Zatial hlasovalo 7 ludi ..50% a 50 % hmmm, takze ak odhlasujem tak to automaticky nazapocita ale az po refresnuti stranky .. predpokladam.
Šarm a hlas Toma Ellise neznají soupeře.
Tak snáď SPN dá aspoň tretie miesto.
O tretie miesto hlas pre Mentalistu a vo finale pre Mentalov
100% Mentalista, fakt mě mrzel. TBBT jsem tedy nikdy nemusela, takže žádné váhání. Lucifer mě baví ještě teď, Supernatural už nějakou dobu ne, takže také jasná volba :)
První hlas dostává Big Bang. Druhý jasně kluci - když už je pokořil Lucík, tak snad si alespoň poradí s "obyč" poldama :D
ragelly napsal(a):
První hlas dostává Big Bang. Druhý jasně kluci - když už je pokořil Lucík, tak snad si alespoň poradí s "obyč" poldama :D
mam to presne opacne :)
sandokan555 napsal(a):
mam to presne opacne :)
A v tom je to kouzlo :)) Já jinak fandím všem čtyřem, takže jakýkoliv výsledek beru. Nechť vyhraje ten nejlepší (nejoblíbenější) :D
Tak já dávám hlas jednoznačně Luciferovi. A v o třetí místo, i když jsem tlačila Mentalistu kam to šlo, tak přeci jenom tady musím dát hlas SPN :-)
Roznes je na kopytech Luci, i když vlastně nekončíš!
Tak nakoniec to vyhrá seriál, ktorý nieje ukončení. Ale beriem to tak, že raz skončí, takže v podstate ...😂
Já hlasuju pro TBBT. Oba seriály mám moc ráda, ale Big Bang se mnou byl v různých dobách, kdy mi bylo nejhůř... kolikrát mi ten seriál zlepšil náladu. Nemůžu teda volit jinak. :)
Klik napsal(a):
Tak nakoniec to vyhrá seriál, ktorý nieje ukončení. Ale beriem to tak, že raz skončí, takže v podstate ...😂
Ale veď on ukončený stále je, 6 séria ohlásená nebola, takže je stále ukončený :D
Takže první hlas pro Lucíka :) a druhý hlas pro ty moje kluky ušatý. :)
Za mě je jasný vítěz Lucík, takže držím palce. A na 3. místě po dlouhém rozmýšlení jsem dal Mentalistu i když si myslím že to bude brambora. Mentalista byla jízda od začátku až do konce a u SPN posledních pár sérií by bylo lepší kdyby už radši nebyly.
SPN je jeden z dvoch serialov ..vlastne troch kde som pozeral na nejaku postavu ze v kolkych casiach je a kedy odtial konecne vypadne ... kedze som prisiel na to ze ten anjel tam bol stale tak som to prestal niekde v 10. vi 11. serii pozerat. (dlasia postava bola Melissa McCarty v Gilmorkach, tu som nemhol od prvej sceny vystat(a doteraz ako herecku nemozem), treti serial neviem co uz ani bol)
Dala jsem hlas TBBT, ale u prvního duelu potěší jakákoliv výhra. A u druhého samozřejmě můj oblíbený SPN.
no zatial je to tesné medzi Luciferom a TBBT. :)
jednoznačně SPN a Lucifer
Ak to takto pôjde ďalej, tak som presne trafila poradie a aj finalistov z každej strany...nice.
phoboska napsal(a):
Ak to takto pôjde ďalej, tak som presne trafila poradie a aj finalistov z každej strany...nice.
Wow, super práce! Vypadá to, že už se to neotočí :) Pak z fruika vytáhnu statistiky, jak tipovačka dopadla :))
ragelly napsal(a):
Wow, super práce! Vypadá to, že už se to neotočí :) Pak z fruika vytáhnu statistiky, jak tipovačka dopadla :))
Chcelo by to trofej, nech sa môžem vychvaľovať 🙈
phoboska napsal(a):
Chcelo by to trofej, nech sa môžem vychvaľovať 🙈
To bohužel nebude, chudáka jarddose už tak přetěžujeme až moc :D ale bude speciální trofej pro hlasování v 1. anketě :)
ragelly napsal(a):
To bohužel nebude, chudáka jarddose už tak přetěžujeme až moc :D ale bude speciální trofej pro hlasování v 1. anketě :)
Ts, ts... čokoláda by tiež potešila 🤣
phoboska napsal(a):
Jestli to Lucifer fakt vyhraje, tak jsem na tom stejně. :D
AdaW napsal(a):
Jestli to Lucifer fakt vyhraje, tak jsem na tom stejně. :D
Gratulujem :)
Jsem zvědavá, kolik těch čokolád Fruiko (ne)rozdá :DDD