Po hlsovaní som ostal dosť prekvapný z priebežných výsledkov ale potom som si uvedomil, že hlasovalo ani nie 20 ľudí :D
Kluci Winchesterovi už párkrát Lucíka dokázali zkrotit :D Ale tak nějak nevěřím, že se jim to povede i tentokrát... Každopádně je to vtipný souboj pro ty, co SPN znají :))
U druhého volím TBBT. Viděla jsem oba seriály a oba se mi líbily, ale Big Bang přece jen asi víc. Na to, že je to sitcom, které mě většinou nedokážou rozesmát, tak tady jsem se bavila výborně a myslím, že si seriál místo ve finále zaslouží.
Pro mě konečně jednoduché kolo - Lucifer a Mentalista :)
Myslím, že první souboj bude docela napínavý. Já hlasovala pro Lucifera, ale váhala jsem, váhala. :D
Druhý boj podle mě je jasný, TBBT porazí Mentalistu na plné čáře.
Lucifer a Mentalista
Hlasuji pro SPN a Mentalistu. S Mentalistou to ale vypadá bledě :(
No vidím že Lucifer to možno aj vyhrá 😂
jednoduché Lucifer jednoznačne a TBBT :)
Tak moje tipy na všechny čtyři semifinalisty mi vyšly, uvidíme, jak jsem se trefila s finálovou dvojicí. :D V prvním duelu dávám každopádně hlas SPN, ačkoli očekávám výhru Lucifera, a u druhého duelu jsem to hodila TBBT, ale stejně jako v jeho předchozím duelu s GoT mi je celkem jedno, jak to dopadne, protože jsem viděla a užila si oba seriály. :)
AdaW napsal(a):
Tak moje tipy na všechny čtyři semifinalisty mi vyšly, uvidíme, jak jsem se trefila s finálovou dvojicí. :D V prvním duelu dávám každopádně hlas SPN, ačkoli očekávám výhru Lucifera, a u druhého duelu jsem to hodila TBBT, ale stejně jako v jeho předchozím duelu s GoT mi je celkem jedno, jak to dopadne, protože jsem viděla a užila si oba seriály. :)
Já vyhořela na Castlovi - věřila jsem mu v duelu s Mentalistou a měla jsem ho místo něj :'( :D
A je to tu. SPN proti Lucimu, whyyy 😭 Ale dávam hlas jednoznačne SPN, ktorý je po 15 rokoch už súčasťou môjho života a bude mi chýbať. Proste legenda. Smiech, slzy, nečakané zvraty, legendárne postavy, scény, ktoré si budeme navždy pamätať.. Sam & Dean forever! A Cas, Crowley, Rowena, Lucifer, Death, Gabriel, Jack, atd. atd. Carry on my wayward son!
Sakra a to jsem doufal, že by to ten Mentalista jako poslední normální seriál mohl i vyhrát. No nic, takže můžeme gratulovat BBT.
Tak první duel byl fakt těžký, ale nakonec volím Lucifera :-) Druhý duel u mě Mentalista, bez debat :-)
Lovci a lucifer, pro mě finále. Těžká věc, ale nakonec dávám hlas bratrům.
BBT jsem hodnotila jako odpad, takže Mentalista.
ragelly napsal(a):
Já vyhořela na Castlovi - věřila jsem mu v duelu s Mentalistou a měla jsem ho místo něj :'( :D
Jó, Castle vs. Mentalista byl hodně záludný duel, však to taky bylo hodně těsné. Ale vím, že Castlea po prvních čtyřech sériích spoustu sledujících vzdalo, takže jsem nakonec tipla toho Mentalistu a vyplatilo se. :D
HYPE for SPN !!! :D
Lovci se prece nenechaji porazit nejakym Luciferem, ktery ma byt zavreny v kleci :D
Klik napsal(a):
No vidím že Lucifer to možno aj vyhrá 😂
A potom ho budú musieť ukončiť 😁
Samozřejmě, že dneska jde hlas bratrům Winchesterovým (♥) a ve druhém duelu volím celou tu úžasnou bandu z TBBT. :)
Tak v 1.duelu bylo velmi těžké rozhodování.
Nakonce šel hlas mým klukům ze SPN za jejich "family business". 🤍
No a druhý duel jsem dala TBBT, protože Mentalistu moc nemusím.
Doufám, že to ještě kluci Winchesterovi otočí a dostanou se do finále.
Tohle je snad první kolo, kdy mě nenasere žádnej výsledek. :D Možná teda kdyby překvapil Mentalista a otočil aktuální vývoj, ale to asi nehrozí. :D
Mrzí mě .. že jsem nestihla dát hlas svým oblíbeným seriálům .. nejsem zde každý den, abych stihla hlasovat .. Myšlenky zločince .. Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně .. Sběratelé kostí .. to jsou moje NEJ z těch seriálů co mají víc jak dvě série ..
Poprvé jsem se musela rozhodnout mezi dvěma seriály, které jsem viděla. Předtím to bylo jen o tom, který znám, teďka konečně uvažuji, který je vlastně lepší.
Nebylo by to poprvé, co Lucifer bratrům Winchesterům nakopal. Ale mohlo by to být i naopak.
Pozerám, že semifinalisti zľava mi vyšli.. sprava som sa sekla 😅 Škoda, že SPN to proti Luciferovi nevyhrá.
Miluju tady ty vtípky na Winchestery a Lucifera :D To je fakt dokonalej souboj :D
Ja mám teda v top 4 všetky tipy správne. Este aby Lucifer vyhral vo finále nad TBBT a budem to mať na 100% 😏
Vzhledem k tomu že bude Lucifer nejspíš prodloužený... Není to nefér? SPN forever :D
Tak tohle bylo tezke. Nakonec jsem to dala klukum Winchesterovym, prece jem mne bavi mnohem dyl.
TBBT vs Mentalista, taky tezke, ale nakonec sel hlas Sheldonovi.
ragelly napsal(a):
U mě naprosto stejně
Ach jo, přesně toho jsem se bála, Supernatural proti Luciferovi. Lucíka mám ráda, ale SPN je moje seriálová láska, takže volím jednoznačně Sama a Deana. Mentalistu jsem nesledovala a TBBT je jeden z nejvtipnějších seriálů vůbec, takže tam je to jasné.
mayas napsal(a):
Vzhledem k tomu že bude Lucifer nejspíš prodloužený... Není to nefér? SPN forever :D
V čase, keď ankety vznikali bol zrušený, takže si myslím, že je to v poriadku.
phoboska napsal(a):
V čase, keď ankety vznikali bol zrušený, takže si myslím, že je to v poriadku.
To jo, ale když tho obnovili, tak pro něj teďka hlasovat nemusí :)
mayas napsal(a):
To jo, ale když tho obnovili, tak pro něj teďka hlasovat nemusí :)
Nie je obnovený, takže oficiálne je zrušený.
phoboska napsal(a):
Nie je obnovený, takže oficiálne je zrušený.
Tak já už nevím :D
Supernatural bojuje do posledního dechu :D Anketa končí dnes o půlnoci.
Prosím, že to není pravda a jsou tam zas nějaké fake hlasy... :D
Za mě určitě SPN a spíš Mentalista.