Diskuze k článku S lupou do historie: Pretty Little Liars
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
7. 6. 2020 / 15:05:36 (před 4 roky)
off

Před nějakými šesti lety jsem viděla dva díly, protože kamarádku to bavilo, tak jsem o zkusila taky, ale nesedlo mi to.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 6. 2020 / 15:07:07 (před 4 roky)
off

Ona byla lupa na PLL????? Jak to, že mi to uniklo :-O???

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
7. 6. 2020 / 15:10:49 (před 4 roky)
off

A jinak drahý jesmote Lucy mi nesedla vůbec :D. Nejlepší herečka je tam bezpochyby Troian (Spencer) a abych řekla pravdu (a odpoutám se od zaujetí co se týče Emily), tak Spencer je i nejlepší postava. Aria má asi ty nejhorší linky vůbec a klidně bych se bez ní a jejího Ezry (bože to je creep ugh) obešla :-).

Jinak seriál jsem sice nedokoukala, ale první čtyři série si rozhodně kvalitu udržely (můj nejoblíbenější díl bude asi navždycky 4x19).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
7. 6. 2020 / 15:13:57 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Před nějakými šesti lety jsem viděla dva díly, protože kamarádku to bavilo, tak jsem o zkusila taky, ale nesedlo mi to.

Když to začínalo, tak to pro mě byla volba mezi Glee a PLL. A protože alergie na muzikály všeho druhu, tak to vyhrály Lhářky. A až do pětky jsem fakt nelitovala :-)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 6. 2020 / 15:19:20 (před 4 roky)
off

Viděla jsem maratonem a bylo to super. Nemusela jsem na nic složitě vzpomínat po letech, co se dělo na začátku, všechno jsem měla v hlavě a dávalo to smysl. Souhlasím s tím, že ke konci už se to hodně překombinovávalo, jak se tvůrci snažili vymýšlet stále nové zvraty a záhady - přece jen tohle téma nejde natahovat donekonečna. Kdybych tedy jako většina koukala pravidelně každý rok, tak jsem z toho o sedm let později taky solidně zmatená. Takhle v rámci měsíce to ale bylo super.

Ezria za mě super, cítila jsem to tam :DD To samé Spoby, úžasná chemie. Hana a Caleb taky solidní.

Ještě mě čekají perfekcionistky, měla bych se k nim dostat letos. Ravenswood mě neoslovil, tak uvidíme, třeba tohle bude lepší, co se spin-offů týče.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
7. 6. 2020 / 15:26:57 (před 4 roky)
off

Teď jsem si všiml jednoho svého překlepu... *zajímavá zápletka
Tak jestli by ses na to jesmot podíval a opravil. Díky moc. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 6. 2020 / 15:58:34 (před 4 roky)
off

Za ty roky jsem první díl zkoušel asi třikrát, ale ani jednou se mi nepovedlo ho dokoukat.. :D

Romix
andromache
7. 6. 2020 / 18:22:42 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ezria za mě super, cítila jsem to tam :DD To samé Spoby, úžasná chemie. Hana a Caleb taky solidní.

Upřímně, jsem jeden z těch, kterým se z Ezrii chtělo zvracet pokaždé, když byli ti dva na obrazovce. Fitz byl nechutnej creep co si začal s nezletilou (!!!) a to mu u mě body rozhodně nepřidalo. Já nejsem příznivcem vztahů žák/učitel na střední škole. Na vysoké už je to něco jiného, ale na střední je to prostě pedofil. Haleb a Spoby jsem brala, ale je fakt, že i když jsem je jako pár už nezažila, tak Caleb a Spencer měli rozhodně taky dost kvalitní chemii... A všímám si, že o Emily radši ani zmínka :D.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 6. 2020 / 18:44:17 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Upřímně, jsem jeden z těch, kterým se z Ezrii chtělo zvracet pokaždé, když byli ti dva na obrazovce. Fitz byl nechutnej creep co si začal s nezletilou (!!!) a to mu u mě body rozhodně nepřidalo. Já nejsem příznivcem vztahů žák/učitel na střední škole. Na vysoké už je to něco jiného, ale na střední je to prostě pedofil. Haleb a Spoby jsem brala, ale je fakt, že i když jsem je jako pár už nezažila, tak Caleb a Spencer měli rozhodně taky dost kvalitní chemii... A všímám si, že o Emily radši ani zmínka :D.

