Smolíkovi ve třičtvrtě na devět večer? Pro koho?
Neskutečný, že už to bude 22 let od Milagros a Iva 😅🙈 Cambio dolor, por libertáááád, nananananananananananana cambio dolor, felicidad, nanananananananana :DDD Jop, moje znalosti španělštiny byly, jsou a budou značně omezené :D Jo, Esmeralda byla první, Rosalinda a Anděl největší závislosti a tím to tak nějak skončilo, ty novější už jsem pak nesledovala a i ten přechod od jihoamerických k tureckým telenovelám mě nechal naprosto v klidu, nemám zájem to ani zkoušet (protože je mi jasné, že jak bych něco začala, tak bych u toho ztvrdla zas až do konce :D ).
Fruiko napsal(a):
Však tvoje děti nespí půl noci, to klidně mohli ještě posunout o hodinu, dvě nahoru :D
ragelly napsal(a):
Neskutečný, že už to bude 22 let od Milagros a Iva 😅🙈 Cambio dolor, por libertáááád, nananananananananananana cambio dolor, felicidad, nanananananananana :DDD Jop, moje znalosti španělštiny byly, jsou a budou značně omezené :D Jo, Esmeralda byla první, Rosalinda a Anděl největší závislosti a tím to tak nějak skončilo, ty novější už jsem pak nesledovala a i ten přechod od jihoamerických k tureckým telenovelám mě nechal naprosto v klidu, nemám zájem to ani zkoušet (protože je mi jasné, že jak bych něco začala, tak bych u toho ztvrdla zas až do konce :D ).
jo to už je let, já si teď telenovely jela k siti rousek super oddech, mamka teď jede Luz Mariu
Fruiko napsal(a):
Myslím, že speciálně pro mého tátu a tchána.
No neke, jesteze nemam bednu, to bych se zase zapekla u toho Andela :D
ragelly napsal(a):
Neskutečný, že už to bude 22 let od Milagros a Iva 😅🙈
Náhle si připadám hrozně stará :D Já teda pro změnu milovala Kassandru. Zajímalo by mě, jak by se mi to líbilo teď.
Tomu seriálu na Prima krimi Die Toten vom Bodensee tam chybí epizody 3 a 4.
Fruiko napsal(a):
Na Smolíkovy mi prosím nesahat! :D I když teda "pro mě" taky ne, protože TV nevedu. :D
Pre mňa je také čudné čítať Smolíkovy. U nás sa to volalo Miazgovci :D
proobacz napsal(a):
Tomu seriálu na Prima krimi Die Toten vom Bodensee tam chybí epizody 3 a 4.
Nejen ty. Už jsem to spravil.
Přijde mi hrozně vtipný jak občas některé české názvy nemají vůbec nic společného s tím originálním. OITNB=Holky za mřížemi. Možná se podívám tak na 10 minut, abych zjistila jak moc hrozný teď dabing je:D
nechce sa mi veriť, že to je už 22 rokov od Divokého anjela, hádala by som tak 10 a aj to by mi priapadalo neskutočne veľa :D
to bola najlepšia telenovela, celá rodina sme ju pozerali, dokonca aj otec :D