Za mě dneska Mentalista a Rizzoli :)
Tak snad to Mentalista zvládne! :)
V prvom jednoznacne Grimm a v druhom proti upirom 😏
Dneska hlasuju pro kriminálky, takže Mentalista a Rizzoli, ale tuším, že to vyhrají soupeři. :D
Tak dnes Mentalista a Rizzoli... Držím pěsti, ať mi dnes postoupí oba, i když to tak zatím nevypadá.
jedině Mentalista a Rizzolli - právě si dávám opáčko
ragelly napsal(a):
Mám to úplně stejně :-)
ragelly napsal(a):
dtto :D
Grimm
Tak dneska v prvním Mentalista, přece jen jsem z něj viděla více než z Grimma, a ve druhém jasně Rizzlesky ♥, takže dneska vedou kriminálky! :)
Mentalista a cokoli, co není o upírech ;).
Jinak dnes to byly dvě úplně odlišné volby. Ta první: který seriál miluju víc a ve druhé: který méně nesnáším ;).
Z těchto dvojic nesleduji ani jeden seriál, ale přece jenom jsem viděla pár dílů z Mentalisty a bylo to super. V druhém duelu jdu jednoznačně proti upírům. Asi se mi ta mánie nějak vyhla.
Grimm je srdecni zalezitost, takze jde hlas k nemu. I kdyz mentalistu mam taky rada.
V druhem hlasovani jdu asi taky proti davu a hlasuju pro Puvodni. Rizzoli z hlouby duse nesnasim, Harmon bych byla schopna utopit vlastnima rukama.
andrea168 napsal(a):
Grimm je srdecni zalezitost, takze jde hlas k nemu. I kdyz mentalistu mam taky rada.
V druhem hlasovani jdu asi taky proti davu a hlasuju pro Puvodni. Rizzoli z hlouby duse nesnasim, Harmon bych byla schopna utopit vlastnima rukama.
Co ti probohy udělala :D?
andromache napsal(a):
Co ti probohy udělala :D?
Nic :-D , ale od prvni chvile, kdy se objevila na obrazovce, se mi jezi chlupy po celem tele. Nesympatie na prvni pohled. Nepamatuju si, ze bych nekdy neco takoveho pocitila k jinemu herci/herecce.
Vážně nechápu tu nenávist tady.. když ani na jeden seriál nekoukám, tak prostě nehlasuju. Ale hlasovat proti ,,upírům,, jenom kvuli tomu, že jsou to upíři. To mě trochu bolí u srdíčka. Jako řikám to trochu s nadsázkou.. ale vlastně to myslim i trochu vážně. Asi to prostě ale máme každý nastavený jinak no.
misyrka napsal(a):
Vážně nechápu tu nenávist tady.. když ani na jeden seriál nekoukám, tak prostě nehlasuju. Ale hlasovat proti ,,upírům,, jenom kvuli tomu, že jsou to upíři. To mě trochu bolí u srdíčka. Jako řikám to trochu s nadsázkou.. ale vlastně to myslim i trochu vážně. Asi to prostě ale máme každý nastavený jinak no.
Spíš to bude tím, že jsou to většinou blbosti a různý variace na Stmívání. Pěkní upíři jsou ve van Helsing, ale to je taky blbost. :D
Druhý duel rozhodně Grimm, Mentalistu jsem teda pár dílů viděl, ale nezanechalo to ve mě nic. Snad jen Lisbon by si zasloužila hlas. Ale Grimm má těch pěkných hereček víc, takže tak. :)
migilko napsal(a):
Spíš to bude tím, že jsou to většinou blbosti a různý variace na Stmívání. Pěkní upíři jsou ve van Helsing, ale to je taky blbost. :D
Tak to je asi relativní no. Jako když si vezmu kolik mi je, teď nevim jestli bych se na to začala vůbec koukat. Ale tak deset let zpátky když to vyšlo.. hlavně u těch prvních dvou sériích skoro každý díl končil, že jsem na to koukala s otevřenou pusou a říkala si, co se to sakra děje a že potřebuju vidět další díl. Ikdyž ty další serie už třeba byly přitažený tak trochu za vlasy. Ale nemyslim si, že by to byl jenom seriál pro náctiletý naninky. My na to koukaly s klukama ze třídy. :D Ale to je jedno, takhle jsem to ani nemyslela, chápu že to není pro všechny, ale nechápu ty hlasy nekoukám ani na jedno, tak dám hlas proti něčemu jenom kvůli nějakým stigmatům.
V druhom prípade iná voľba neexistuje, jedine The Originals. Keby im viac ľudí dalo šancu, určite by pochopili prečo. V prvom prípade je pre mňa voľba ťažká, veľmi ťažká. Oba seriály milujem, a možno milujem dokonca viac Mentalistu, ale nedávno som si spomenula na Grimma, že mi chýba a že to ešte mohli potiahnuť. Tak volím Grimma, ale vyzerá, že aj tak výhra Mentalista. Čisté kriminálky sú tu akosi viac preferované než fantasy.
andrea168 napsal(a):
Nic :-D , ale od prvni chvile, kdy se objevila na obrazovce, se mi jezi chlupy po celem tele. Nesympatie na prvni pohled. Nepamatuju si, ze bych nekdy neco takoveho pocitila k jinemu herci/herecce.
No tohle :D. Já aspoň většinou čekám,než herec/postava něco provede, abych cítila takové antipatie :D.
misyrka napsal(a):
Ale to je jedno, takhle jsem to ani nemyslela, chápu že to není pro všechny, ale nechápu ty hlasy nekoukám ani na jedno, tak dám hlas proti něčemu jenom kvůli nějakým stigmatům.
U mě to není stigma. Hlasuju vždycky proti seriálům které z duše nenávidím, protože je prostě nechci vidět vyhrát. A tak dělám vše, co je v mých silách, aby k tomu nedošlo... A upířiny upřímně nesnáším. Obzvlášť, když jsou to seriály, kde upíři nekončí obráceni v prach, jak se sluší a patří.
misyrka napsal(a):
Ale to je jedno, takhle jsem to ani nemyslela, chápu že to není pro všechny, ale nechápu ty hlasy nekoukám ani na jedno, tak dám hlas proti něčemu jenom kvůli nějakým stigmatům.
Tak, jo. Zkusila jsem si zanalyzovat, proč ve mě TO i TVD vyvolávají potřebu hlasovat proti nim 😀 a vlastně úplně nevím, teda kromě toho, že nechápu ten obrovský hype kolem nich 😉.
Jiné seriály taky nesleduju a nechávají mě v klidu.
Asi na to nepřijdu, ale nijak mě to netrápí, myslím, že jim moje hlasování stejně neublíží 😉.
Ale no ták hlasuju podle sebe - zklamání ani jeden nevede. S nadějí jdu do komentářů a většina hlasuje stejně (ok mestalista a grimm jsou tu nastejno). Tak kde je chyba.
Rovnako ako niektorí hlasujú z princípu proti upírom a plne ich chápem, tak ja z princípu hlasujem proti kriminálkam. 😀 V prvom prípade nie je problem lebo Grimm je srdcovka, v druhom prípade The Originals nie sú teda nič moc ale pri kriminálke u mna vyhráva na plnej čiare 😀
Tak dneska to vyhrály znatelně horší seriály. :) Ale co, je to i o tom.
migilko napsal(a):
Tak dneska to vyhrály znatelně horší seriály. :) Ale co, je to i o tom.
Je do jisté míry o popularitě. Pokud jsem viděl jen jeden ze dvojice, budu vždy hlasovat nejspíš pro něj, nezávisle na kvalitě.