Akorát toho Havaje, Lodě a GoT je mi líto, ale jinak se všichni mí oblíbenci dostali dále, takže spokojenost :).
Sakra, upíři se probojovali na obou stranách :( V obou případech jsem fandila a hlasovala pro soupeřící seriál. U Ripper street jsem ani moc nedoufala že by měl šanci, ale ten HF0 mě mrzí :-/
Čo tak pozerám potenciálnych postupujúcich do ďalších kôl, tak to vychádza na Lucifer vs Agenti, toto ma zabije :( Ostatné v pohode..
Těším se na tuhé boje v anketě i v komentářích!
Nevěřím, že to Originals zvádli :D když jsem hlasovala já měli asi jenom 47% a řikala jsem si, že je konec. Ufff
s některými jsem plně spokojená (2 Broke Girls, OUaT, Mentalista, Agenti), s některými bohužel nic nenadělám (TBBT, GoTko), některé mě mrzí (The 100!), některé mě překvapily (TO, PLL) a zbytek mi byl docela jedno 😅 každopádně mě tohle moc baví, díky 😊
misyrka napsal(a):
Nevěřím, že to Originals zvádli :D když jsem hlasovala já měli asi jenom 47% a řikala jsem si, že je konec. Ufff
Ja som tiež myslela že nepostúpia 🤗 ale teším sa že to zvládli.
sonkad napsal(a):
Čo tak pozerám potenciálnych postupujúcich do ďalších kôl, tak to vychádza na Lucifer vs Agenti, toto ma zabije :( Ostatné v pohode..
Podľa mňa ta ľavá strana vyzerá skôr na Lucifer vs. Supernatural. Na pravej strane si to netrúfam tipovať. Tam je z favoritov GOT ale ostatné mi prídu tesne na rozhodovanie.
Koukám že se probojovaly mé oblíbené seriály, takže super :-)
..., ze to nekomu stoji za podvadeni, fakt sila. Vasnemi, frustracemi a jinymi projevy uz nektere souboje pretekaji, ale zatim si stiham rikat, ze nejde o zivot :D...
Takže z mých favoritů zbyl už jen Grimm a Lucifer.
No tak už hned první duel pro mě bude bolestivý.
Jinak za některé postupující jsem ráda a druhé (viz Hawaii Five-0 ) mě mrzí.
Opravdu nechápu, že někdo má potřebu podvádět i u této ankety. Já vždy dám jeden svůj hlas a modlím se, ať to dopadne v můj prospěch.
Většina výsledků mě moc nepřekvapila, i když u některých (Person of Interest, Falling Skies) jsem doufala v zázrak 😉 , jiné (2 Broke Girls, Once Upon a Time) mě potěšily 😀 a pár (např.Lucifer a ty dva, co mi zlomily srdce 😉 Supernatural
a The Big Bang Theory ) bylo jasných.
ragelly ahoj, dotaz - v odkazu na anketu mi to ukazuje, ze jsem posledni neodvolila, ale dala jsem hlas ve vsech duelech...
- nevis, kde je chybka?
Pipa22 napsal(a):
ragelly ahoj, dotaz - v odkazu na anketu mi to ukazuje, ze jsem posledni neodvolila, ale dala jsem hlas ve vsech duelech...
- nevis, kde je chybka?
Taky mi to ukazuje, asi je to vydáním tohoto článku, který je zařazený do stejné článkové série. Zítra začne nové hlasování a Fruiko to znovu nějak "vynuluje" a už to bude správně :)
Jsem myslel, že Castle býval mainstreamově populární... Co se stalo?
Jinak mi postoupili 4, pro které jsem hlasoval, z nich jeden je úplně bez šance, druhý nejspíš taky, a zbylé dva jsou proti sobě... Takže v příštím kole už budu mít jen Agenty a pak můžu jít domů...
No nejvice me mrzi vypadnuti Hawaii Five-0, mel jsem ho v tipech - a Rizoli by porazil levou zadni :)
ragelly napsal(a):
Taky mi to ukazuje, asi je to vydáním tohoto článku, který je zařazený do stejné článkové série. Zítra začne nové hlasování a Fruiko to znovu nějak "vynuluje" a už to bude správně :)
d :D
ESESEL napsal(a):
Jsem myslel, že Castle býval mainstreamově populární... Co se stalo?
Jinak mi postoupili 4, pro které jsem hlasoval, z nich jeden je úplně bez šance, druhý nejspíš taky, a zbylé dva jsou proti sobě... Takže v příštím kole už budu mít jen Agenty a pak můžu jít domů...
.... ta koncova hlaska je usmevna :-).
Koukam, ze se z toho stava karlovarská losovacka... H50 vypadlo s takovym shtm jako jsou Originals...
Hype TBBT opet pokracuje.
Vzdycky PoI.
Nechapu, ze stále dál pokracuji takove precenovane srck jako Vampire Diaries, agenti SHIELDu ci Originals...
Hlasujici jsou ovečky, ktere nepoznaji kvalitu.
Originals postoupili podvodem. Ale asi to poradatelum za to stoji...
Vladimír Adam napsal(a):
Originals postoupili podvodem. Ale asi to poradatelum za to stoji...
Jakým? Tím, že mají větší fanouškovskou komunitu? Takže stačí dát link do správné FB skupiny a díky tomu nejspíš vyhrají proti čemukoliv?
Vladimír Adam napsal(a):
Hlasujici jsou ovečky, ktere nepoznaji kvalitu.
Ano, taky mě mrzí, že třeba to H50 nepostoupilo dál. Nebo že Ray Donovan vypadnul proti PLL. Ale anketa se jmenuje "Který ukončený seriál máte nejraději?" ne "Který ukončený seriál je nejlepší?". A v tom je sakra velký rozdíl. Každý z nás má jiné oblíbené seriály, tak proč to ostatním brát a říkat jim, že jsou ovečky?
Fruiko napsal(a):
Jakým? Tím, že mají větší fanouškovskou komunitu? Takže stačí dát link do správné FB skupiny a díky tomu nejspíš vyhrají proti čemukoliv?
Jen upozorňuju, že v tom jsem u toho TO ale nevinně! :D :D
A mimochodem - zrovna u toho H50 dávala na naši fb stránku odkaz na hlasování Evie a stejně to (bohužel) nevyšlo... :)