Diskuze k článku Anketa: Který ukončený seriál máte nejraději? (top 32, duel 11+12)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 5. 2020 / 17:29:53 (před 4 roky)
on

Dneska easy, Glee forerver a GoT, protože jsem viděla a bylo fajn, u Vikingů mám za sebou pilot a nejsem z toho moc odvařená.

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 5. 2020 / 17:34:25 (před 4 roky)
off

dneska srdcovka Once ❤️ a Vikings... z principu 💁🏻‍♀️

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
17. 5. 2020 / 17:37:19 (před 4 roky)
off

Tak dneska pohodička.. Glee moje ❤ a GOT
Jen mám strach, že to Glee tentokrát nedá. 😥

"It's a beautiful day to save lives.”
ragelly
17. 5. 2020 / 17:39:35 (před 4 roky)
on
zdenicka napsal(a):

Tak dneska pohodička.. Glee moje ❤ a GOT
Jen mám strach, že to Glee tentokrát nedá. 😥

Taky si myslím. Once je silný soupeř :(

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
17. 5. 2020 / 17:39:42 (před 4 roky)
off

Dneska lehký výběr - OUAT ♥, který sice kvalitně postupem času klesal, ale za to v Glee jsem už zhruba rok zaseknutá v první sérii a nevidím se, že bych v blízké době pokračovala, a v druhém duelu musím dát Vikings, i když se mi protiví jít proti Emilii Clarke :D

What the fork?!
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 5. 2020 / 17:41:57 (před 4 roky)
off

Tak první duel byl snadný, sledovala jsem jenom OUaT a tomu šel můj hlas. V druhém duelu jsem dost váhala, jelikož mám ráda oba seriály. Ale nakonec u mě zvítězili Vikingové :)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 5. 2020 / 17:46:54 (před 4 roky)
off

Prvni souboj boli, protoze mam moc a moc rad oba, nicmene OUAT trochu presluhoval, zatimco Glee koncilo tak silne, ze mi dodnes chybi.

Druha volba jednoducha, GOT byl kralovsky serial, zatimco u Vikingu poslednich par let slusne trpim.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 5. 2020 / 18:26:56 (před 4 roky)
off

Dneska jasno.. OUAT, protože Glee nesnáším, ale úplně strašně (zhruba stejná alergie jako na BBT nebo Galavanta) a u druhého Vikings už z principu.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 5. 2020 / 18:37:35 (před 4 roky)
off

Glee a GoT, jinak to nešlo 😊

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
bodlinka7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 5. 2020 / 19:25:12 (před 4 roky)
off

Mocna pritazlivost G. V obou pripadech :-)

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
17. 5. 2020 / 20:36:55 (před 4 roky)
off

Dnes docela dilema, všechny čtyři znám a mám v oblibě. Nakonec OUAT, viděla jsem z něj víc a v druhém duelu GOT, i když Vikingové mě mrzí, v jiné kombinaci bych je volila.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
17. 5. 2020 / 20:59:16 (před 4 roky)
off

Cooožeee Glee dostává tak na prdel? 😲 To jsem nečekala!

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
17. 5. 2020 / 21:13:26 (před 4 roky)
on

Dnes jednoduché OUAT sice si neudržel kvalitu celou dobu ale fakt mi chybí a ano GOT

smrk15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 5. 2020 / 21:24:42 (před 4 roky)
off

Dneska to vypadá na "vylepšení" statistik :D

You look sad. Don't be.
Hlawoun
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 5. 2020 / 21:57:17 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Dneska jasno.. OUAT, protože Glee nesnáším, ale úplně strašně (zhruba stejná alergie jako na BBT nebo Galavanta) a u druhého Vikings už z principu.

Za jakýho principu? :-P

BTW ukliknul jsem se a dal jsem hlas Vikingům :D :D Snad toho nebudu věčně litovat.

