Tohle mě dost pobavilo: " I když fanoušci spekulovali o tom, že kvalita s přibývajícími sériemi upadá". :D Když se z toho objektivně po třech sezónách stane naprosto neskutečně překombinovanej blábol, tak to spekulace nebudou. Ale chápu tu nostalgii.
arthurcz napsal(a):
Tohle mě dost pobavilo: " I když fanoušci spekulovali o tom, že kvalita s přibývajícími sériemi upadá". :D Když se z toho objektivně po třech sezónách stane naprosto neskutečně překombinovanej blábol, tak to spekulace nebudou. Ale chápu tu nostalgii.
Ano.. PLL byl jeden z těch seriálů, který nevěděl kdy skončit, to za A) a po delší době to byl myslím i jeden ze seriálů, který zvládal štvát své shippery prakticky na denní bázi :D.
andromache napsal(a):
Ano.. PLL byl jeden z těch seriálů, který nevěděl kdy skončit, to za A) a po delší době to byl myslím i jeden ze seriálů, který zvládal štvát své shippery prakticky na denní bázi :D.
Úplne súhlasim, PLL som mala rada ale potom už to bolo tak prekrútené že som bola z toho zmätená a to nehovorím keď máš ešte pri tom rozpozeraných 20 seriálov 😂
Klik napsal(a):
Úplne súhlasim, PLL som mala rada ale potom už to bolo tak prekrútené že som bola z toho zmätená a to nehovorím keď máš ešte pri tom rozpozeraných 20 seriálov 😂
Já to jela maratonem a takhle v celku to bylo docela srozumitelné :D Já si to užila od začátku do konce :D
ragelly napsal(a):
Já to jela maratonem a takhle v celku to bylo docela srozumitelné :D Já si to užila od začátku do konce :D
Ešte rozmýšľam že si pozriem všetko naraz, len čakám či možno nebudú na netflixe titulky 🤗
Rookie Blue jsem si dala maratonem zrovna tenhle měsíc. Do této doby jsem jen občas zahlédla nějakou tu epizodu v televizi a pořád jsem si říkala, že to jednou zkouknu celé, a konečně na to došel čas. :) Za mě super seriál, kvalita rozhodně neklesala, bavila jsem se od začátku do konce. :)
Klik napsal(a):
Ano, člověk aby si u toho vedl nástěnku šíleného konspiračního teoretika :D.
Klik napsal(a):
Ešte rozmýšľam že si pozriem všetko naraz, len čakám či možno nebudú na netflixe titulky 🤗
PLL bych maratonem nedala.. Už jenom proto, že jsem se zasekla u 5x13 a odmítám se dívat na tu Emison katastrofu :D :D.
andromache napsal(a):
Ano, člověk aby si u toho vedl nástěnku šíleného konspiračního teoretika
Tak to aby som mala nástenku len čisto na PLL kde budú všetky konšpiračné teórie 😂 ale mňa to bavilo, len už som strácala prehľad pri tom množstve seriálov a doteraz neviem, či som dopozerala koniec alebo nie 😂 ale začala som pozerať spin-off, nedošla som ďaleko ale tak držím si palce 😂
Klik napsal(a):
Tak to aby som mala nástenku len čisto na PLL kde budú všetky konšpiračné teórie 😂 ale mňa to bavilo, len už som strácala prehľad pri tom množstve seriálov a doteraz neviem, či som dopozerala koniec alebo nie 😂 ale začala som pozerať spin-off, nedošla som ďaleko ale tak držím si palce 😂
Tak spin-off jsem vynechala úplně. Monu a Alison jsem nesnášela od začátku, takže nebyl důvod :-). Jediné, čím mi udělali spin-offem radost, byl odchod Alison z Rosewoodu :D.
andromache napsal(a):
Tak spin-off jsem vynechala úplně. Monu a Alison jsem nesnášela od začátku, takže nebyl důvod :-). Jediné, čím mi udělali spin-offem radost, byl odchod Alison z Rosewoodu :D.
Ja som Monu mala rada, teda až neskôr, ale Alison je mi nesympatická stále 😂 takže asi to je kameň úrazu 😂
Klik napsal(a):
Ja som Monu mala rada, teda až neskôr, ale Alison je mi nesympatická stále 😂 takže asi to je kameň úrazu 😂
Ano, těžko se ti kouká na seriál, když ti jedna z ústředních postav neskonale pije krev :D.
andromache napsal(a):
Ano, těžko se ti kouká na seriál, když ti jedna z ústředních postav neskonale pije krev :D.
To mi pripomenulo The Walking Dead, neviem či si to videla ale tiež mi hlavná postava tak liezla na nervy, že som to nedopozerala do konca 😂 tak toto je prípad opačný, že nezačneš ani pozerať 😂
Klik napsal(a):
To mi pripomenulo The Walking Dead, neviem či si to videla ale tiež mi hlavná postava tak liezla na nervy, že som to nedopozerala do konca 😂 tak toto je prípad opačný, že nezačneš ani pozerať 😂
To je ten typ zombíků, které nemám ráda, takže nope,Walking dead mě minuli.... Ale chápu, chápu :-).
Pokud se budu držet toho článku tak...kreslený Spider-man a Jeffersons mimo mísu, tohle se tady opravdu nikdy nepromítalo a dobově opravdu nebylo dostupné (70. léta seriously? :D). True Calling bylo povedené, Eliza Dushku ve své druhé zásadní roli po Faith v Buffy :) PPL a Rookie Blue taky oba velmi dobré seriály, které si určitě zaslouží připomenout :)
True Calling je super a to jeho předčasné ukončení dodnes považuji za velkou chybu.
PLL si zasloužilo ukončit mnohem dříve, nejlíp tak před návratem Ali, kterou jsem nemohla vystát 😃 ale jinak nostalgie jak víno! 😊
Ah True Calling to už je toľko rokov, super seriál škoda že ho ukončili predčasne.
True Calling to je znamenie musím si to už vážne pozrieť :D
spike napsal(a):
True Calling je super a to jeho předčasné ukončení dodnes považuji za velkou chybu.
Naprosto souhlasím, děsná škoda.
Na Rookie Blue se snad někdy mrknu, plánovala jsem i PLL, ale už mě to celkem přešlo :-)
Z ostatních mám ráda sitcom Louie, někdy chci zkusit Closer a Community.
Dodatečně díky za fajn novou rubriku, chválím nápad.