Yes! :)
No sláva. Kdyby The Rookie neprodloužili, myslela bych si po s02e20 o tvůrcích něco, co by si za rámeček nedali...
Litocha napsal(a):
No sláva. Kdyby The Rookie neprodloužili, myslela bych si po s02e20 o tvůrcích něco, co by si za rámeček nedali...
Tak nebyl byl to zdaleka první seriál, který by skončil neukončeně s nahrávkou na další řadu... Nicméně jsem taky moc ráda, že to prodloužili, už jsem se bála, že se toho nedočkáme. :)
Já věděl, že když mi na Timeline svítí tolikrát ragelly, tak to nebude jen tak. No, koneščně můžu dát druhou sérii Single Parents, tam jsem se na podzim nějak sekl. Za mě žádné velké překvapení, Bless This Mess mě překvapilo už prodloužením por druhou sérii, takže tam jsem zrušení čekal, spíš jsem se divil, že to někdo sleduje. A ještě Emergence, to bych ale pro změnu mohl zase dojet, jen tak, když bude čas.
Lucik21 napsal(a):
Tak nebyl byl to zdaleka první seriál, který by skončil neukončeně s nahrávkou na další řadu... Nicméně jsem taky moc ráda, že to prodloužili, už jsem se bála, že se toho nedočkáme. :)
To by nebyl (mám skoro pocit, jako by těch zmrvených konců byla většina - nebo se jen více zaryjí do paměti?). Ale už loni se pod nimi docela kymácela židle, a tak pro jistotu zakončí druhou sezónu takhle? Nevím, jestli je to naivita, nebo okázalá nevšímavost (když to napíšu slušně) vůči fanouškům. Ještě štěstí, že jim to vyšlo.
Yes, yes yes! The Rookie a Stumptown mají prodloužení! Emergence jsem ani nezačala, takže tam mě to nemrzí a u For life jsem trochu na vážkách, jestli to prodloužení vůbec chci nebo vlastně ani ne.
Na Emergence jsem docela zvědavá. Škoda, že letos se dostanu jen ke sledování seriálů s max. deseti díly :D Možná příští rok to klapne 😂🤣
Litocha napsal(a):
To by nebyl (mám skoro pocit, jako by těch zmrvených konců byla většina - nebo se jen více zaryjí do paměti?). Ale už loni se pod nimi docela kymácela židle, a tak pro jistotu zakončí druhou sezónu takhle? Nevím, jestli je to naivita, nebo okázalá nevšímavost (když to napíšu slušně) vůči fanouškům. Ještě štěstí, že jim to vyšlo.
Nevybavuju si jich extra moc, ale v paměti mi uvízlo třeba The Glades. Tam jsem ani nakonec neviděla všechny díly, nicméně ke konci 4. řady jsem se dopracovala a byla jsem hodně naštvaná, že další díly nejsou vzhledem ke konci. :D Spíš si myslím, že to je naivita a doufání tvůrců v další řady, i když v případě Rookieho už to bylo nejisté po minulé sezóně. Ale asi věřili, že seriál bude obnovený a tak natočili řadu s tím, že počítají s řešením zápletky v dalších dílech. Nicméně kdyby jim to nevyšlo, tak by zasloužili vykastrovat. :D
Ajaj, RIP Emergence. Taková škoda.