Zima se blíží...
Editováno: 2x | Naposledy: 17. 5. 2020 / 21:58:19
andromache
17. 5. 2020 / 22:04:41 (před 4 roky)
off
Hlawoun napsal(a):

Za jakýho principu? :-P

BTW ukliknul jsem se a dal jsem hlas Vikingům :D :D Snad toho nebudu věčně litovat.

Z principu toho, že nesnáším takové, co furt vyhrávají a nemají k tomu důvod :P?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 5. 2020 / 22:06:37 (před 4 roky)
off

Z prvého duelu som nevidel nič, ale taký Glee si ani len neviem predstaviť, že by som niekedysledoval tak dávam OUAT.

Druhý duel tiež nič moc. Vikingov som nevidel a GoT som videl jednu sériu. Nakoniec hlas dostali Vikingovia, pretože tá prvá série GoT bola doslova zívačka a nechce sa mi veriť, že keď som na celej jednej sérii nenašiel jeden svetlý, zaujímavý moment, tak by som si pokračovanie nejak vyslovene užíval :D

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
18. 5. 2020 / 00:26:29 (před 4 roky)
off

Vikings ani GoT som nsledovala, vybrala som ale GoT, za to, že je to známejšie. No naozaj nerozumiem ako môže niekto vyhodnotiť takú kravinu ako je Once Upon a Time za lepšiu. Takže za mňa rozhodne a jedinečne Glee.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Hlawoun
18. 5. 2020 / 01:43:08 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Z principu toho, že nesnáším takové, co furt vyhrávají a nemají k tomu důvod :P?

Když bude seriál s*ačka (dáma promine :-; ), nebude vyhrávat, i kdyby ho hypovali a skákali u toho trojitý salto s šesti vruty. Což když je ten důvod, že vyhrávaj právě to, že je k tomu důvod? :-P

Zima se blíží...
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
18. 5. 2020 / 08:08:06 (před 4 roky)
off

dneska ťahám za kratší koniec :D

Bee Doo, Bee Doo
Undertaker4
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 5. 2020 / 09:37:17 (před 4 roky)
off

Škoda, že Vikingové, kteří tě možná i něco naučí, padnou proti přehnaným GOT...

ZombiePanda
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 5. 2020 / 11:21:27 (před 4 roky)
off
Undertaker4 napsal(a):

Škoda, že Vikingové, kteří tě možná i něco naučí, padnou proti přehnaným GOT...

Neviem, či brať Vikingov ako náučný program je ideálny nápad :D

Hlawoun napsal(a):

Když bude seriál s*ačka (dáma promine :-; ), nebude vyhrávat, i kdyby ho hypovali a skákali u toho trojitý salto s šesti vruty. Což když je ten důvod, že vyhrávaj právě to, že je k tomu důvod? :-P

Zo začiatku určite seriál vyhrával ceny, lebo bol kvalitný, ale postupom času kvalita scenára degradovala, no hype ostal a narastal. A naozaj si nemyslím že diely zo 7mej poprípade 8mej série mali nárok byť čo i len nominované na Emmy a Glóby.

Nominovať Kita v kategórii najlepší mužský herecký výkon za opakovanie vety "You are my queen" v 8. sérii ? Nominácia v kategórii najlepšia réžia za diel The Long Night, o ktorej režisér povedal že si majú diváci zvýšiť jas na telke ak chcú niečo vidieť ? A najlepší scenár za finále 7mej série ? LOL...

Necháp ma zle, GOT je 4 série skvelý seriál, so super hercami, príbehom a scenárom, no ďalšie série ide o podpriemerný seriál so super hercami a trikmi. A ceny za tieto série mu zabezpečil práve hype

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 5. 2020 / 12:03:02 (před 4 roky)
off

Tady si nevyberu ani jeden. Glee je něco, co bytostně nesnáším, Once není můj šálek kávy, viděla jsem pár epizod a vůbec mě to nebavilo. Vikingy jsem opustila po dvou epizodách, všechny postavy mě tam iritovaly. GoT se mi líbilo první sérii, ale i když jsem u toho vydržela až do začátku série čtvrté, tak jsem se to naučila upřímně nenávidět.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
andromache
18. 5. 2020 / 13:41:15 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Tady si nevyberu ani jeden. Glee je něco, co bytostně nesnáším, Once není můj šálek kávy, viděla jsem pár epizod a vůbec mě to nebavilo. Vikingy jsem opustila po dvou epizodách, všechny postavy mě tam iritovaly. GoT se mi líbilo první sérii, ale i když jsem u toho vydržela až do začátku série čtvrté, tak jsem se to naučila upřímně nenávidět.

