Chudinky Lhářky.. Takovou torturu by pro ně nevymyslelo ani -A :D. To si fakt nezasloužej (stejně jako si to nezasloužil Stroj, stát proti těm kreténům). A u druhého OUAT, i když jsem nedokoukala ani jedno.
andromache napsal(a):
Chudinky Lhářky.. Takovou torturu by pro ně nevymyslelo ani -A :D..
:D To jo no...
Takže za mě BBT (protože tam jsem alespoň viděla ty první řady) a GOT, které mě ze začátku taky dost bavilo, i když ke konci to bylo už nic moc. U OUaT jsem ještě neviděla poslední řadu myslím :D
yuriy napsal(a):
Dnes hlasy pre luzrov, BBT & GOT
To jsou mi teda lůzři :D.
Já dneska půjdu s vesměs tichým davem. Lhářky byly super, ale Big Bang dokázal rozesmát. Once jsem ještě neviděla, ale Got bavilo.
Tak hádám že OUAT nemělo šanci, stejně jsem to zkusila :D
Dneska zcela bez přemýšlení - ♥ TBBT a OUAT ♥.
Ten první duel.. to je jak vybírat si mezi vypíchnutím pravého oka a nebo levého.. :D
Začínám si zvykat, že vždycky hlasuju pro loosery 🤷♀️🤦♀️.
Zatím se zdá, že se do finálových kol dostanou jenom mnou nenáviděné kousky. :D
Ale no taaak, to je nemožně 😭
andromache napsal(a):
To jsou mi teda lůzři :D.
Sheldon, Leonard, Raj, Wolowitz by som povedal, ze su prototypy luzrov :D a k nim mozme kludne zaradit aj Jona, Tyriona, Sama... :P
kumla napsal(a):
souhlaaaaaaaaas :D
slayerrrr napsal(a):
Zatím se zdá, že se do finálových kol dostanou jenom mnou nenáviděné kousky. :D
bohuzel
TBBT, protože PLL jsem neviděla.
GOT, bavil mě víc a OUAT jsem ještě nedokoukala.
yuriy napsal(a):
Sheldon, Leonard, Raj, Wolowitz by som povedal, ze su prototypy luzrov :D a k nim mozme kludne zaradit aj Jona, Tyriona, Sama... :P
Hm hm hm.. Technicality :D. Ale no jo, není looser jako looser :D.
Nešlo by nějak do ankety zařadit ještě tlačítko "nemám rád ani jeden"? :-D
ESESEL napsal(a):
Toto tlačítko tady je od začátku!
Najdeš ho v diskuzi pod synonymem "Přidat příspěvek" 🤣
Jak jste dělali to losování? To vám někteří fanoušci zaplatili? :)
Tak ráda bych dala hlas proti TBBT (které mě bavilo asi 2,5 série a pak to neskutečně kleslo) a proti GoT, ale mají za soupeře seriály, které mě absolutně míjejí... :(
kumla napsal(a):
losery
ESESEL napsal(a):
Já bych radši tlačítko "chci jen vidět výsledky", abych mohla zjistit stav, aniž bych ovlivnila hlasování.
No tak tentokrát jsem hlasovala tak půl na půl...
První duel šel hlas pro PLL a v druhém duelu jsem hlasovala pro GoT.
Nevada napsal(a):
Jak jste dělali to losování? To vám někteří fanoušci zaplatili? :)
Tak ráda bych dala hlas proti TBBT (které mě bavilo asi 2,5 série a pak to neskutečně kleslo) a proti GoT, ale mají za soupeře seriály, které mě absolutně míjejí... :(
losery
No jo, máš pravdu... Tak zítra už to budu mít správně 😄🙈.
Dnes jsem si zlepšil "statistiky", TBBT a GOT, i když jsem OUaT by si hlas rozhodně zasloužil. Lhářky mě nějak nepotkaly.
Hlawoun napsal(a):
Jdu s proudem a jsem na to HRDEJ! :)
Moje řeč.:) Zvlášť, když jít s proudem znamená tentokrát, mít rád kvalitní seriály.
TBBT a OUAT aj keď to sa ďalej zrejme nedostane 😫
Já hlasovala pro PLL a OUAT :D Asi mám prostě ráda bizarní situace.
Bylo mi celkem jasné,že PLL oproti TBBT moc šancí nemá,ale i tak jsem pro ně hlasovala. To samé pro OUAT. Tohle jsou srdcovky.
Ahoj, teď jsem zjistil že ve Statistikách ankety ( https://www.serialzone.cz/hry/ankety/ ) je možnost tipovat vítěze, ale políčka mám zašedlé a nejde v nich nic vybrat. Čím to je? :(
Miro_CZ napsal(a):
Ahoj, teď jsem zjistil že ve Statistikách ankety ( https://www.serialzone.cz/hry/ankety/ ) je možnost tipovat vítěze, ale políčka mám zašedlé a nejde v nich nic vybrat. Čím to je? :(
tipovačka probíhala jen v rámci top 32, viz https://www.serialzone.cz/clanek/12042-anketa-ktery-ukonceny-serial-mate-nejradeji-statistika-top-64/
PPL dostává pěknou nakládačku, to jsem snad ani nečekal, ale super :) V dalším kole bude první pořádný soupeř
ragelly napsal(a):
tipovačka probíhala jen v rámci top 32, viz https://www.serialzone.cz/clanek/12042-anketa-ktery-ukonceny-serial-mate-nejradeji-statistika-top-64/
Aha, škoda :(
Hocičo len nie OUAT, na to sa nedalo ani len pozerať, nie to ešte sledovať dej. Hoci GoT nejako nepreferujem, dávam hlas im. Škoda len toho prvého prípadu, hlasujem za PLL, lebo ich mám celé pozreté a hoci sa to len zbytočne zamotávalo, mám k nim bližšie než k TBBT. Na druhej strane chápem, prečo TBBT vyhráva na celej čiare, je to vtipné, veľa ľudí sa pri tom zasmeje a je to celosvetovo populárne. Koniec koncov tých pár častí z rôznych sérii čo som náhodou zachytila v TV bolo skvelých. :) Len chuderky Klamárky :(