Tohle je brutální slabota. Kdyby tam nebyl docela očekávánej neXt, tak to mohli rovnou odpískat.
Jako neříkám, že bych se zlobila. Míň dílů ve watchlistu je jedině dobře. Na druhou stranu je to teda tragédie. Jestli tohle nepřivede lidi k Netflixu, tak už nevím co.
Tak tohle je síla... Aspoň budu mít zase jednou prostor dohnat nějaký ten rest.
Tak tady opravdu za něco stojí jen ten neXt. :(
litllewitch napsal(a):
Tak tohle je síla... Aspoň budu mít zase jednou prostor dohnat nějaký ten rest.
No. Uvidíme, co ostatní... Naštěstí restů je spousta :)
Tak Foxáci mě naštvali zrušením Deputyho (a vloni zrušením Proven Innocent) a jinak od nich sleduju jenom 9-1-1, takže mě jejich slabé schéma nechává v klidu. Ani ten neXt mě moc neláká, už jenom proto, že je to přesně voda na mlýn mé fóbie z technologie :D.
No a co jako čekáte v současné situaci, která bude pokračovat ještě MINIMÁLNĚ pár týdnů? Těžko říct kdy se bude moct normálně pokračovat v natáčení, takže je pochopitelné, že televize mají problém. Jinak od nich sleduju taky jenom 9-1-1 a 9-1-1 Lone Star, takže těžko říct, kdy se můžu těšit na 4., resp. 2 sérii.
Zdá se mi to, nebo to už Fox zabalil?
Protože neXt je naprosto jasně zrušenej předem, že jo. A dokument v prime-timu? To jsem neviděl možná patnáct let nazpět...
Mimochodem, taky vám to připomíná scénáristickou stávku?
litllewitch napsal(a):
Mimochodem, taky vám to připomíná scénáristickou stávku?
vtipné je, že ta měla být letos na jaře taky :D nebo alespoň zase žhavější vyjednávání (možná by se dohodli a stávka by nebyla), jenže virus to všechno přebil :D
To si delaji srandu, ze si delaji srandu? NeXt vypada dobre, ale nejspis to vynecham, zbytek ani nezkusim.
Uz lituji, ze zrusili Lucifera?
Možno je cieľom ich oslabiť, aby viac získal Disney +, keď sú teraz súrodenci.
Lebo toto je fakt slabota. Tak ako ostatní, tiež mi nevadí menej vecí na sledovanie, ale s týmto si sotva udržia divákov, nie to ešte získať nových.