Já bych to rozhodně uvítala.. Fantasy není nikdy dost a než GoT vyvolal celou tu mánii, tak vlastně umíralo na oubytě.. Filmy jsem viděla všechny tři. První dva dobré, třetí nic moc (ale možná proto, že mi vadil Ben Barnes, kdoví). Knížky jsem ale nečetla.
Já bych to taky uvítala. Knihy jsem četla a vím, že z filmů jsem byla zklamaná. Třeba by seriál byl takové zadostiučinení knihám nebo jak se to česky řekne (to do justice.
andromache napsal(a):
Já bych to rozhodně uvítala.. Fantasy není nikdy dost a než GoT vyvolal celou tu mánii, tak vlastně umíralo na oubytě.. Filmy jsem viděla všechny tři. První dva dobré, třetí nic moc (ale možná proto, že mi vadil Ben Barnes, kdoví). Knížky jsem ale nečetla.
Já na nich vyrůstal. A zbožňuju je doteď. Je na nich hodně znát, že CS Lewis JRR Tolkien spolu chodili psát, pít a debatovat. Ty knížky si velmi dobře hrají s dětskou fantazií, takže mě mrzelo u filmů, že celkový dojem z nich byl "meh".
Ale pokud by to mělo dopadnout aspoň jako Zaklínač, tak budu ve finále spokojený :)
Já chci moc, prosím. :3 Ten první film nebyl nejhorší, alespoň v té době to bylo něco, ale pak to šlo do kopru a celkově ten projekt, a já tak zoufale čekal na Čarodějova synovce... Snad ale bude seriál tedy ze všech knih, i prequelové a ne zase jen ta čtyřka, hlavně ať není Lucina zase takový spratek nepříjemný. :D
Mě by se to líbilo 👍😉. Viděla jsem všechny filmy - 1 díl nejlepší. Tak se nechám překvapit 🤗
Kolombo napsal(a):
Já na nich vyrůstal. A zbožňuju je doteď. Je na nich hodně znát, že CS Lewis JRR Tolkien spolu chodili psát, pít a debatovat. Ty knížky si velmi dobře hrají s dětskou fantazií, takže mě mrzelo u filmů, že celkový dojem z nich byl "meh".
Ale pokud by to mělo dopadnout aspoň jako Zaklínač, tak budu ve finále spokojený :)
Mě to právě v dětství minulo, já byla spíš na Správnou pětku a podobné věci z našeho světa :-). Ale o tom, že byli C.S. Lewis a J.R.R. Tolkien přátelé vím a že se Lewis nechával ovlivňovat taky vím :-).
Mě se knihy nelíbily, a to jsem četla v pozdějším věku a ne jako dítě..
První dva filmy dobrý, třetí o maličko horší.
Filmy jsem neviděla. Knihy jsem četla někdy na přelomu střední a vysoké školy a dokázala jsem přelouskat jen asi tři díly, pak už mi to přišlo jako křesťanská agitka a to já ne-e. Asi je fakt, že určité knihy se mají číst v tom správném věku, jinak člověka úplně minou.
andromache napsal(a):
Mě to právě v dětství minulo, já byla spíš na Správnou pětku a podobné věci z našeho světa :-). Ale o tom, že byli C.S. Lewis a J.R.R. Tolkien přátelé vím a že se Lewis nechával ovlivňovat taky vím :-).
Správná pětka tu si taky pamatuju (vím že ma existovat i seriál ale nikde jsem ho nenašel) ona většina knížek co napsala autorka spravny pětky byla hodně čtivá :D
No tak ono je plno fantasy knih co bych rad aby byly pořadně zadaptovaný a letopisy jsou jednou znich, druhý je Odkaz dračích jezdců
hacker3985 napsal(a):
Správná pětka tu si taky pamatuju (vím že ma existovat i seriál ale nikde jsem ho nenašel) ona většina knížek co napsala autorka spravny pětky byla hodně čtivá :D
Ano, Enyd Blythonová byla moje favoritka :D.
hacker3985 napsal(a):
No tak ono je plno fantasy knih co bych rad aby byly pořadně zadaptovaný a letopisy jsou jednou znich, druhý je Odkaz dračích jezdců
Asi tak.. Mě by se třeba líbila seriálová podobna Kroniky železného Druida.. Sice Urban fantasy, ale rozhodně dobrá urban fantasy.
andromache napsal(a):
Ano, Enyd Blythonová byla moje favoritka :D.
Moje též společně s Thomasem Brezinou
andromache napsal(a):
Asi tak.. Mě by se třeba líbila seriálová podobna Kroniky železného Druida.. Sice Urban fantasy, ale rozhodně dobrá urban fantasy.
no to je pravda to mohlo byt taky pěkný
hacker3985 napsal(a):
no to je pravda to mohlo byt taky pěkný
Tak uvidíme. S tím jak jim dochází nápady se třeba brzo dočkáme i Attica :-). Ale konečně by se mohli na BBC trochu pochlapit a udělat do seriálu Noční stranu. Nebo Droody...
hacker3985 napsal(a):
Moje též společně s Thomasem Brezinou
Taky jsi pátral s lupou? ;) :D
Tempy napsal(a):
Taky jsi pátral s lupou? ;) :D
Tou jsi nejsem jistý, pamatuju si že jsem určitě četl klub tygrů
hacker3985 napsal(a):
Tou jsi nejsem jistý, pamatuju si že jsem určitě četl klub tygrů
No on toho má Brezina hrozně moc. :D Lupu měl Klub záhad. ;)
No knihy som čítal už pár rokov dozadu a celkom sa mi páčili... filmy neboli zlé, aj keď skôr taký priemer...ale asi som jediný, komu sa myšlienka seriálového spracovania nepáči, a to mám fantasy seriály podľa kníh rád.
Já bych uvítal Meč Pravdy reboot tentokrát, ale podle knih. Protože kdo by nechtěk zažít pád Anderitu. To byl naprostý vrchol knižní série a kam se hrabala Hra o Trůny a pletichaření.