Diskuze k článku Ruby Rose opouští Batwoman!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 5. 2020 / 00:30:19 (před 4 roky)
off

Tak tady buď tumblr zaspal nebo nesleduju ty správné blogy O_o.. Ale fakt mě bude dost zajímat, jak z toho chtějí vybruslit. Jestli pláštěnku převezme někdo s novým jménem, nebo to bude jako v případě Spartaca, kdy hlavní roli prostě jenom přeobsadili.... A jestli to budou nějak vysvětlovat (na krizi se moc vymlouvat nemůžou, stejně tak na multiverse, když si ho letos tak slavnostně de facto zlikvidovali).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 5. 2020 / 00:32:34 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak tady buď tumblr zaspal nebo nesleduju ty správné blogy O_o.. Ale fakt mě bude dost zajímat, jak z toho chtějí vybruslit. Jestli pláštěnku převezme někdo s novým jménem, nebo to bude jako v případě Spartaca, kdy hlavní roli prostě jenom přeobsadili.... A jestli to budou nějak vysvětlovat (na krizi se moc vymlouvat nemůžou, stejně tak na multiverse, když si ho letos tak slavnostně de facto zlikvidovali).

Se IMHO teprve rozjede, je to extra čerstvé - zachytila jsem asi 3 minuty po vydání.

A jinak přímo říkali, že roli přeobsadí, takže stejná postava, jiná herečka.

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2020 / 00:33:09
andromache
20. 5. 2020 / 00:37:06 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Se IMHO teprve rozjede, je to extra čerstvé - zachytila jsem asi 3 minuty po vydání.

A jinak přímo říkali, že roli přeobsadí, takže stejná postava, jiná herečka.

Tak to bude už podruhé ve třech dnech hrozit, že se tumblr sesype jako :D. Okej a jestli teda přeobsadí, tak mě opravdu zajímá, jestli to vysvětlí nebo nechají vyšumět :-).

A jinak seš dobrá teda! Tři minuty po vydání, to snad máš nastavený nějaký alarm ne :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2020 / 00:37:42
ragelly
20. 5. 2020 / 00:48:55 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak to bude už podruhé ve třech dnech hrozit, že se tumblr sesype jako :D. Okej a jestli teda přeobsadí, tak mě opravdu zajímá, jestli to vysvětlí nebo nechají vyšumět :-).

A jinak seš dobrá teda! Tři minuty po vydání, to snad máš nastavený nějaký alarm ne :D?

Né, ale při práci napíšu vždycky tak 2-3 věty a pak jdu očeknout pravidelné kolečko - sz, fb, feedly na novinky :D

andromache
20. 5. 2020 / 00:50:09 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Né, ale při práci napíšu vždycky tak 2-3 věty a pak jdu očeknout pravidelné kolečko - sz, fb, feedly na novinky :D

Áha, chápu :D

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
20. 5. 2020 / 01:28:04 (před 4 roky)
off

Tak tohle je fakt síla... Divím se, že ten seriál celý nezaříznou.

Bored now...
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
20. 5. 2020 / 02:05:04 (před 4 roky)
off

To je mazec :D :D docela mě mrzí, že ji tam vůbec obsazovali..
Teď jsem fakt zvědavá, jestli ještě bude probíhat nějaké nadějné přemlouvání nebo se rovnou pustí do recastu.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
cervus44
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
20. 5. 2020 / 06:30:37 (před 4 roky)
off

Příšerná herečka hrála příšernou postavu. Můžou být rádi, že neposlali k šípku celý seriál. Teď mají alespoň malou šanci napravit chyby.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 5. 2020 / 08:14:27 (před 4 roky)
off
cervus44 napsal(a):

Příšerná herečka hrála příšernou postavu. Můžou být rádi, že neposlali k šípku celý seriál. Teď mají alespoň malou šanci napravit chyby.

Presne tak. Herečku neznášam a kvôli nej som seriál nepozerala, ale tie časti z crossoverov ma ani nezaujali. Novej preobsadenej sérii asi dám šancu a uvidíme.