Ty seš můj člověk :D.

andromache
18. 5. 2020 / 13:42:23 (před 4 roky)
off
Hlawoun napsal(a):

Jak tady psali už jiní, po právu to bylo tak do čtyřky nebo do pětky. Dál jsem to už ani nezvládla dokoukat, jak jsem se nudila. A když se u něčeho nudím, tak to pro mě není kvalitní seriál, i kdyby z něj kritici dělali jak říkáš ty trojité salto s pěti vruty :P :D.

Hlawoun
18. 5. 2020 / 18:20:53 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jak tady psali už jiní, po právu to bylo tak do čtyřky nebo do pětky. Dál jsem to už ani nezvládla dokoukat, jak jsem se nudila. A když se u něčeho nudím, tak to pro mě není kvalitní seriál, i kdyby z něj kritici dělali jak říkáš ty trojité salto s pěti vruty :P :D.

Hele, tohle naprosto beru, to je přesně důvod, který je správný tolerovat a respektovat. Mám to stejně, když se u něčeho nudím (což bývaj většinou sitcomy, v tom se asi shodneme, s čestnou výjimkou TBBT), tak to podle mě nestojí za to sledovat, ať si kritici tvrdí, co chtějí (BTW, těch vrutů jsem psal šest, pět jich Češi zvládnou s prstem v nose :D ). Já původně reagoval na ten princip :)

S těma sériema bych taky souhlasil, i s tvými "předřečníky". Pro mě to ale byla taková srdcovka, že jsem si užíval i tu druhou polovinu sérií. A víc, než 99 % ostatních seriálů, který sleduju nebo překládám.

Zima se blíží...
Hlawoun
18. 5. 2020 / 18:28:05 (před 4 roky)
off
ZombiePanda napsal(a):

Neviem, či brať Vikingov ako náučný program je ideálny nápad :D

Zo začiatku určite seriál vyhrával ceny, lebo bol kvalitný, ale postupom času kvalita scenára degradovala, no hype ostal a narastal. A naozaj si nemyslím že diely zo 7mej poprípade 8mej série mali nárok byť čo i len nominované na Emmy a Glóby.

Nominovať Kita v kategórii najlepší mužský herecký výkon za opakovanie vety "You are my queen" v 8. sérii ? Nominácia v kategórii najlepšia réžia za diel The Long Night, o ktorej režisér povedal že si majú diváci zvýšiť jas na telke ak chcú niečo vidieť ? A najlepší scenár za finále 7mej série ? LOL...

Necháp ma zle, GOT je 4 série skvelý seriál, so super hercami, príbehom a scenárom, no ďalšie série ide o podpriemerný seriál so super hercami a trikmi. A ceny za tieto série mu zabezpečil práve hype

Předem podotýkám, že s tvými názory povětšinou souhlasím, aby to nevypadalo blbě, že odpovím pouze na jednu větu. Týká se to dílu The Long Night, kde jsem dodnes nepřestal žasnout nad údivem spousty diváků (většinou těch, kteří si stáhli bůhvíjakou pirátskou kopii, že to bylo moc tmavý a špatně viděli. To si mysleli, že se kvůli nim bude NIGHT king promenádovat v pravý poledne? Tu odpově režiséra naprosto chápu, podle hesla "Na hrubý pytel hrubá záplata" :)

Zima se blíží...
andromache
18. 5. 2020 / 18:29:04 (před 4 roky)
off
Hlawoun napsal(a):

