Diskuze k článku Scéna měsíce: Duben 2020
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
14. 5. 2020 / 14:25:01 (před 4 roky)
on

Souhlasím s tím, že závěr druhé série Liar byl taky výborný. A taky jsem byl celou dobu na vážkách, jestli ho zabila Laura nebo ne, měl jsem to právě tak 50:50. V první sérii dost tlačili na pilu v tom, že to Andrew neudělal, jenže pak přišlo odhalení, že ano. A v té druhé právě podle mě moc tlačili na to, že to Laura neudělala, takže jsem si v koutku duše říkal, že ho možná nakonec i zabila... :D Každopádně herecký výkon (zejména mimika) Joanne Froggatt byl v této sérii opravdu neskutečný.

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 5. 2020 / 16:17:08
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 5. 2020 / 20:31:33 (před 4 roky)
off

Liar mě zajímá.. první série mě bavila, o druhé jsem ale četl jedno hrozné hodnocení za druhým a i % u epizod jsou šíleně nízko.. a tady se to pak objeví ve scéně měsíce.. jsem zmatený :D

Romix
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
14. 5. 2020 / 21:07:11 (před 4 roky)
on

Tak to máš vždy individuálne, niekomu sa to páči niekomu menej, to bude vždy. Ako nehovorím, že dej s02 bol nejaký brutálne kvalitný, ale to záverečné odhalenie bolo výborné, stálo určite za to! ;)

A k Furiantovi, tak ano aj ja som bol každú chvíľu na vážkach, zabila ho nezabila ako píšeš 50:50 raz si človek povie, že ano potom zase nie. Už keď ju pustili potom ako po nej tvrdo šli, som si teda myslel, že to asi teda nebola ona, ale nikdy som si nebol istý. To bola krása tej série nejakí 5 kandidáti tam boli a do poslednej chvíle som vôbec netušil, kto to nakoniec bol :DD Atiež súhlasím, že dost tlačili na pilu :P

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 3x | Naposledy: 14. 5. 2020 / 21:08:51
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
15. 5. 2020 / 17:55:48 (před 4 roky)
off

Jop, finále H50 nabídlo spoustu skvělých scén, polovinu posledního dílu jsem teda opravdu probrečela :D
Ovšem narozdíl od Furiant mi přišel ten konec s Catherine naprosto zbytečný a asi nikdy nepochopím, kdo si myslel že byl dobrý nápad, aby se tam najednou zrovna ona objevila...

What the fork?!