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
20. 5. 2020 / 08:51:19 (před 4 roky)
off

Najzbytočnejší seriál Arrowversu, kľudne ho mohli úplne zarezať

The Order 1908
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 5. 2020 / 08:54:19 (před 4 roky)
off

Tak to je teda síla. Její přeobsazení mi teda až tak vadit nebude, ale i tak.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
20. 5. 2020 / 09:04:20 (před 4 roky)
off

Ja jsem tak rada, ze nejsem jedina, kdo Ruby nesnasi! Mam na ni alergii a Batwoman jsem ani nezacala sledovat prave kvuli ni.

Radim.Winiarski
20. 5. 2020 / 10:11:41 (před 4 roky)
off

Je fakt, že tento seriál patří opravdu mezi neskutečně zbytečné. Špatnej výběr herců, špatnej příběh, ale nasadit tomu korunu ještě odchodem hlavní protagonistky. Pěkný :D
Opravdu mě bude zajímat, jak se s tím tvůrci popasují. Zdali prostě jen vymění jednu herečku za druhou a budou dělat jakože nic(teď mě z hlavy napadlo Last Man Standing, kde se to mění jak na běžícím pásu :D), nebo to zkusí nějak zakomponovat do děje.
Navíc tím, že si odstřelili celej multiverse, si taky moc nepomohli no :D
Nejmíň diváků by podle mě naštvali předáním štafety někomu ze stávajících členů hlavního osazenstva.
Naopak pevně doufám, že se nestane něco ve smyslu transplantace obličeje, kdy nás naprosto odlišnej ksicht bude přesvědčovat o tom, že je Kate Kane :D To bych asi nerozdýchal :D
Každopádně držím tvůrcům palce, protože tohle bude solidní mordor :D

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
20. 5. 2020 / 10:20:26 (před 4 roky)
off

Škoda, že v tom seriálu není nějaké zařízení, které by dokázalo měnit obličeje… počkat, však tam je :D

Hold the Door!
IrmaVep
20. 5. 2020 / 10:20:42 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Tak to bude už podruhé ve třech dnech hrozit, že se tumblr sesype jako :D.

Co se staloo?

Tahle zprava me tedy nechava chladnou, pouze uplne normalni zvedavost mi neda, abych se nepidila po duvodech odchodu :D Osobne si tedy myslim, ze je to kvuli te paruce ;D To Batwoman vazne nosi paruku? To je tak divnej kostym, tohleto... jako do komiksu pekny, ale na obrazovce... No, mozna mi to vadilo jenom na te R.R., ke ktere mi to fakt ale vubec nesedi.

Radim.Winiarski
20. 5. 2020 / 10:29:59 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Co se staloo?

Tahle zprava me tedy nechava chladnou, pouze uplne normalni zvedavost mi neda, abych se nepidila po duvodech odchodu :D Osobne si tedy myslim, ze je to kvuli te paruce ;D To Batwoman vazne nosi paruku? To je tak divnej kostym, tohleto... jako do komiksu pekny, ale na obrazovce... No, mozna mi to vadilo jenom na te R.R., ke ktere mi to fakt ale vubec nesedi.

To není Ruby :D Ten kostým je tak ohyzdnej, že i kdyby pod ním bojovala se zločinem Megan Fox, tak by se nic nezměnilo :D

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
20. 5. 2020 / 10:34:58 (před 4 roky)
off

Já bych se tomu smál, ale je to tragédie.
Někdo rozhodne vystavět seriál na tom, že je to přece LGBT a budeme strašně progresivní a cool, to přece dnes letí. Do hlavní role nedáme skvělou herečku, která umí hrát, projde castingy, bude mít šarm, fyzičku a do role se perfektně hodí. Ne, musí být hlavně LGBT! V Batgirl jsou přece explicitně znázorněné lesbické scény a tak to musí zahrát pravá lesbička kvůli autenticitě. My na CW přece dbáme na kvalitu.