Emila jsem to nikdy nevěřila, u ní jsem oblíbený pár neměla :D

andromache
7. 6. 2020 / 18:46:49 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Emila jsem to nikdy nevěřila, u ní jsem oblíbený pár neměla :D

Jako co? Že je lesba nebo že je zamilovaná :D?

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
7. 6. 2020 / 19:17:52 (před 4 roky)
off

Lucy Hale mě štve komplet všude, kromě PLL (i když nějakou tu poslední sérii, jak měla ostřihaný mikádo, už to šlo i s Ariou z kopce) 😅 jinak žádný spin-off PLL není potřeba vidět, ba dokonce je důrazně nedoporučuju 😂 Perfekcionistky se řekněme daly, ale zrušení mě rozhodně nemrzí...
mám docela chuť si teď dát opáčko, ale vím, že jakmile se vrátí Alison, akorát se zase naštvu, jak to Marlene překombinuje, takže asi nic 😃😃

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
andromache
7. 6. 2020 / 19:46:59 (před 4 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

Lucy Hale mě štve komplet všude, kromě PLL (i když nějakou tu poslední sérii, jak měla ostřihaný mikádo, už to šlo i s Ariou z kopce) 😅 jinak žádný spin-off PLL není potřeba vidět, ba dokonce je důrazně nedoporučuju 😂 Perfekcionistky se řekněme daly, ale zrušení mě rozhodně nemrzí...
mám docela chuť si teď dát opáčko, ale vím, že jakmile se vrátí Alison, akorát se zase naštvu, jak to Marlene překombinuje, takže asi nic 😃😃

Ano.. Alison měla zůstat mrtvá :D. Tam jí to slušelo nejvíc :D :D.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
7. 6. 2020 / 19:48:39 (před 4 roky)
off

Pre mňa je tento seriál čisté utrpenie 😬

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
7. 6. 2020 / 21:24:51 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Fitz byl nechutnej creep co si začal s nezletilou (!!!) a to mu u mě body rozhodně nepřidalo. Já nejsem příznivcem vztahů žák/učitel na střední škole. Na vysoké už je to něco jiného, ale na střední je to prostě pedofil.

Ts, ts, ts, šak je medzi nimi len tri roky rozdiel 😅
Druhá vec, že sa k sebe nehodili, k Fitzovi jednoznačne patrí Jemma😊

The Order 1908
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
7. 6. 2020 / 21:32:29 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak Ezria pre mňa veľmi zlý pár, keby Ariu hral niekto v jej veku, tak by každý videl aká to je hovadina. Haleb bol pre mňa top a samozrejme aj Spoby ale nefandila som veľmi páru Caleb a Spencer, lebo som nemohla vidieť s Calebom nikoho iného ako Hannu :) a čo sa týka Emily, ta mi nesadla vôbec, neviem prečo ale keď už ju dali s Alison tak ... To som nedozdýchala.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Olivia Caroline Jones
7. 6. 2020 / 21:49:57 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ano.. Alison měla zůstat mrtvá :D. Tam jí to slušelo nejvíc :D :D.

amen 😂🙏🏻

Klik napsal(a):

ale nefandila som veľmi páru Caleb a Spencer, lebo som nemohla vidieť s Calebom nikoho iného ako Hannu :)

bože můj, já doteď úplně zapomněla (vlastně bych řekla, že spíš úspěšně vytěsnila 🙈), že Caleb a Spencer spolu něco někdy měli, takže “děkuju” 😁 fuj fuj, už mám zase osypky, jen si na to vzpomenu 😅

andromache
7. 6. 2020 / 21:54:34 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

Ts, ts, ts, šak je medzi nimi len tri roky rozdiel 😅
Druhá vec, že sa k sebe nehodili, k Fitzovi jednoznačne patrí Jemma😊

