Už podle obrázku jsem poznal, že na tohle dnešní mainstream cenzura nesáhne. Je to klenot mezi propagandou. :)))
Som si to pozeral na IMDB .. 6/10 ale vazne tie podplatene recenzie ake je to genialne dielo a dali tomu 10/10 cloveka nahneva.
Dalsia vec co vynecham. Som dost tolerantny clovek, minule ma niekto v diskusii oznacil ze urcite som buzerant :D, ale tak co je vela to je moc.
Je veľa seriálov a filmov, pri ktorých naozaj točím očami nad tým, že ide iba o snahu zobraziť korektný obsah. V tomto prípade mi to ale nepríde nijak tragické.
Skôr by som sa zaoberala tou formou a zobrazením, než iba obsahom. Spochybňovať konanie postavy a morálne do toho vstupovať je veľmi subjektívna záležitosť. Áno, vidíme postavu brať drogy, piť,... Keby sa toto rieši pri každom seriály, tak by sa ozaj neriešilo asi nič iné.
Vizuálne by som možno v tomto troška pritvrdila. Kľudne viac smash cutov. Aj keď to zobrazenie jej blackoutu a toho ako sa rozpamätávala, mi prišlo dosť dobré. Išiel z toho nepríjemný, no žiaduci pocit.
Tým ako sa seriál dotýka realizmu mi miestami pripomenul Fleabag a High Fidelity. I keď oba spomenuté seriály, boli pre mňa osobne zaujímavejšie.
Mám pocit, že ľudia sú s týmto seriálom na dvoch stranách: Super!/Hrozné! Ja to hodnotím tak nejako medzi tým...