Když se objevil kovid, počet "pohlaví" se snížil z několika stovek asi na patnáct. Víte proč? Lidi najednou nemají čas na hlouposti a věnují se důležitým věcem. Já nemám nic proti nikomu. Pohlaví, orientace, barva... je mi to upřímně jedno. Tyhle šaškárny kvůli mizerně provedenému seriálu který se udrží jen proto, že je LGBT mi ale fakt vadí.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Radim.Winiarski
20. 5. 2020 / 10:43:48 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Já bych se tomu smál, ale je to tragédie.
Někdo rozhodne vystavět seriál na tom, že je to přece LGBT a budeme strašně progresivní a cool, to přece dnes letí. Do hlavní role nedáme skvělou herečku, která umí hrát, projde castingy, bude mít šarm, fyzičku a do role se perfektně hodí. Ne, musí být hlavně LGBT! V Batgirl jsou přece explicitně znázorněné lesbické scény a tak to musí zahrát pravá lesbička kvůli autenticitě. My na CW přece dbáme na kvalitu.

Když se objevil kovid, počet "pohlaví" se snížil z několika stovek asi na patnáct. Víte proč? Lidi najednou nemají čas na hlouposti a věnují se důležitým věcem. Já nemám nic proti nikomu. Pohlaví, orientace, barva... je mi to upřímně jedno. Tyhle šaškárny kvůli mizerně provedenému seriálu který se udrží jen proto, že je LGBT mi ale fakt vadí.

Však počkej :D Přijde chvíle, kdy budeme mít bezpohlavního Superhrdinu jezdícího na duhovém jednorožci, který bude bojovat se zločinem s pomocí dildodronů :D Taková už hold dnešní doba je..Každá komunita se ozývá pokud je nějakým způsobem opomíjena. Určitě proti žádné komunitě nic nemám. Průser však nastává, když je nám to sypáno pod nos až moc okatě :) :/

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2020 / 11:23:03
litllewitch
20. 5. 2020 / 11:36:11 (před 4 roky)
off

Ježíši, vymírající druh heterosexuální bílý muž už i na serialzone? :D
A teď si představte, že my vidíme heterosexualitu všude vpodstatě 24/7. To je fakt hrůza, že je jeden seriál zaměřený na naši komunitu. Nebo že celkově stoupá počet LGBTQ postav, protože... světe, div se, existujeme a planeta není plná bílých heteráků...

Bored now...
vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 5. 2020 / 11:40:21 (před 4 roky)
off

Jakože bych ji měla vyloženě ráda to se říct nedá, seriál mi přijde takový průměrný, občas na něj mrknu. Ale změna hlavní herečky to pro mě úplně zabije.

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
20. 5. 2020 / 12:05:01 (před 4 roky)
off
litllewitch napsal(a):

A teď si představte, že my vidíme heterosexualitu všude vpodstatě 24/7. To je fakt hrůza, že je jeden seriál zaměřený na naši komunitu. Nebo že celkově stoupá počet LGBTQ postav, protože... světe, div se, existujeme a planeta není plná bílých heteráků...

Pardon, že se do toho pletu, ale jak konkrétně prospěl seriál Batwoman LGBT komunitě? Reakce nenávisti donutily herečku odejít z Twitteru, za celou dobu vysílání jsem nezaregistroval jedinou pozitivní reakci a jsou i lidé, kteří se seriálu nevěnují pravidelně a nemají tušení, že je postava jinak orientovaná. Navíc, nechápu princip jinak orientované postavy v komiksovém / fantasy / nereálném seriálu. Být to cokoliv jiného, čerpající z reálných situací nebo prostředí, neřeknu ani popel. Ale oni to marketují primárně jako seriál o LGBT pro LGBT tak mi prosím řekněte, jaké morální ponaučení z toho všeho plyne? Nebo je upřímně jedno, co a jak se v seriálu děje? Jsme tu jen pro LGBT promo?