Jaký tři roky? Jestli mezi Lucy a Ianem, tak to jo, ale jestli mezi Ariou a Ezrou tak to ani náhodou. Arii bylo max 17 (což je pořád ještě nezletilá) a on jestli už byl hotový učitel, tak mu bylo minimálně 23.. Což je šest let. A šest let sice nic neznamená, když je vám 24 a 30 ale znamená poměrně dost, když je ti 17 a 23.... A k Fitzovi patří tak maximálně vězeňská cela a vězeňský mundůr :D.

Klik napsal(a):

Tak Ezria pre mňa veľmi zlý pár, keby Ariu hral niekto v jej veku, tak by každý videl aká to je hovadina. Haleb bol pre mňa top a samozrejme aj Spoby ale nefandila som veľmi páru Caleb a Spencer, lebo som nemohla vidieť s Calebom nikoho iného ako Hannu :) a čo sa týka Emily, ta mi nesadla vôbec, neviem prečo ale keď už ju dali s Alison tak ... To som nedozdýchala.

Tak mě na Emily docela nesedlo, že byla takový player (nevěřím tomu, že bylo v Rosewoodu a okolí tolik leseb jako, to není snad demograficky nikde :D.. A zas takový turistický ruch tam fakt neměli :D). Jinak to s Alison jsem taky nerozdýchala.. I proto jsem dala seriálu sbohem ve chvíli, kdy to tam začalo směřovat. A jinak Toby byl vždycky takový trochu divný. Jako ke Spencer se hodil, ale přišlo mi, že Troian tam má dobrou chemii snad s každým :-). A jinak souhlas. Kdyby Ariu hrála nějaká šestnáctka, tak bude jasné, jak moc creepy ten vztah je.

jesmot
Autor článku | Cool level: 56 | Richard Castle
7. 6. 2020 / 22:22:02 (před 4 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

... jakmile se vrátí Alison...

Ano, já to trefil. Teď jsi mi opravdu udělal radost takto navečer, takže děkuju =D

Olivia Caroline Jones
7. 6. 2020 / 22:44:44 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

Ano, já to trefil. Teď jsi mi opravdu udělal radost takto navečer, takže děkuju =D

není zač, to je úplně typické pravidlo pro PLL, že nikdo nikdy není doopravdy mrtvý, dokud neuvidíš jeho tělo a třeba v případě Mony ani tak 🤷🏻‍♀️😂 raději to dávám do spoileru, abych to náhodou někomu neprozradila 😁

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 6. 2020 / 05:15:28 (před 4 roky)
off

Já po pilotů ani nevím jak, ale zhlédla jsem celou sérii a pak postupně jela dál. Seriál výrazně klesá a finále je takové chabé, člověk se tím už musel prokousat.
Taky se přidám do části proti Ezrii, kdyby se okolo toho nemotala celá linka Arii, asi by mě to zas tolik neobtezovalo, ale Aria byla hlavně o tom jejím vztahu. Přijde mi, že Jason DiLaurentis se k ní hodil víc, ale bylo mi to vlastně jedno, jen bylo spolu fakt otrávní. Dodnes nechápu, co bylo tak neodolatelné na Hanně a Calebovi.
Chápu jediné Spoby, tam byla silná chemie a moc jim to spolu slušelo, taky to byla zajímavá kombinace charakterů. Spencer a Caleb měli též slušnou chemii, ale už jen potom vztahu jsem nějaký Haleb neschvalovala, Caleb byl prostě trotl.
K Emily s odstupem času taky nemám dokonalý protějšek, Maya byla fajn, ale nudná, Paige ta byla takový control freak a vždycky mi přišla tak vlezle protivná a Ali byla mrcha, ale aspoň mě bavila. Na Emily a Alison se ale aspoň dalo koukat z estetického hlediska a docela jim to fungovalo, ale z toho harému bab jsem si pro Emily holt nevybrala.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 2x | Naposledy: 8. 6. 2020 / 05:20:06