Hele, tohle naprosto beru, to je přesně důvod, který je správný tolerovat a respektovat. Mám to stejně, když se u něčeho nudím (což bývaj většinou sitcomy, v tom se asi shodneme, s čestnou výjimkou TBBT), tak to podle mě nestojí za to sledovat, ať si kritici tvrdí, co chtějí (BTW, těch vrutů jsem psal šest, pět jich Češi zvládnou s prstem v nose :D ). Já původně reagoval na ten princip :)

S těma sériema bych taky souhlasil, i s tvými "předřečníky". Pro mě to ale byla taková srdcovka, že jsem si užíval i tu druhou polovinu sérií. A víc, než 99 % ostatních seriálů, který sleduju nebo překládám.

Vidíš pravda, pět vrutů jsme se už naučili zvládat dokonale :D. A jinak u mě je těch čestných vyjímek několik (vyjmenovávala jsem je), ale zrovna TBBT mi fakt prudce nesedl. Asi to bude tím, že jakožto humanista jsem nikdy přírodní vědy nebrala :D (a proto nesnáším Sheldona, protože jeden z těch dvou dílů co jsem viděla je ten, kdy se děsí, že by prachy na fakultě měli jít na výzkum genderu :D). A jinak já si pořád někde namlouvám, že se ke zbytku GoT vrátím, ale popravdě se mi do toho chce míň a míň. A nic to nemění na názoru, že si myslím, že je opravdu poněkud přeceňovaný.

andromache
18. 5. 2020 / 18:30:13 (před 4 roky)
off
Hlawoun napsal(a):

Předem podotýkám, že s tvými názory povětšinou souhlasím, aby to nevypadalo blbě, že odpovím pouze na jednu větu. Týká se to dílu The Long Night, kde jsem dodnes nepřestal žasnout nad údivem spousty diváků (většinou těch, kteří si stáhli bůhvíjakou pirátskou kopii, že to bylo moc tmavý a špatně viděli. To si mysleli, že se kvůli nim bude NIGHT king promenádovat v pravý poledne? Tu odpově režiséra naprosto chápu, podle hesla "Na hrubý pytel hrubá záplata" :)

Ale víš, jak by všem vypálil rybník, kdyby ho všichni čekali v noci a on si tam nakráčel právě v to pravé poledne :D :D?

Hlawoun
18. 5. 2020 / 18:32:52 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Vidíš pravda, pět vrutů jsme se už naučili zvládat dokonale :D. A jinak u mě je těch čestných vyjímek několik (vyjmenovávala jsem je), ale zrovna TBBT mi fakt prudce nesedl. Asi to bude tím, že jakožto humanista jsem nikdy přírodní vědy nebrala :D (a proto nesnáším Sheldona, protože jeden z těch dvou dílů co jsem viděla je ten, kdy se děsí, že by prachy na fakultě měli jít na výzkum genderu :D). A jinak já si pořád někde namlouvám, že se ke zbytku GoT vrátím, ale popravdě se mi do toho chce míň a míň. A nic to nemění na názoru, že si myslím, že je opravdu poněkud přeceňovaný.

Myslím, že jsme se nakonec hezky domluvili, ne? "Poperem" se zas až ve čtvrtfinále, do tý doby mír ;)
A evidentně stejnej názor mít nemůžem, já jsem přírodovědec :D :D :D

Zima se blíží...
Hlawoun
18. 5. 2020 / 18:33:59 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ale víš, jak by všem vypálil rybník, kdyby ho všichni čekali v noci a on si tam nakráčel právě v to pravé poledne :D :D?

