Diskuze k článku Anketa: Výsledky a statistiky
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 6. 2020 / 16:11:41 (před 4 roky)
off

Díky za anketu. Long live the King!

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 6. 2020 / 16:36:07 (před 4 roky)
on

Díky všem, kteří se ankety účastnili :) Snad vás budou bavit i další témata. A teď k otázkám článku - potřebuju znát vaše názory ;) Tak kdy další anketu? Co nejdřív? Za měsíc? Na podzim? Už nikdy? :D A mám tam dát toho Lucíka mezi nominované, když tam podle parametrů zadání patří, nebo každý seriál bude moct vyhrát jen jednou a po vítězství už se nebude moct objevovat v dalších anketách, i když by se do tématu hodil?

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 6. 2020 / 16:39:22 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Díky všem, kteří se ankety účastnili :) Snad vás budou bavit i další témata. A teď k otázkám článku - potřebuju znát vaše názory ;) Tak kdy další anketu? Co nejdřív? Za měsíc? Na podzim? Už nikdy? :D A mám tam dát toho Lucíka mezi nominované, když tam podle parametrů zadání patří, nebo každý seriál bude moct vyhrát jen jednou a po vítězství už se nebude moct objevovat v dalších anketách, i když by se do tématu hodil?

Kdy další anketu? Nevím jestli v létě když je okurková sezona nebo až na podzim, kdy bude možná větší účast.. To je na vás ;).

Hlavně ať to zas nejsou ukončené seriály a nominace ve stylu právě Lucíka, který ukončený není. Když už ukončený seriál, tak takový, který má poslední řadu už odvysílanou a nejlíp tak dva roky zpátky.... A trochu se bojím, že jestli tam bude Lucík zase, tak si další seriály moc neškrtnou. Právě proto, že Lucík je pořád ještě dost na očích.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
18. 6. 2020 / 16:58:19 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Kdy další anketu? Nevím jestli v létě když je okurková sezona nebo až na podzim, kdy bude možná větší účast.. To je na vás ;).

Hlavně ať to zas nejsou ukončené seriály a nominace ve stylu právě Lucíka, který ukončený není. Když už ukončený seriál, tak takový, který má poslední řadu už odvysílanou a nejlíp tak dva roky zpátky.... A trochu se bojím, že jestli tam bude Lucík zase, tak si další seriály moc neškrtnou. Právě proto, že Lucík je pořád ještě dost na očích.

Téma seriály z devadesátek to jistí!

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
18. 6. 2020 / 17:05:47 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ano prosím! To by mohla být správná zábava. Už se těším na ty duely: Tropical Heat vs Baywatch apod. :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
18. 6. 2020 / 17:18:17 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Kolombo napsal(a):

Ano prosím! To by mohla být správná zábava. Už se těším na ty duely: Tropical Heat vs Baywatch apod. :D

Ne! NE! NE! Já se fakt nechci dožít toho duelu Buffy vs. Xena.. Poslední sčítání lidu totiž nedopadlo vůbec dobře :D :D :D. Ale je fakt, že by ty Lucíkovy kontroverze odpadly :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 6. 2020 / 17:18:41
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
18. 6. 2020 / 17:20:19 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To bude super téma 😁

The Order 1908
vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 6. 2020 / 17:20:34 (před 4 roky)
off

Další anketu co nejdříve! Už se nemůžu dočkat :)

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
Cominick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 6. 2020 / 17:22:33 (před 4 roky)
off

Cislo u Supernatural je vtipne 😂
Jinak 90ky prosim! Xena vs Hercules to bude.... :)

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
18. 6. 2020 / 17:24:13 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ne! NE! NE! Já se fakt nechci dožít toho duelu Buffy vs. Xena.. Poslední sčítání lidu totiž nedopadlo vůbec dobře :D :D :D. Ale je fakt, že by ty Lucíkovy kontroverze odpadly :D.

Pokud se nepotkají někde cestou, tak očekávám finále Buffy vs SG-1 :D A třeba lidi překvapí a dočkáme se úplného nesmyslu :D Třeba to celé na plné čáře vyhraje South Park :D :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
yuriy
18. 6. 2020 / 17:25:19 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak kdy další anketu? Co nejdřív? Za měsíc? Na podzim? Už nikdy? :D

Zajtra?

