Naprosto úžasná novinka, moc děkuju, že jste si s tím dali práci a přidali nám další super aktivitu tady na SZ. Takže koho si tam přidám... :D
Jupíííííí!!!!
Naprosto skvělá zpráva! Teď ještě přidat pár nových pozadí webu (Stranger Things si o to přímo říká) a budu úplně spokojený.
Prima funkce. Tak jsem ji hned vyzkoušel a při procházení seriálů jsem narazil na jednu chybičku u seriálu Good girls, kde je v roli Beth uvedená Kathleen Rose Perkins. Správně je to Christina Hendricks.
Ano, ano, ano! Konečně!! Děkuju moc, tohle mi tu vážně chybělo :))
Super, konečně <3
Naprostá spokojenost, jen se mi díky tomu zas rozšířil seznam věcí, co chci vidět.)
Já našětstí těch oblíbenců moc nemám a když už, tak mě na to upozorní většinou tumblr, ale jinak myslím, že je to fajn udělátko :).
Boží
andromache napsal(a):
Já našětstí těch oblíbenců moc nemám a když už, tak mě na to upozorní většinou tumblr, ale jinak myslím, že je to fajn udělátko :).
No, tak se musím editovat.. Z původních 4 sledovaných osobností je najednou 46 a já nevím jak k tomu došlo :D.
To je skvělá zpráva, už se těším až budu přidávat.........:D
Paráda, supr funkce, jdu si hrát... :D
Mazec!! Jdu si přidávat hehehe
Na tuhle funkci jsem cekala dlouho!
spike napsal(a):
Kolik se dá celkem přidat osobností do seznamu?
Řekla bych, že limit není, ale jistě to nevím.
ragelly napsal(a):
Řekla bych, že limit není, ale jistě to nevím.
Zatím mě to nechce pustit přes padesát.
spike napsal(a):
Kolik se dá celkem přidat osobností do seznamu?
50 (možná pak zvednu až uvidím vliv na výkon)
Ehehe, tak na téhle vychytávce jsem zjistila jak stárnu :D Nejmladšímu oblíbenci je 35, ale oproti ostatním to je v podstatě cucák :D Zbytku je kolem padesátky a nejstaršímu je 70 :D Moji oblíbenci z mládí mi stárnou před očima :D
Hele, a asi není schůdné, aby bylo na profilu herce uvedeno, kolikrát je v oblíbených, případně u koho (stejně jako u seriálů v případě TOP 10), že?
Litocha napsal(a):
Hele, a asi není schůdné, aby bylo na profilu herce uvedeno, kolikrát je v oblíbených, případně u koho (stejně jako u seriálů v případě TOP 10), že?
Já věděla, že mám s názorem na nový serialzone počkat! Naprosto úžasné novinky, děkujeme za vaší práci! :)