Diskuze k článku Novinka pod lupou: Sweet Magnolias (Netflix)
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
21. 5. 2020 / 11:05:32 (před 4 roky)
off

Hm, je to asi deset minut, co jsem dokoukala celou první sérii :D

Pustila jsem si pilot do výzvy a už jsem se prakticky neodlepila... S hodnocením relativně souhlasím, ale pokud si pustíte více než jen první díl, pak si nemyslím, že na seriál zase hned tak rychle zapomenete. Obzvlášť pokud dáte všech deset dílů, ten cliffhanger na konci mě dostal a nejlépe hned teď bych potřebovala druhou řadu. :D

What the fork?!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 5. 2020 / 12:42:13 (před 4 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

Hm, je to asi deset minut, co jsem dokoukala celou první sérii :D

Pustila jsem si pilot do výzvy a už jsem se prakticky neodlepila... S hodnocením relativně souhlasím, ale pokud si pustíte více než jen první díl, pak si nemyslím, že na seriál zase hned tak rychle zapomenete. Obzvlášť pokud dáte všech deset dílů, ten cliffhanger na konci mě dostal a nejlépe hned teď bych potřebovala druhou řadu. :D

Já si myslím, že to musí být perfektní na maraton, prostě sleduješ a ani nevíš jak, ale je konec. Každopádně s tím cliffhangerem mě opět ujišťuješ v tom, že je pro mě nejlepší prostě počkat na ukončení :D Za rok už bych si nepamatovala, co se tam dělo.

Kroupenka
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 6. 2020 / 14:14:17 (před 4 roky)
off

Právě jsem shlédla pilot a jsem rozpolcena. Většina postav mi byla sympatická, ale přijde mi, že se toho v první díle děje hrozně moc. Maddie se musí vyrovnat s její situací ohhledně rozvodu, její syn s baseballem, další syn se snaží spřátelit s otcovou těhotnou snoubenkou, zároveň pokukuje po kamarádce, které se líbí jeho starší brácha. Tato kamarádka je dcerou Dany Sue, která se řeší problémy v práci a s dcerou. A na konec je tu Helen, která jako právnička řeší případ ve městě s dalšíma 4 postavami. A všechny 3 hlavní ženské postavy, řeší toto všechno mezi sebou a ještě k tomu uvažují o společném podnikání. Prostě je toho až až. Zkusím ještě jeden díl, ale nevím, nevím.