Diskuze k článku Anketa: Který ukončený seriál máte nejraději? (top 32, duel 7+8)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 5. 2020 / 17:19:25 (před 4 roky)
off

Dneska docela lehké. Willa a Grace jsem viděla a seriál mě bavil, ale hlas jde na druhou stranu, protože si myslím, že až budu na Práva koukat, tak se seriál rychle zařadí mezi moje zamilované.

U druhého duelu hlasuju pro Lucíka, o tom žádná :)

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 5. 2020 / 17:31:17 (před 4 roky)
off

Lucifer alebo The 100? To je kruté 😭

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
wee_n
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 5. 2020 / 17:38:13 (před 4 roky)
off

Lucifer x The 100 je zákeřný. Nicméně jsem hlasovala pro The 100, jelikož u Lucifera se prostě ještě neví, jestli je fakt ukončenej. :D

novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 5. 2020 / 17:39:55 (před 4 roky)
off

Dneska je to zapeklité. Willa a Grace zbožňuju, ale v revivalu už se materiál dost vyčerpal. Na druhou stranu Murder má spoustu chyb, ale je to druh seriálu (cliffhangery, season arcs, sokujici twisty v kombinaci se skvelymi herci), jaky bude chybet. Presto po dlouhem rozmysleni hlas pro WaG, minimalne prvnich osm sezón je vecna laska.

Druha volba je jasna. Lucifer je super, 100 odkladam uz spoustu let, tudiz neznam.

Angelina
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 5. 2020 / 17:49:42 (před 4 roky)
off

Lucifer a 100ka?? Oba milujem ale 100ka je srdcovka dlhšie, takže môj hlas ide určite tam. Dosť som smutná, že mi ten seriál po rokoch končí a ešte vidím ako kruto prehráva v dueli :( ach jaj.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
15. 5. 2020 / 18:00:54 (před 4 roky)
off

V prvním jednoznačně hlas pro Analise (a jesmot mě ve spoilerech docela vyděsil :D) a ve druhém tentokrát pro Stovkaře. Jednak proto, že Lucík je favorit, takže můj hlas toho moc nezmění a druhak se opravdu pořád ještě neví, jestli ukončený je nebo ne.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 5. 2020 / 18:22:59 (před 4 roky)
off

Tak za mě jednoznačně Lucifer. Z druhého duelu nesleduji ani jeden seriál, ale nakonec jsem dala hlas Murder protože u toho alespoň přemýšlím, že se na to podívám :)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
15. 5. 2020 / 18:54:35 (před 4 roky)
off

Stovka je jasná, přestože Lucifera jsem taky sledovala (a je fakt skvělý!), tak jak už tady někdo psal, ani nevíme jestli je určitě konec, taky je to jasnej favorit, takže jediné, co můžu udělat, je pokusit se zmírnit ten rozdíl, no a hlavně to určitě nikdy nebude taková srdcovka jako The 100 ❤️

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
15. 5. 2020 / 19:48:42 (před 4 roky)
off

@ragelly: Díky za změnu v úpravě článku, je to fakt lepší :)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 5. 2020 / 19:49:21
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
15. 5. 2020 / 19:50:58 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

V prvním jednoznačně hlas pro Analise (a jesmot mě ve spoilerech docela vyděsil :D) a ve druhém tentokrát pro Stovkaře. Jednak proto, že Lucík je favorit, takže můj hlas toho moc nezmění a druhak se opravdu pořád ještě neví, jestli ukončený je nebo ne.

Naprosto stejné hlasy, i když stovka to má spočítané a Annalise příště nejspíš taky (i když bych ji rád viděl i dál). Navíc Lucifer má pořád šanci na další sérii, takže si to nezaslouží (seriál je to super, teď je to fakt jen kvůli stovce).

A jak jsem tě prosím tě vyděsil? Jsem se snažil vyhnout i veškerým spoilerům.

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 5. 2020 / 23:51:30
andromache
15. 5. 2020 / 21:10:50 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

A jak jsem tě prosím tě vyděsil? Jsem se snažil vyhnout i veškerým spoilerům.

Stačilo se podívat do vlákna Postavy se kterými se loučíme v roce 2020 :D. Tam nikdy neodolám a podívám se :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
jesmot
15. 5. 2020 / 23:29:08 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Stačilo se podívat do vlákna Postavy se kterými se loučíme v roce 2020 :D. Tam nikdy neodolám a podívám se :D.

Jej, tak to mě mrzí. Ale chtěl jsem to tam dát všechno najednou a než na někoho zapomenu (což by se mi stejně asi nepovedlo, však uvidíš, sama). Každopádně i tak se máš na co těšit, protože to byla pecka. U překladu mě to málem dostalo podruhé.

andromache
15. 5. 2020 / 23:45:37 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

Jej, tak to mě mrzí. Ale chtěl jsem to tam dát všechno najednou a než na někoho zapomenu (což by se mi stejně asi nepovedlo, však uvidíš, sama). Každopádně i tak se máš na co těšit, protože to byla pecka. U překladu mě to málem dostalo podruhé.

Tak já mám jako tři řady skluz (jako skoro u všeho), ale nepocbybuju o tom, že to pecka bude :-). A jinak mrzet tě to nemusí, to je prostě moje blbost, že těm spoilerům neodolám :D.

jesmot
15. 5. 2020 / 23:50:29 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

...těm spoilerům neodolám :D.

To jsme na tom stejně, taky jsem do toho předchozí roky lezl, letos zatím držím. Jinak tři řady, to doženeš.

andromache
16. 5. 2020 / 00:06:16 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

To jsme na tom stejně, taky jsem do toho předchozí roky lezl, letos zatím držím. Jinak tři řady, to doženeš.

Jo, epizod je tak akorát, to se dá dohnat v pohodě :-).

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
16. 5. 2020 / 12:33:41 (před 4 roky)
off

Prvý súboj ma nijako netrápi, ani jeden serial nepozerám aj keď som videl asi dva diely z How to get.... ale druhý je krutý. Očividne to 100 nedá. Mám rad Lucifera ale 100 ma predsalen baví o málinko viac.