No, tak to by byla bomba :D
To bys pro GoT určitě hlasovala i ty, viď? :D

Zima se blíží...
andromache
18. 5. 2020 / 18:34:33 (před 4 roky)
off
Hlawoun napsal(a):

Myslím, že jsme se nakonec hezky domluvili, ne? "Poperem" se zas až ve čtvrtfinále, do tý doby mír ;)
A evidentně stejnej názor mít nemůžem, já jsem přírodovědec :D :D :D

Ano, až mě TBBT zas naštve :D. A jinak aha, tím se to vysvětluje :D. Humanista a přírodovědec si dneska už nemůžou prostě rozumět :D :D. Každej si totiž myslí, že právě ta jeho věda je ta nejdůležitější na světě :D.

andromache
18. 5. 2020 / 18:35:20 (před 4 roky)
off
Hlawoun napsal(a):

No, tak to by byla bomba :D
To bys pro GoT určitě hlasovala i ty, viď? :D

Tak to nevím :D. Možná tak v anketě o nečekaný plot twist :D :D.

Markus07
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 5. 2020 / 07:43:36 (před 4 roky)
off

Tady je něco špatně :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 5. 2020 / 10:37:28 (před 4 roky)
on
Markus07 napsal(a):

Tady je něco špatně :)

Vy opravdu chcete opisovat captchu při každým hlasování, nebo co. :-D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
20. 5. 2020 / 10:41:43 (před 4 roky)
on

Lidi jsou magori. Fakt. Každopádně je to jen kazeni zábavy pro ostatní, na celkove výsledky a postupujici to nebude mít vliv. Vytahneme si přesnější data, takže kdo s tímhle ztrácí čas, tak bude mít stejně smůlu. Jen škoda, že si to ti lidi nepřečtou.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
20. 5. 2020 / 10:44:11 (před 4 roky)
off

Včera jsem tuhle anketu sledovala, stovky hlasů tam naskákaly asi během dvou hodin, bylo to fakt velmi nenápadné :D

Markus07
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 5. 2020 / 12:12:43 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Vy opravdu chcete opisovat captchu při každým hlasování, nebo co. :-D

Pokud tomu jinak zabránit nejde... :D Napadlo mě ještě, jestli by trošku nepomohlo, kdyby ty procentuální stavy prostě byly do uzávěrky hlasování skrytý, byť tím pak přijdeme o ty statistiky, což je škoda...

ragelly napsal(a):

Lidi jsou magori. Fakt. Každopádně je to jen kazeni zábavy pro ostatní, na celkove výsledky a postupujici to nebude mít vliv. Vytahneme si přesnější data, takže kdo s tímhle ztrácí čas, tak bude mít stejně smůlu. Jen škoda, že si to ti lidi nepřečtou.

Myslím, že když si někdo dal tolik "práce" s tím tohle zařídit, tak pokud to skutečně na výsledky nebude mít vliv, tak se to k němu dostane :)

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 5. 2020 / 12:58:37 (před 4 roky)
off

Bohužel se našel idiot a vášnivý milovník Glee a Vikings, který zjevně zmanipuloval hlasování tak, aby drtivě prohrávalo jím nenáviděné Once time... a GOT.

Nebylo by přece jen možné omezit možnost "hlasovat" v anketě pouze pro registrované/přihlášené uživatele? (tak, jak jsem navrhoval TADY) Potom by nebyl nutný zásah deux ex machina a odstranit cca 2000 hlasů, kterými byla volba zmanipulována. Kolik nesfixlovaných hlasů přitom bylo odebráno?

Vrácení stavu patrně do počátků hlasování, nebo úprava počtu podle odhadu je sice lepší než nic, ale neřeší situaci, kdy byly hlasy manipulovány od samého začátku hlasování - tam se změny jen tak nepoznají. Kolik takových případů bylo? Pokud tam ten simplex bude sypat hlasy dál, přece nejde znovu a znovu upravovat výsledné skóre v různých duelech. To by anketa ztratila smysl.

Jediným řešením je co nejvíce omezit možnosti podvádění tak, aby alespoň většinově platilo jeden uživatel, jeden hlas, nejúčinnější je vázat možnost hlasování na zalogování (+ další opatření).

Fakt mě ten debil(ka) sere (méně expresivně to vyjádřit neumím)!

Screenshoty z hlasování někdy před úpravou - odečtením hlasů (čert ví, jaký byl konečný stav):

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."