Ahoj, mohu se zeptat, proč už se ankety nezobrazují mezi hrami? Upřímně, tady v článcích na to zapomínám. :(
curling napsal(a):
Ahoj, mohu se zeptat, proč už se ankety nezobrazují mezi hrami? Upřímně, tady v článcích na to zapomínám. :(
Řekneme Fruikovi, určitě nám to dá i do her :)
ragelly napsal(a):
Řekneme Fruikovi, určitě nám to dá i do her :)
Jééé, to by bylo super :) moc děkuji :)
Tak za mě dneska Ripper Street a CSI, zbylé dva seriály jsem nesledovala :)
Jinak dneska u prvního duelu jde můj hlas Deníkům, protože druhý zmíněný ani nemám v plánu sledovat. U druhého pak dávám hlas CSI, které jsem viděla a kriminálky mám ráda :) 2BG jsem bohužel zatím neviděla :D
Ripper Street je moje velka laska a muj nejvetsi favorit z nominovanych, ale tady bohuzel nema sanci. Deniky jsem nicmene videl cele, tak to boli min :)
curling napsal(a):
Jééé, to by bylo super :) moc děkuji :)
Hotovo.
Dneska Ripper street, protože silná alergie na Ceníky a pak 2BG, což je jeden z mála sitcomů, které mám fakt ráda a u kterých mě mrzí zrušení...
Ripper Street a 2 Broke Girls. Deníky nemusím a ty blbky miluju 😉.
Nesleduju z toho nic, ale hlasuju proti stmívání a pro dvě socky, protože to sleduje žena
tak ať jí udělám radost... :D
dneska jednoznacne upiri a 2 blbky s konem... 2 blbky to snad dotahnou daleko ... mrzi me jejich zruseni ... kamaradka to do dneska nemuze predychat
Tak dnes jsem dala Deníky a Socky, ty byly boží... Škoda, že nebyla ještě aspoň jedna série.
Proč se víc lidí nekouká na Ripper street? :(
Fruiko napsal(a):
Hotovo.
Paráda! Moc děkuji:)
litllewitch napsal(a):
Proč se víc lidí nekouká na Ripper street? :(
Bo tam nejsou upíři.
No z tychto an jedno nekukam, takze mi ostava len right choice
Tady mam jasno. Socky, jejichz zruseni jeste ted oplakavam a Deniky. Ripper street bylo sice fajn, ale jen prvni (a mozna trochu druha) sezona.
Tak tu nemám žiadne pochyby, nech boli TVD akokoľvek kritizované že je to ďalší teen upírsky romantický seriál, nemožno im uprieť, že boli dobré (hoci trochu až moc zapletené), ale príbeh bol dobrý a postavy zväčša naozaj obľúbiteľné.
Čo sa týka 2 Broker Girls, tie mi až bolestné chýbajú a síce bolo ukončenie seriálu vcelku logické, lepšie je to ukončiť včas ako neskoro, ale dodnes neviem nájsť plnohodnotnú a adekvátnu náhradu seriálu, pri ktorom by som si ozaj oddýchla a zasmiala sa, že by som nemusela premýšľať iba o čo tam šlo a kto s kým a kedy a prečo. :)
dinko6 napsal(a):
dneska jednoznacne upiri a 2 blbky s konem... 2 blbky to snad dotahnou daleko ... mrzi me jejich zruseni ... kamaradka to do dneska nemuze predychat
Ja som na tom podobne, neexistuje seriál, ktorý by ich vedel plnohodnotne, kvalitné a úplne zastúpiť. :( Ten seriál mi chýba. Najlepšia oddychovala.
CSI zatím vede :O Tak to bych nečekala.
mohol bych poprosit tvurce aby to bylo fer vuci oststnim serialum aby se u tejto dvojice pocitalo jenom hlasy registrovanych uzivatelu seralzone... kedze v hlasovani se nasla mala chybycka, kterou nekdo vyuzil a vyuzil i ja.. myslim u dvojice 2 broke girls a csi.. po pravem maji postoupit holky ...