celkem hlasovalo 0 lidí, anketa byla ukončena Kdysi dávno ? ¯\_(ツ)_/¯
Pardon, někde se stala chybka, ale sama to bohužel nedokážu vyřešit, takže prosím vydržte.
Tak snad už by to mělo fungovat.
Arrow a Falling Skies aj ked mi pokazia moju pravacku statistiku :)
No, dneska pomáhám loserům. Ať mají taky nějaký hlasy.
No zatím to nevypadá na nějakou rebelii proti favoritům.
Ano, dneska jedu s většinou :-). Už proto, že ty jejich protivníky neznám, nebo mě obloukem míjejí..
Škoda, že jste nezvolili systém jeden duel z každé strany místo dvou z jedné najednou. Bylo by to takové "napínavější" (asi :-D).
Opravdu již začíná jít do tuhého.
První duel byl náročný na rozhodování, ale nakonec zvítězili mí milovaní chlapci ze Supernatural .
Druhý duel už byl v pohodě. Můj hlas dostal náš oblíbený Oliver Queen Arrow .
Tak za mě Supernatural a Arrow, druhý seriál z dvojic jsem nesledovala :)
Falling Skies a Elementary, i když jim ty moje hlasy asi moc nepomůžou :(.
Dnes Supernatural a Arrow, i když mě to pak přestalo bavit.
Rozhodně Supernatural, protivníka neznám. A i když pro mě rozhodování Elementary x Arrow nebylo zrovna jednoduché, dávám hlas Arrow.
Po u videní pavúka tipujem ze finále bude medzi Supernatural a Game of Thrones /The Big Bang Theory ale skôr asi trony
janulam11 napsal(a):
Falling Skies a Elementary, i když jim ty moje hlasy asi moc nepomůžou :(.
Možná nepomůžou, ale můžou být základem pro vítězství Person of Interest nad všemi ostatními :D
Ja som dal hlas Supernatural . Ked si dobre pamätam tak podla pôvodneho planu tak tento tyzden malo byť odvysielanie finale serialu Supernatural.Druhy hlas som dal Arrow.
Kolombo napsal(a):
Možná nepomůžou, ale můžou být základem pro vítězství Person of Interest nad všemi ostatními :D
👍 Obdivuju tvůj optimismus, ale kdyby to vyšlo, byla bych nadšená 🤣
janulam11 napsal(a):
👍 Obdivuju tvůj optimismus, ale kdyby to vyšlo, byla bych nadšená 🤣
To není optimismus :D To začíná být čirý aktivismus! :D Zburcuj kamarády!