P.S. existoval jeden seriál, který si nehrál na LGBT, netlačil orientaci do popředí ani jako prioritu seriálu. Soustředil se na ženské hrdinky, nesnažil se vnutit specifickému publiku a dodnes ho diváci mají rádi. Z postavy se stal první lesbický sexsymbol a vzor silné ženské postavy. Xena.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2020 / 12:28:07
Radim.Winiarski
20. 5. 2020 / 12:38:57 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

P.S. existoval jeden seriál, který si nehrál na LGBT, netlačil orientaci do popředí ani jako prioritu seriálu. Soustředil se na ženské hrdinky, nesnažil se vnutit specifickému publiku a dodnes ho diváci mají rádi. Z postavy se stal první lesbický sexsymbol a vzor silné ženské postavy. Xena.

Přesně :) Jde to udělat i nenásilně a může tak zaujmout širší spektrum publika. Podobných seriálů je nespočet. Když se bavíme zrovna o superhrdinských seriálech, tak mi jde na mysl seriál Legends of Tomorrow, který má v současnosti taktéž hlavní představitelku jiné orientace a daří se mu relativně sympaticky dostat její orientaci do příběhu. Nenásilně, bez zbytečného upozorňování, a tak aby její orientace nedala do pozadí ostatní dění v seriálu.

andromache
20. 5. 2020 / 15:01:33 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Co se staloo?

Myslíš jako proč hrozilo, že se málem sesype tumblr :D? Protože hladové lesby dostaly pořádnou várku laskomin v podobě rovnou dvou nových videí s Katie McGrath :D. Takže naásledoval nekonečný řetězec gifů, reblogů, komentů a slintání :D. Teď po odchodu Ruby Rose asi pro změnu zavládne zděšení a nová vlna reblogů, komentů a gifů :D.

litllewitch
20. 5. 2020 / 15:09:19 (před 4 roky)
off

Tak předpokládám, že o kvalitě seriálu se snad bavíme nezávisle na jakémkoliv tématu. Seriál i postavy jako takové můžou být špatně napsané, ale odsuzovat něco a priori, protože je to LGBT, je mimo. I když se exposure v seriálech zlepšuje, tak pořad je to bída. Čím víc se ten nepoměr srovná, tím líp.
Pro spoustu lgbt lidí je super vidět v televizi někoho, jako oni sami a kdo řeší podobné problémy a může to pak ovlivnit jejich sebepřijetí.
Já bych taky mohla říct, proč je všude tolik seriálů s bílými hetero lidmi, když to absolutně neodpovídá realitě? Jaký to má morální přesah? :D
Mně tohle přijde totálně na hlavu. Řešme, jestli je seriál dobře napsaný, jestli je dobře napsána postava, jestli vás dohání k šílenství svou otravností, nebo že vás to nebaví, ale odsoudit něco jen proto, že je to LGBT a nejde vám to podnos, je blbost.
Poznámka na konec: LGBT postava samozřejmě nemá být pouze o tom, že je LGBT. To je na tom to poslední.

Bored now...
andromache
20. 5. 2020 / 15:10:44 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Exactly! Jako plánované to vůbec nebylo (i když, kdo si vybavíte aspoň znělku z toho seriálu, tak t v té původní je tam záběr zezadu na válečníka Draca, který nosil dlouhé vlasy, když mluví s Xenou a studio se hned bálo lesbického obsahu, přitom to tak vůbec nebylo), ale s tím, jak rostla popularita seriálu právě v LGBT komunitě se Robovi a spol dařilo nenápadně vpašovávat do seriálu subtextní narážky na lesbický vztah Xeny s Gabrielou (a v šesté řadě se na nějaké narážky totálně vykašlal a začal ty náznaky dělat dost okaté). Ale na tumblr v poslední době čtu dost názorů na to, že to, co tam dělali byl starý dobrý queerbating.. Nebyl! Jenom prostě museli pracovat v takové době v jaké byli a s tím, co jim ještě povolí cenzoři v Universalu a co ještě ne.

