Diskuze k článku Novinka na SerialZone: Seriálová skládačka
Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 6. 2020 / 17:33:49 (před 4 roky)
on

Těch skládaček jsem měl jako malej hromady :D

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 6. 2020 / 17:36:49 (před 4 roky)
on
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):

Těch skládaček jsem měl jako malej hromady :D

Tak to máš alespoň natrénováno. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 6. 2020 / 17:39:55 (před 4 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Tak to máš alespoň natrénováno. :D

Doma jsem to ale nepočítal na tahy a nikdo nevěděl, jak mi to nejde :D

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
1. 6. 2020 / 17:43:55 (před 4 roky)
off

Juchúúú, idem skladať :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Fruiko
1. 6. 2020 / 17:52:18 (před 4 roky)
on

Měl jsem tam chybu, neukládalo to pokusy, již by mělo být opraveno.

Nyx
1. 6. 2020 / 18:48:17 (před 4 roky)
off

Fruiko dá sa niekde vybrať aký obrázok chcem skladať, alebo to ide len cez to "Náhodná skládačka"?

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
binnie123
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 6. 2020 / 19:04:36 (před 4 roky)
off

Tak tohle není nic pro mě.:D Ani po nevimkolika pokusech a 250 tazích sem neměla ani oblohu a jenom dvě správná políčka vedle sebe :DDD

Fruiko
1. 6. 2020 / 19:06:20 (před 4 roky)
on
phoboska napsal(a):

Fruiko dá sa niekde vybrať aký obrázok chcem skladať, alebo to ide len cez to "Náhodná skládačka"?

Pokud znáš číslo plakátu (xxxx-jmeno-serialu.jpg), tak to je přesně to číslo v adrese.

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
1. 6. 2020 / 19:26:20 (před 4 roky)
off

Tak jsem totálně neschopná, nesložím vůbec nic.)

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 6. 2020 / 19:27:38 (před 4 roky)
off

Super nápad! Tyhle skládačky jsem měla hodně ráda jako malá :D i když jak koukám, tak na ně oproti jiným tady potřebuju milion tahů :D
Jinak jsem si všimla, že jde přepnout na těžší obtížnost, ale u ní zůstává odkaz na těžší, takže se nemůžu prokliknout zpátky na jednodušší verzi...

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Nyx
1. 6. 2020 / 19:30:22 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Pokud znáš číslo plakátu (xxxx-jmeno-serialu.jpg), tak to je přesně to číslo v adrese.

Dobre vedieť, díky.

Fruiko
1. 6. 2020 / 19:40:26 (před 4 roky)
on
Corisan napsal(a):

Super nápad! Tyhle skládačky jsem měla hodně ráda jako malá :D i když jak koukám, tak na ně oproti jiným tady potřebuju milion tahů :D
Jinak jsem si všimla, že jde přepnout na těžší obtížnost, ale u ní zůstává odkaz na těžší, takže se nemůžu prokliknout zpátky na jednodušší verzi...

Dořeším.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 6. 2020 / 20:22:10 (před 4 roky)
off

Tak z tohoto typu skládaček mám vyloženě noční můry, takže se jim asi budu vyhýbat.. ALE! Mamka je má ráda, tak jsem jí říkala ať to zkusí. Po asi 200 tahu viděla, že Fruiko to dal na 52 tuším a vzkazuje mu Trhni si nohou :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
1. 6. 2020 / 20:27:44 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Tak z tohoto typu skládaček mám vyloženě noční můry, takže se jim asi budu vyhýbat.. ALE! Mamka je má ráda, tak jsem jí říkala ať to zkusí. Po asi 200 tahu viděla, že Fruiko to dal na 52 tuším a vzkazuje mu Trhni si nohou :D.

Jsem jich během testování složil asi 500. Takže už to mám v ruce. :-D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 6. 2020 / 20:50:18 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jsem jich během testování složil asi 500. Takže už to mám v ruce. :-D

Však právě proto :D. Protože jsi ten, kdo to vymyslel, tak se máš jít vycpat a ne nás dráždit svými skvělými výsledky :D :D :D (ber to s nadsázkou samozřejmě, to z ní mluvilo naprosté zoufalství po 500 tazích D:).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 6. 2020 / 20:52:11 (před 4 roky)
off

Whaat, to čo ste vymysleli 😅 Tlieskam nápadu, vravím si, že to bude easy, no pri 130. ťahu a pri tom, ako obrázok ale že vôbec nevyzeral tak, ako mal, som to vzdala.

Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 6. 2020 / 20:53:11 (před 4 roky)
off

OK. Asi tisíc pokusů a nesložil jsem vůbec nic. Kašlu na to. Tohle není nic pro mě. :D Dobrej nápad pro ty, které to baví, ale to já nejsem. :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
1. 6. 2020 / 21:41:29 (před 4 roky)
off

Chytl jsi mě Fruiko do sítě! 😅 Sliding puzzles miluju a taky jsem teď zabila dobrých 30 minut skládáním různých plakátů. Ale více času mi teda trvalo se proklikat k těm, které se mi líbily 😀

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
ellannor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
2. 6. 2020 / 15:18:11 (před 4 roky)
off

Super nápad. Ale už teď můžu i bez věštecké koule s naprostou jistotou říct, že ve své budoucnosti vidím spoustu frustrace. :D

Obviously.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 6. 2020 / 16:59:46 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Chytl jsi mě Fruiko do sítě! 😅 Sliding puzzles miluju a taky jsem teď zabila dobrých 30 minut skládáním různých plakátů. Ale více času mi teda trvalo se proklikat k těm, které se mi líbily 😀

taky se chystám, že u toho zabiju hodně času 😀 mělo by se to poslat soutěžícím Survivora, aby mohli trénovat 😅

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
2. 6. 2020 / 17:15:48 (před 4 roky)
off
Odyssea napsal(a):

taky se chystám, že u toho zabiju hodně času 😀 mělo by se to poslat soutěžícím Survivora, aby mohli trénovat 😅

Jooo někteří by to hodně potřebovali *ehm*Tony*ehm*

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Goldeenka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
3. 6. 2020 / 11:00:43 (před 4 roky)
off

Omlouvám se za stupidní dotaz - kde najdu plakáty k seriálům, abych se mohla podívat, jak má vypadat předloha? Jsem na profilu seriálu, ale vidím jen úvodní fotku vedle názvu seriálu. A ta to samozřejmě není. :D

Fruiko
3. 6. 2020 / 21:38:10 (před 4 roky)
on
Goldeenka napsal(a):

Omlouvám se za stupidní dotaz - kde najdu plakáty k seriálům, abych se mohla podívat, jak má vypadat předloha? Jsem na profilu seriálu, ale vidím jen úvodní fotku vedle názvu seriálu. A ta to samozřejmě není. :D

Zatím nemáme galerie hotové, tak pokud to není ten hlavní, tak to zatím máš puzzle v puzzle.