The Order 1908
ragelly
18. 6. 2020 / 17:26:09 (před 4 roky)
on
yuriy napsal(a):

Zajtra?

To asi nestihnu :D

andromache
18. 6. 2020 / 17:28:27 (před 4 roky)
off
Cominick napsal(a):

Cislo u Supernatural je vtipne 😂
Jinak 90ky prosim! Xena vs Hercules to bude.... :)

Tak tam by to možná bylo celkem i jasné.. I když je fakt, že SZ vzorek fanoušků bude asi kapánek jiný než ve světě, kde Xena Herca válcuje na celé čáře co se oblíbenosti (a kultovnosti) týče...

Kolombo napsal(a):

Pokud se nepotkají někde cestou, tak očekávám finále Buffy vs SG-1 :D A třeba lidi překvapí a dočkáme se úplného nesmyslu :D Třeba to celé na plné čáře vyhraje South Park :D :D

Jenom ne vrata proboha......

andromache
18. 6. 2020 / 17:29:20 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

To asi nestihnu :D

Ale stejně jsem na ten výběr docela zvědavá.. Btw, co ta intra ;)?

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
18. 6. 2020 / 17:30:19 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak kdy další anketu? Co nejdřív? Za měsíc? Na podzim? Už nikdy?

Čo najskôr ❤️

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
yuriy
18. 6. 2020 / 17:34:54 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

bodaj by si mal pravdu s O'Neillovcami, ale tuto anketu zrejme ovladnu Friends 🤔

The Order 1908
andromache
18. 6. 2020 / 17:37:41 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

bodaj by si mal pravdu s O'Neillovcami, ale tuto anketu zrejme ovladnu Friends 🤔

Šmarja, ještě na tyhle trotly jsem zapoměla.. Tak to bohužel Xena fakt asi nemá nárok :(.

arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
18. 6. 2020 / 17:50:47 (před 4 roky)
off

Jo, byla to zábava, takže díky. ;) Jinak ano, další by měla jít hned, víceméně dokud to bude lidi bavit, tak by z toho měla být kontinuální součást SZ a tím pádem další důvod k pravidelné návětěvnosti.
Jinak jsem nepochopil, proč by měl jít Lucifer na střídačku. Jestli vyhrál "nejoblíbenější ukončený", tak proč by nemohl soutěřit v "nejcharismatičtější hlavní postavě". To by bylo diskriminační a strašně nekorektní (vidítě, i já se jako starej pardál učím používat moderní výrazy).

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
18. 6. 2020 / 17:57:04 (před 4 roky)
off

Ankety mě hrozně bavily, takže pokračování uvítám hned, jak to zvládnete zrealizovat:D Jinak je těžký jednoznačně říct, jestli vyloučit vítěze nadobro. Možná budou témata anket, kde by se vítěz vyjímal, nebo mohl přispět k zajímavému souboji. Rozhodně podporuju nápad s anketou devadesátek. Jinak jsem hrozně zvědavá, jak pojmete téma Král lidu, nesnáším hlášku "již brzy" :D V poslední řadě musím ještě pořádně poděkovat za super zábavu, takže díky moc:)

InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 6. 2020 / 18:04:50 (před 4 roky)
off

Děkuji za tak pěkné shrnutí. :-)
Anketa mě bavila a těším se na další. Kdy? Dříve než za rok, ale přednější je kvalita.
Moje oblíbené seriály dopadly docela dobře, hlavně Lucifer a Mentalista.
Já bych toho vítěze vyřadila jedině pokud by 2. za sebou vyhrál.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
18. 6. 2020 / 18:08:41 (před 4 roky)
on

Já bych vítěze nejspíš nevyřazovala... Sice se takhle dá čekat, že to asi někdy vyhraje znovu, ale bude to přeci v naprosto jiné kategorii, ne? Že jsou minulí vítězové vyřazováni ze soupeření o Síň slávy, beru, tam jde stále o tu stejnou anketu, ale tady by to byla jiná témata. :)
Jinak se s radostí hlásím, že jsem jeden z těch jedenácti věštců! :D

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
18. 6. 2020 / 18:21:47 (před 4 roky)
off

ankety mě bavily a jen tak dál:)

"Vím, že nic nevím."
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
18. 6. 2020 / 20:10:48 (před 4 roky)
off

Děkuji moc za krásné shrnutí :)
Jsem ráda, že mnou sledované a milované seriály byly v top 60.

