Původně jsem chtěl dnes dát tak 2-3 díly, nakonec jsem zkouknul všech šest. :D Počáteční nadšení někdy během té třetí-čtvrté epizody trochu opadlo, ale i tak se jedná o celkem kvalitní počin. Příběh slušný, atmosféra hutná, herci výborní a hodně jsem si užíval hudební podkres na pozadí, ten se mi fakt moc líbil. Jo, a jsem rád, že to Netflix vydal hned i s českým dabingem, tu polskou hatmatilku prostě nedávám... a to už 5 let bydlím prakticky u polských hranic, ale tohle prostě ne... :D
Příběh je uzavřen, u všech příběhových linií je rozuzlení (pro mě však ne vždy zcela uspokojující). Některé věci a zvraty mě překvapily, některé byly jasné už dávno před tím, než na to ty postavy přišly. Jako jednohubka super, ale The Stranger se mi líbil víc. Jak psal Fruiko, ve výsledku to není nic extra a za pár týdnů už si pořádně nebudu pamatovat, o co tam šlo. Takže to jako celek vidím taky tak na těch 70 %. :)
Dokoukáno. Počáteční nadšení trošku vyprchalo, ale i tak jsem si sledování užila. Závěr trošku smazal, čekala jsem víc "wooow wtf" rozuzlení. Jen jsem se úplně nedokázala orientovat v těch jménech - s kým to byl ředitel v lese, jak je načapal Pavel?
Za mě Safe > Stranger > Woods, ale všechny tři jsou bomba :)
ragelly napsal(a):
Dokoukáno. Počáteční nadšení trošku vyprchalo, ale i tak jsem si sledování užila. Závěr trošku smazal, čekala jsem víc "wooow wtf" rozuzlení. Jen jsem se úplně nedokázala orientovat v těch jménech - s kým to byl ředitel v lese, jak je načapal Pavel?
Za mě Safe > Stranger > Woods, ale všechny tři jsou bomba :)
Nepamatuju si jméno, ale ředitel v tom lese byl s tím jedním vedoucím, kterého pak za ty vraždy odsoudili.
Právě na to tvoje doporučení jsem se do toho Safe taky pustil, akorát jdu na třetí díl. :D Jen jsem si musel přehodit na Netflixu jazyk na angličtinu, v českém mi to nechtělo najít, jelikož to nemá české titulky... :D
Furiant napsal(a):
Nepamatuju si jméno, ale ředitel v tom lese byl s tím jedním vedoucím, kterého pak za ty vraždy odsoudili.
Právě na to tvoje doporučení jsem se do toho Safe taky pustil, akorát jdu na třetí díl. :D Jen jsem si musel přehodit na Netflixu jazyk na angličtinu, v českém mi to nechtělo najít, jelikož to nemá české titulky... :D
Hm, to je zajímavé :D Jsem nějak nepochopila celkově jeho motivy. Na jednu stranu tam je s ředitelem (jsem celou dobu myslela, že ředitel má poměr s matkou Pavla), na druhou stranu tam špehuje muchlování ostatních, pak jim tajně ukazuje sex dalších, míchá se tam do pomsty a nakonec tam někoho podřízne. Leda obecně vyšinutí :D
Pak dej vědět, jaké to bylo - za mě díl od dílu poutavější :D
ragelly napsal(a):
Hm, to je zajímavé :D Jsem nějak nepochopila celkově jeho motivy. Na jednu stranu tam je s ředitelem (jsem celou dobu myslela, že ředitel má poměr s matkou Pavla), na druhou stranu tam špehuje muchlování ostatních, pak jim tajně ukazuje sex dalších, míchá se tam do pomsty a nakonec tam někoho podřízne. Leda obecně vyšinutí :D
Přesně, asi byl prostě jen hodně vyšinutej. :D
Jojo, zatím paráda, jsem zvědavej, jak to půjde dál... :D
ragelly napsal(a):
Tak jsem to nakonec zase dal na jeden zátah a dokoukal to. A super, jsem nadšenej, rozhodně mě to bavilo víc než to The Woods (ale asi tak nastejno se Strangerem). Zápletka skvělá, herci skvělí, vyústění povedený, závěrečný zvrat celkem očekávatelný, respektive jsem měl 2 tipy na to, kdo ho zabil, a jeden z nich vyšel. :) A u toho závěrečného přiznání jsem úplně viděl, jak se z Michaela C. Halla stává Dexter, místo mobilu vytahuje injekční stříkačku a "oběť" odváží někam, kde to má "vyzdobený" průhlednou fólií... :D :D
Furiant napsal(a):
Tak jsem to nakonec zase dal na jeden zátah a dokoukal to. A super, jsem nadšenej, rozhodně mě to bavilo víc než to The Woods (ale asi tak nastejno se Strangerem). Zápletka skvělá, herci skvělí, vyústění povedený, závěrečný zvrat celkem očekávatelný, respektive jsem měl 2 tipy na to, kdo ho zabil, a jeden z nich vyšel. :) A u toho závěrečného přiznání jsem úplně viděl, jak se z Michaela C. Halla stává Dexter, místo mobilu vytahuje injekční stříkačku a "oběť" odváží někam, kde to má "vyzdobený" průhlednou fólií... :D :D
Já spíš celou dobu čekala, že pachatelovi rupne v bedně jako u bazénu a náš hrdina bude ještě bojovat o svůj život :D Ale naštěstí to nebylo tak dramatické :D