Radim.Winiarski napsal(a):

Přesně :) Jde to udělat i nenásilně a může tak zaujmout širší spektrum publika. Podobných seriálů je nespočet. Když se bavíme zrovna o superhrdinských seriálech, tak mi jde na mysl seriál Legends of Tomorrow, který má v současnosti taktéž hlavní představitelku jiné orientace a daří se mu relativně sympaticky dostat její orientaci do příběhu. Nenásilně, bez zbytečného upozorňování, a tak aby její orientace nedala do pozadí ostatní dění v seriálu.

Ano, zrovna Legendy na to jdou skvěle. Mají tam rovnou dvě bisexuální postavy (Sara a Constantine), jednu lesbu (Ava) a řekla bych, že Charile je pansexuálka, nebo někdo kdo to moc neřeší, s kým se vyspí, a je to do děje zakomponované tak casually, že to v podstatě nikomu ani nepřijde divné. Osobhně je považuju za nejteplejší seriál Arrowverse (v dobrém). Batwoman mě v tomhle moc neuchvátila a to říkám jako někdo, kdo je příslušníkem LGBT menšiny a taky by bral trochu víc reprezentace... Ale! Ta reprezentace se taky musí umět udělat že.

andromache
20. 5. 2020 / 15:14:55 (před 4 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Tak předpokládám, že o kvalitě seriálu se snad bavíme nezávisle na jakémkoliv tématu. Seriál i postavy jako takové můžou být špatně napsané, ale odsuzovat něco a priori, protože je to LGBT, je mimo. I když se exposure v seriálech zlepšuje, tak pořad je to bída. Čím víc se ten nepoměr srovná, tím líp.
Pro spoustu lgbt lidí je super vidět v televizi někoho, jako oni sami a kdo řeší podobné problémy a může to pak ovlivnit jejich sebepřijetí.
Já bych taky mohla říct, proč je všude tolik seriálů s bílými hetero lidmi, když to absolutně neodpovídá realitě? Jaký to má morální přesah? :D
Mně tohle přijde totálně na hlavu. Řešme, jestli je seriál dobře napsaný, jestli je dobře napsána postava, jestli vás dohání k šílenství svou otravností, nebo že vás to nebaví, ale odsoudit něco jen proto, že je to LGBT a nejde vám to podnos, je blbost.
Poznámka na konec: LGBT postava samozřejmě nemá být pouze o tom, že je LGBT. To je na tom to poslední.

Jak píšu vejš, Legendy na to jdou asi v současné době nejlíp. Prostě casually zmínky o tom, že jsou Sara a Ava pár a že Constantin chodil s Desem, ale rozhodně to není jejich hlavní "přednost" kolem které by se to mělo točit. Ale na druhou stranu je pro reprezentaci důležité vidět, že prostě i my řešíme stejné problémy jako heteráci. Stejné problémy se vztahy, rozchody, prací a podobně. Jediný rozdíl je v tom, koho v té posteli máme.

Mistin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 5. 2020 / 16:08:25 (před 4 roky)
off

Tak to tam teda dlouho nevydržela. Sice na seriál nekoukám a ani nezačnou, protože nechápu dodnes ten povyk kolem Ruby. Možná přeobsazeni seriálu pomůže, možná ho úplně pohřbí.

JakeDeffe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
20. 5. 2020 / 18:38:30 (před 4 roky)
off

Borka vypadá jak po obrně ksichtu :D
Zkusil jsem první díl a chlapovi by z toho upadl pindík,jak je to feministický...

cervus44
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
20. 5. 2020 / 18:53:06 (před 4 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Mě ti je vlastně šumák její orientace. Kdysi jsem i sledoval.....L word nebo jak se to jmenovalo. Pokud je tam vztah holka-holka, tak dokonce i věřím tomu, že by se na to koukala spousta heteráků už jen proto. V tomhle případě to ale naráží na představitelku. Pokud se daná herečka chová jako chlap, vypadá jako chlap a k tomu je extrémně nesympatická, tak se na to prostě lidi koukat nebudou.

