Těším se na Love, Victor! :) Jen detail - rozhodně se nejedná o seriálovou "adaptaci" filmu Love, Simon, jde o spin-off. Na Simona to jen navazuje, není to adaptací toho samého příběhu.
Wohooooo, konečne Dark.
Za mě teda v červnu z té pětky vybraných ani fň... Nevím jestli mám tak vyhraněný vkus, nebo je červen tak slabej :D.
andromache napsal(a):
Za mě teda v červnu z té pětky vybraných ani fň... Nevím jestli mám tak vyhraněný vkus, nebo je červen tak slabej :D.
Tak se podívej do toho seznamu na konci a porovnej, jestli by sis tam vybrala spíš než v té pětce :D
ragelly napsal(a):
Tak se podívej do toho seznamu na konci a porovnej, jestli by sis tam vybrala spíš než v té pětce :D
Jo, tam bude asi větší pravděpodobnost nějakého úlovku :D.
Edit: A hele, on už začíná Perry Mason.. Se divím, že ten není v té pětce nejočekávanějších teda.. Aspoň s tím, jak tady putoval řetěz přidávání do chci vidět :-).
andromache napsal(a):
Jo, tam bude asi větší pravděpodobnost nějakého úlovku :D.
Edit: A hele, on už začíná Perry Mason.. Se divím, že ten není v té pětce nejočekávanějších teda.. Aspoň s tím, jak tady putoval řetěz přidávání do chci vidět :-).
Imho bude u nás patřit k té ignorované kvalitě ala Americans. A ne proto, že je to stejný herec, ale spíš proto, že noir masově neobstojí.
ragelly napsal(a):
Imho bude u nás patřit k té ignorované kvalitě ala Americans. A ne proto, že je to stejný herec, ale spíš proto, že noir masově neobstojí.
Tak Americans mě minuli, ale noirovky miluju, takže tohle mi fakt utéct nemohlo. A myslím si, že je to škoda. Když už ne Amerikáněc, mohla je nalákat aspoň ta Tatiana....
Těším se na 13 Reasons why. A hodně mě nalákal i Perry. Tak snad. :)
Konečně, závěrečný cyklus začíná. Doufám, že závěr Dark bude mít pořádné grády