Supernatural 110%, u Lucifera je možné, že se vrátí, takže Agenti :D
Dávám Agenty, protože ti doopravdy končí :D
škoda 2 Broke Girls, měly tam být místo TVD 😔
jinak určitě Agents of S.H.I.E.L.D., ten Lucifer se podle mě ještě vrátí, tak přece nevyhraje anketu ukončených seriálů 😂
SPN a SHIELD. Ja fakt dúfam, že v ďalšom kole SPN Lucifera porazí. Teda aspoň zatiaľ to vyzerá na postup Lucifera.
V prvom proti upirom 😋 a v druhom Lucifera, lebo kto iny moze ohybat pravidla, ked nie Lucy? 😎
Tak já volím SPN a Lucifera :)
Tak už jsme opravdu ve vážné situaci.
Všechny seriály mám moc ráda. Takže se rozhoduji dle sympatií a délce sledování.
První duel moje dvě lásky ❤Sam a Dean❤. Jsem zvědavá na poslední díly seriálu a jistojistě to obrečím.
Druhý duel byl také náročný, ale nakonec vyhrává Lucifer. :)
Sam, Dean, Cas a Crowley na 200% ♥... a ve druhém duelu Lucifer. :)
Lucifera mám ráda, ale jsem věrná Agentům.
Supernatural bych volila proti komukoliv, moje největší srdcovka. Normálně bych dala Lucifera, ale ten ještě určitě nekončí, takže Agenti.
Supernatural. Moje srdcovka
První volba je jasná, protože nejenže nemůžou přece postoupit upíři :P, ale hlavně mám Supernatural fakt ráda.
Druhá o něco těžší, Agenty mám taky v oblibě, ale Lucík je Lucík :D.
Kromě Buffy mě upíři nikdy nebrali(no jo David :D), takže Supernatural. A Agenti. I když evidentně neměli šanci :D Stejně už tam nemám žádného favorita, tak jsem teď jen zvědavá jak to celé dopadne :D
Agenti a lucifer 😫
Jasná volba :) Supernatural a Agenti. Na Lucifera se mám obavu podívat, protože miluji komiks, ze kterého si vzal nápad, ale určitě se ho nedržel.
Orielka napsal(a):
Jasná volba :) Supernatural a Agenti. Na Lucifera se mám obavu podívat, protože miluji komiks, ze kterého si vzal nápad, ale určitě se ho nedržel.
Pokud znáš komiks Lucifer a líbil se ti, na seriál nikdy nekoukej, je to jedna z nejhorších adaptací komiksu co jsem viděl...
Podle komiksu jsou správně jen jména Lucifera, Mazikeen a Amnadiela a jsou tam správné bytosti. Ale vzhledově jsou úplně jinačí. A hlavně jde o kriminálku nadpřirozené prvky tam jsou výjimečně..
Je smutné, že taková zmršená adaptace slaví takový úspěch...