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
20. 5. 2020 / 19:23:07 (před 4 roky)
off
JakeDeffe napsal(a):

Borka vypadá jak po obrně ksichtu :D

Nože nám sem postni svoju fotečku, nech sa pozrieme na tú tvoju peknú tváričku. Čakám minimálne Adonisa, keď sa takto vyjadruješ.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
IrmaVep
20. 5. 2020 / 20:00:30 (před 4 roky)
on
phoboska napsal(a):

Nože nám sem postni svoju fotečku, nech sa pozrieme na tú tvoju peknú tváričku. Čakám minimálne Adonisa, keď sa takto vyjadruješ.

😂 Boze, tady je sranda!

IrmaVep
20. 5. 2020 / 20:02:13 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Myslíš jako proč hrozilo, že se málem sesype tumblr :D? Protože hladové lesby dostaly pořádnou várku laskomin v podobě rovnou dvou nových videí s Katie McGrath :D. Takže naásledoval nekonečný řetězec gifů, reblogů, komentů a slintání :D. Teď po odchodu Ruby Rose asi pro změnu zavládne zděšení a nová vlna reblogů, komentů a gifů :D.

Ano, presne to jsem myslela... A ze me to ani neprekvapuje, vid :D

Nyx
20. 5. 2020 / 20:14:00 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

😂 Boze, tady je sranda!

Nedokázala som odolať 😂

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
20. 5. 2020 / 20:34:25 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Ano, presne to jsem myslela... A ze me to ani neprekvapuje, vid :D

A tak co já vím, překvapit tě to třeba mohlo :D :D.

JakeDeffe
20. 5. 2020 / 21:56:25 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Budeš další,která mi bude slintat pod oknem a co pak budu dělat,už vás tam bude moc...
Btw když chceš být hercem,nějaká mimika by se od tebe asi měla očekávat.To stejný,jak nemůžeš beznohýho mrzáka poslat na bagr...

A mimochodem,asi jsem ti sáhl na tvůj idol,dívčí pokojíček plný jejích plakátů?Že hned jdeš osobně :)

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2020 / 21:57:44
Nyx
20. 5. 2020 / 22:03:33 (před 4 roky)
off
JakeDeffe napsal(a):

Budeš další,která mi bude slintat pod oknem a co pak budu dělat,už vás tam bude moc...
Btw když chceš být hercem,nějaká mimika by se od tebe asi měla očekávat.To stejný,jak nemůžeš beznohýho mrzáka poslat na bagr...

A mimochodem,asi jsem ti sáhl na tvůj idol,dívčí pokojíček plný jejích plakátů?Že hned jdeš osobně :)

To by som to s tebou veru vyhrala...hnus velebnosti.

Že idol, si sa veru netrafil, orientácia úplne opačná.

JakeDeffe
20. 5. 2020 / 22:05:48 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

To by som to s tebou veru vyhrala...hnus velebnosti.

Že idol, si sa veru netrafil, orientácia úplne opačná.

Nemluvil jsem o orientaci...
Hnus velebnosti je maximálně tvůj inteligentní projev,který zde předvádíš.Nemá cenu se hádat s dvanáctiletým frackem,nezlob se a pěkný večer.

Nyx
20. 5. 2020 / 22:29:43 (před 4 roky)
off
JakeDeffe napsal(a):

Hnus velebnosti je maximálně tvůj inteligentní projev,který zde předvádíš.Nemá cenu se hádat s dvanáctiletým frackem,nezlob se a pěkný večer.

Človek si len rýpne a hned som fracek... nice. Pekny večer aj tebe.

andromache
20. 5. 2020 / 22:34:45 (před 4 roky)
off
JakeDeffe napsal(a):

.Nemá cenu se hádat s dvanáctiletým frackem,nezlob se a pěkný večer.

Ano, člověk vyjeví názor a hned je z něj 12ti letý fracek.. Překvapím tě, ale někdy mají i dvanáctiletí spratci lepší názory a vyjadřování než ty.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
21. 5. 2020 / 16:01:56 (před 4 roky)
off
JakeDeffe napsal(a):

Takže ty o někom napíšeš, že "Borka vypadá jak po obrně ksichtu :D", a je to v pohodě, ale jakmile ti k tomu někdo něco řekne, tak je 12letý fracek? Ok 😂.

