
Furiant napsal(a):
To asi jo, je tam hodně podobně zaměřených seriálů - Castle, Mentalista, H50, Rizzlesky, prakticky i Homeland. A právě jsem přemýšlel nad tím, jak je ten pavouk poskládanej a pak jsem vzal v úvahu ty počty hlasujících... :)
Ale stačí říct, až bude The Originals, nahážu odkaz na anketu do obou skupin, co mám na fb k TVD a TO (jedna 14700 členů, druhá 1700 členů) a o vítězi bude nejspíš rozhodnuto, když mohou hlasovat i anonymové :D :D
Teď nechápu to "jak je pavouk poskládaný" - top 64 se rozlosovalo do duelů náhodně, teď jsou proti sobě vítězové duel 1+2, duel 3+4 atd. Bohužel jen toho pavouka jsme mohli udělat až od top 32, protože top 64 by se nám nikam nevešlo :D
ragelly napsal(a):
Mám místo got big bang, jinak stejně -big bang na 2. místě, lucík na 1. :D
Nad tím jsem právě dost váhal, jestli TBBT nebo GoT, ale nakonec věřím v Dany a Jona :D
ragelly napsal(a):
Teď nechápu to "jak je pavouk poskládaný" - top 64 se rozlosovalo do duelů náhodně, teď jsou proti sobě vítězové duel 1+2, duel 3+4 atd. Bohužel jen toho pavouka jsme mohli udělat až od top 32, protože top 64 by se nám nikam nevešlo :D
Jj, to chápu, to vím, já to myslel tak, že když vidím, jak se to právě - náhodně - poskládalo, tedy jaké dvojice proti sobě půjdou i v osmifinále/čtvrtfinále (moji předpokládaní vítězové těch 16 duelů), tak mi z té osmičky vpravo dole vypadnul jako nejpravděpodobnější ten Castle... :)
Opäť 2 ťažké dvojice u mňa. Castle vs Mentalist a PoI vs TBBT :) ináč v poho
binnie123 napsal(a):
Panebože co to je :o Castle vs Mentalista, to jako vážně a ...... To je Sophiina volba
souhlas
Evie napsal(a):
Mám to téměř identické :D a také bych tam viděla radši někoho jiného ale to by se musel stát zázrak :D
... tak pokud je spousta tech, kteri to chteji jinak - neni nic jednodussiho nez volit i proti proudu a musi to klapnout. Ze to neni nemozne se ukazuje i dle tohoto clanku a cisel v nem (souhrnnych statistik). :-)
Tempy napsal(a):
A s Person of Interest je to teda pěkný podraz! :D Chtěla jsem mu jako uznání vítězství nad Gothamem dát hlas, ale takhle to snad ani nemá cenu! :D
... brod je jeste daleko a myslim, ze to muze klapnout pro POI. Jen predem nerezignovat :D.
Pipa22 napsal(a):
... brod je jeste daleko a myslim, ze to muze klapnout pro POI. Jen predem nerezignovat :D.
No zrovna v tomhle případě... :D Ten hlas ode mě samozřejmě dostane tak jako tak. :)
Tempy napsal(a):
Má! Spojme se, společně BBT porazíme! (Říká ten, kdo v minulosti pro BBT hlasoval ve většině anketách :D)
Furiant napsal(a):
Já tam mám místo Castla Mentalistu :D Jinak identické :D
Jak dlouho muzu menit sve tipy, nez budou "konecne" ?
ALe stejne to vsichni mame strasne podobne :D
Taky se pochlubím se svými typy :D:
A za odměnu za krásné druhé místo v anketě "Který ukončený seriál máte nejraději" získá Lucifer novou sérii ... 😎
darbak napsal(a):
Má! Spojme se, společně BBT porazíme! (Říká ten, kdo v minulosti pro BBT hlasoval ve většině anketách :D)
😂 Tak tohle me rozesmalo skoro nahlas!
Tak se taky připojím s odhadem. Come on. Všichni, kdo jste ještě neviděli Person of Interest, tak rychle napravit a hlasovat :)
Hm, nějak mi tam vypadla Ordinace v eůžové zahvadě :D
Kolombo napsal(a):
Tak se taky připojím s odhadem. Come on. Všichni, kdo jste ještě neviděli Person of Interest, tak rychle napravit a hlasovat :)
Ty Stroji teda věříš :D :D.
andromache napsal(a):
Ty Stroji teda věříš :D :D.
Jo. Někdo musí :D
[citace=Kolombo]Jo. Někdo musí :D[/citace
Jdu do boje s tebou. Person of interest za to rozhodně stojí ;)
Kolombo napsal(a):
Jo. Někdo musí :D
Lily McKeen napsal(a):
Jdu do boje s tebou. Person of interest za to rozhodně stojí ;)
Count me in :D. Pro Mashine hlas vždycky :-). Kor proti TBBT, na který mám solidní alergii...
andromache napsal(a):
Count me in :D. Pro Mashine hlas vždycky :-). Kor proti TBBT, na který mám solidní alergii...
Tak hrrr na ně :)
Kolombo napsal(a):
Ja se snazim, ale nejak mi to neodsejpa, mam teprve 1. radu. Mam ted nejak vic naladu na oddechovky (TBBT tedy zrovinka ne) A abych vas uklidnila, hlasovala jsem i tak s vami ;)
IrmaVep napsal(a):
Ja se snazim, ale nejak mi to neodsejpa, mam teprve 1. radu. Mam ted nejak vic naladu na oddechovky (TBBT tedy zrovinka ne) A abych vas uklidnila, hlasovala jsem i tak s vami ;)
Jo, je fakt, že PoI se mezi oddechovky moc počítat nedá :-).
No, jak se dalo čekat. Bude to čím dál větší boj.
Také už jsem si tipla semifinalisty a vítěze.
S vítězem problém nemám, ale horší to bylo s těmi semifinalisty.
Dle sebe bych to viděla jinak, než dle tipu, jak to dopadne.
Musela jsem své oblíbence chca nechca vyhodit.