Diskuze k článku SPOILERY: Co se mělo stát v původně plánovaných seriálových finálích?
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 5. 2020 / 14:13:20 (před 4 roky)
off

Tak která postava to měla schytat tentokrát v Grey's Anatomy?

Romix
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
16. 5. 2020 / 15:06:04 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Tak která postava to měla schytat tentokrát v Grey's Anatomy?

Vypadá to, že DeLuca nebo Jackson. Na Station 19 nekoukám, ale třeba to pomůže.

“Ironically, when fans watch Episode 15 and 16 of Station 19, they will probably have a feeling of some of what we had planned for [the original Grey’s finale],” Vernoff previously told TVLine.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 5. 2020 / 15:19:13 (před 4 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Vypadá to, že DeLuca nebo Jackson. Na Station 19 nekoukám, ale třeba to pomůže.

“Ironically, when fans watch Episode 15 and 16 of Station 19, they will probably have a feeling of some of what we had planned for [the original Grey’s finale],” Vernoff previously told TVLine.

Ono už je to v podstatě jedno, 90% zajímavých postav, kvůli kterým jsem to sledoval, už je stejně fuč a ty zbylé snad nesejmou a zůstanou až do konce, který doufám přijde co nejdřív :D

Romix
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
16. 5. 2020 / 15:48:51 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Ono už je to v podstatě jedno, 90% zajímavých postav, kvůli kterým jsem to sledoval, už je stejně fuč.

Tak nějak, taky už je mi prakticky jedno, co se s tím zbytkem stane :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 5. 2020 / 20:44:39 (před 4 roky)
off

Grey's Anatomy Další smrt? To nestačí, že už odešel Alex?
New Amsterdam Já nechci aby Max skončil s Helen... já chci aby se dali do kupy s tou mamčou... navíc pár epizod zpět, říkal jak není připravený...

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
17. 5. 2020 / 00:56:33 (před 4 roky)
off

Fuha,Greys a Chicago PD,kto by mal zomrieť? V tom prvom prípade mi je to aj trocha jedno,ale PD,dúfam ,že nie Voight,bez toho to už nebude ono.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 5. 2020 / 16:17:47 (před 4 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Fuha,Greys a Chicago PD,kto by mal zomrieť? V tom prvom prípade mi je to aj trocha jedno,ale PD,dúfam ,že nie Voight,bez toho to už nebude ono.

Podle mě spíš Kevin podle toho jak dopadla ta epizoda, která nakonec sloužila jako finále.. Halstead bohužel přežije asi všechno :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
17. 5. 2020 / 22:18:12 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Podle mě spíš Kevin podle toho jak dopadla ta epizoda, která nakonec sloužila jako finále.. Halstead bohužel přežije asi všechno :(.

Mňa tiež hned napadol Kevin,ale Voight by mi chýbal viac :( Halstead ujde,ale moc nemusím Hailey,od začiatku a ide mi na nervy,že ich veľa ľudí shippuje..

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 5. 2020 / 22:30:11 (před 4 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Mňa tiež hned napadol Kevin,ale Voight by mi chýbal viac :( Halstead ujde,ale moc nemusím Hailey,od začiatku a ide mi na nervy,že ich veľa ľudí shippuje..

Ano, já tu herečku nemám ráda už od Revolution, takže to, že se pak nastěhovala do P.D. mě vůbec nepotěšilo. Je mi jedno s kým ji shippujou, protože já osobně tam žádný ship nemám (moc hetero na můj vkus a je jenom velmi málo heteropárů, které shippuju). A co se Voighta týče.. Nevím no. Jako asi by mi chyběl, ale nelíbí se mi, jak se změnil.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
kometa094
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 5. 2020 / 18:16:33 (před 4 roky)
off

Chicago PD - kez by konecne odstrelili Burgess.... uz to s ni dal fakt nejde