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 5. 2020 / 16:02:22
andromache
21. 5. 2020 / 18:06:07 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Takže ty o někom napíšeš, že "Borka vypadá jak po obrně ksichtu :D", a je to v pohodě, ale jakmile ti k tomu někdo něco řekne, tak je 12letý fracek? Ok 😂.

To víš.. Není na světě křehčího materiálu než ubohoučké mužské ego ;).

John Constantine
Běžný uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
21. 5. 2020 / 18:27:31 (před 4 roky)
off

celkově Ruby Rose byla fajn jen v John Wick 2 tam jsem si jí oblíbil,jako ted frčí v americe krimi jedno jestli tam jsou fantasy prvky a zrovna Batwomen jako komiks byl párkrát zrušení jako problem že všude musí byt lgbt kolikrát zbytečně jako Curtis v Arrow jako jediná dobrá postava byla Nyssa Al Ghul a Sara jako lgbt přidávají kvůli lepší sledovanosti.V Doom Patrol mi to nevadilo protože CW neumí používat kameru a psát scénář.
Celkově DC hodně přidalo zbytečná postavy kvůli protestů černochů a feministek.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 5. 2020 / 10:50:47
ragelly
21. 5. 2020 / 18:32:19 (před 4 roky)
off
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
21. 5. 2020 / 18:39:38 (před 4 roky)
on
John Constantine napsal(a):

celkově Ruby Rose byla fajn jen v John Wick 2 tam jsem si jí oblíbil jako CW co bych chtěl když poslední dobrý bylo Arrow do třetí serií a Supernatural co už je až moc zbytečně natahovaný poslední serií jako Constantine byl fajn v filmů a v seriálu od NBC který bohužel zrušili a přitom to bylo super jako ted frčí v americe krimi jedno jestli tam jsou fantasy prvky a zrovna Batwomen jako komiks byl parkrát zrušení jako problem že všude musí byt lgbt kolikrát zbytečně jako Curtis v Arrow jako jediná dobrá postava byla Nyssa Al Ghul a Sara jako lgbt přidavají kvůli lepší sledovanosti tak vetšínou to jsou špatně napsaní postavy jako v Doom Patrol mi to nevadilo jelikož postava neměla jak Dreamer byt otravná a zbytečná

Tak to je moc.

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
andromache
21. 5. 2020 / 18:45:17 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Uf.

A ty mi něco vyčítej o jedné zapomenuté čárce :P

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 5. 2020 / 18:45:55
ragelly
21. 5. 2020 / 18:58:26 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A ty mi něco vyčítej o jedné zapomenuté čárce :P

To nebyla výtka, jen pobavení! :D Že to vypadá jako hejt :D

andromache
21. 5. 2020 / 18:59:47 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

To nebyla výtka, jen pobavení! :D Že to vypadá jako hejt :D

Ale jak vidíš, tak jsou tady i horší exempláře :D.

andromache
21. 5. 2020 / 19:00:09 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Tak to je moc.

Díky za odkaz :D. Královsky se bavím :D.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
21. 5. 2020 / 19:11:14 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Díky za odkaz :D. Královsky se bavím :D.

Nemáš zač! :D Jsou tam fakt perly... :D :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
21. 5. 2020 / 20:36:43 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Tak to je moc.

Tak to nemá chybu! :D Mé korektorské srdce plesá! :D

andromache
21. 5. 2020 / 20:44:59 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Tak to nemá chybu! :D Mé korektorské srdce plesá! :D

Aby spíš chuďátko nemělo infarkt :D. Z toho, co jsem zatím viděla jsem se tak akorát mohla poplácat po zádech, že na tom fakt ještě nejsem tak špatně :D.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
21. 5. 2020 / 21:23:25 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Aby spíš chuďátko nemělo infarkt :D.

Já jsem masochistka. ;) :D

andromache
21. 5. 2020 / 21:26:44 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Já jsem masochistka. ;) :D

Ano, tak to je potom v pořádku :D.