Tak dneska snadné - H50 a Homeland, zbylé dva seriály jsem nesledovala :)
Za mě taky snadné, Hawaii a Rizzolky :)
Jinak tohle je poslední duel pro top 32, hlasování bude otevřené do sobotní půlnoci.
Dneska Hawaii, protože za A) jsem z něj pár dílů i viděla a za B) cokoli je lepší než upíři a Rizzlesky, protože ty mi chybí dodneška, zatímco Homeland jsem nedokoukala.
andromache napsal(a):
Dneska Hawaii, protože za A) jsem z něj pár dílů i viděla a za B) cokoli je lepší než upíři a Rizzlesky, protože ty mi chybí dodneška, zatímco Homeland jsem nedokoukala.
Jedna chybějící čárka a vypadá to, že hejtíš Rizzolky :D
ragelly napsal(a):
Jedna chybějící čárka a vypadá to, že hejtíš Rizzolky :D
Občas mi čeština fakt leze na nervy :D. Možná ji tam půjdu dopsat, abych ten dojem nevyvolávala :D.
Dneska se omlouvám Původní rodince, ale McDanno a H50 celkově je totální topovka! ♥
A druhý hlas jde Rizzleskám, u kterých jsem v předposlední (myslím) šesté sérii a ještě se nestalo, že bych se u nich nudila :)
Jo, a abych nezapomněla - ve statistikách si můžete prohlédnout svoje výsledky pro top 32 :)
Wajfka 😥
ragelly napsal(a):
Jo, a abych nezapomněla - ve statistikách si můžete prohlédnout svoje výsledky pro top 32 :)
Wajfka 😥
Ehm technická.. Nejlepších 16 je osmifinále, když už sem chceš tahat tu sportovní terminologii :D :D. Nejlepších 8 je čtvrtfinále, pak semifinále a finále ;).
andromache napsal(a):
Ehm technická.. Nejlepších 16 je osmifinále, když už sem chceš tahat tu sportovní terminologii :D :D. Nejlepších 8 je čtvrtfinále, pak semifinále a finále ;).
Ale teď je top 32 :D
Hej proč to nemohlo být rozhozené????
První duel po menším váhání vyhrála Hawaii Five-0 , protože prostě ❤ Danno a Steve ❤
Ale i naše "původní" jsem měla ráda.
No a druhý duel nic. Ani jeden seriál jsem neviděla.
V prvním fightu H5O, za Liv...😢.
Z druhé dvojice Homeland, neviděla jsem, ale Damian...😉, navíc R&I mě vůbec nezaujaly.
ragelly napsal(a):
Ale teď je top 32 :D
Okej, tak v tom mám bordel já no :D.
Neříkejte mi, že H50 prohraje, to nepřežiju :D
ragelly napsal(a):
Wajfka 😥
Páni, já mám dokonce 3 postupující... :-D
Dneska H50 a po váhání Homeland, i když holky byly super.... Ach jo, to je blbá dvojice 😥.
Jdu se mrknout na statistiky, tipuju, že budu mít tak 3 postupující 😂.
ragelly napsal(a):
Wajfka 😥
22????? Jen tolik procent má manželka?
Hawaii a Originals bude tuhý boj, ako tak vidím percentná.. snáď to Hawaii zvládne 😊
ragelly napsal(a):
Jej, to je super, milujem štatistiky! A skvelé je, že mi tam dokonca ukázalo, v ktorom dueli som ešte nemala odhlasované
Lill napsal(a):
Jej, to je super, milujem štatistiky! A skvelé je, že mi tam dokonca ukázalo, v ktorom dueli som ešte nemala odhlasované
Jojo, všechno je to zásluha Fruika, já jsem jen posel dobrých zpráv :D
Hawaii a Homeland bez váhania. Akurát im to asi nepomôže :-(
Přijde mi, že jsem u jednoho duelu vůbec nehlasovala, jelikož je to 50-50. :D
andromache napsal(a):
Občas mi čeština fakt leze na nervy :D. Možná ji tam půjdu dopsat, abych ten dojem nevyvolávala :D.
... taky jsem si to musela precist nekolikrat, nez jsem pochopila.
Pipa22 napsal(a):
... taky jsem si to musela precist nekolikrat, nez jsem pochopila.
Jako tu moji chybu, nebo to, že nehejtím Rizzlesky :D?
andromache napsal(a):
Jako tu moji chybu, nebo to, že nehejtím Rizzlesky :D?
:D smysl vety. R&I jsou husty, na ne zadny hejty :-).
Pipa22 napsal(a):
:D smysl vety. R&I jsou husty, na ne zadny hejty :-).
No na ně rozhodně žádné hejty :D.
Tak statistika tohohle kole: 3 postupující x 13 vypadlých. Bouřlivý úspěch a nepochybně většinový vkus...