Kdy novou anketu? Klidně příští měsíc a klidně vydržím i na podzim, ale do konce roku určitě.

Téma 90. let se mi velmi líbí.

Jinak ohledně vyřazovaní vítězů jsem na vážkách. Jsem i pro vyřazení, ale i proti. Protože mám strach, že by pak už všichni hlasovali pro vítěze už z principu, ale zase u některých anket by to mohlo být zajímavé.
Takže jsem v tomto neutrální.

"It's a beautiful day to save lives.”
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 6. 2020 / 20:58:51 (před 4 roky)
off

Čest poraženým, sláva vítězi. Jménem Mentalisty uznávám prohru a blahopřeji vítězi, Luciferovi :-)

Na otázky ragelly:
1. Co nejdříve (okurkové sezony na SZ bych se nebála)
2. Vítězství v jedné anketě by neměl být hendikep pro další ankety (asi tohoto prohlášení budu litovat, ale tak to vidím) ... to je jako kdyby Oskara mohl každý film dostat jen v jedné kategorii.

Dík!

Daniela
Lill
18. 6. 2020 / 21:10:22 (před 4 roky)
off

Vďaka za nápad s anketou aj za finálny zhrňujúci článok. 😊 Síce som anketu nestihla hneď od začiatku, ale bavilo ma to. Ďalšiu anketu by som dala hneď ako ju pripravíte, zbytočne by som nedávala mesačné a dlhšie pauzy. Na ďalšie témy som zvedavá. Tým, že pôjde o inú tému, by som víťazov nevylučovala. Inak všetky tri seriály zo stupňa víťazov som videla, tak som celkom spokojná. Som rada, že SPN získalo aspoň bronz. 🙂

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 6. 2020 / 21:13:45 (před 4 roky)
off

Super anketka a shrnutí :-) Děkuji. Další ankety určitě co nejdřív a devadesátky, jak se zde píše, by byly dokonalé. Lucíka určitě nevyřazovat. To by byla škoda :-)

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
18. 6. 2020 / 21:29:44 (před 4 roky)
off

Díky za výsledky. Vtipné je, že Bones získali proti TBBT více bodů, než kolik ono dostalo ve finále :-)

Jinak jsem taky pro další anketu hned (konečné fáze na mě byly moc rozvleklé, jak se vždycky cca čtyři dny nic nedělo, svižnější tempo nominačních a prvních vyřazovacích kol mi vyhovovalo mnohem víc). Vítěze bych asi nevyřazovala.

ragelly
18. 6. 2020 / 21:40:03 (před 4 roky)
on
Litocha napsal(a):

Díky za výsledky. Vtipné je, že Bones získali proti TBBT více bodů, než kolik ono dostalo ve finále :-)

Jinak jsem taky pro další anketu hned (konečné fáze na mě byly moc rozvleklé, jak se vždycky cca čtyři dny nic nedělo, svižnější tempo nominačních a prvních vyřazovacích kol mi vyhovovalo mnohem víc). Vítěze bych asi nevyřazovala.

Souhlas, taky mi to přišlo rozvleklé. Akorát lidi sem často nechodí každý den, takže jsem tam chtěla dát trošku prostoru, aby všichni mohli hlasovat tam, kde chtějí. Ale možná to časové okno v další anketě trošičku zúžím v těch pozdějších fázích, uvidíme.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
18. 6. 2020 / 22:17:06 (před 4 roky)
off

Já bych dala další anketu spíš dřív než dýl. :)) Ale třeba týden dva pauza by být mohla. Až na podzim bych to nenechávala.

A taky bych nerada, aby vítěz jedné ankety už nemohl být v další. To by bylo smutné. :)

Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
18. 6. 2020 / 22:28:47 (před 4 roky)
off

Už se těším na anketu devadesátek, až některý leader ankety zrovna dostane reboot ve stylu Gilmorek :D
Jinak s vítězem jsem spokojená, ať si říká kdo chce co chce, Lucifer je teď ukončen
Výsledky jsem měla natipované celkem správně, jen jsem podcenila hate na finále GoT, i s poslední sérií, to je jeden z nejlepších seriálů.
Příště by bylo zajímavé tipovat předtím než bude rozhozený pavouk a potom, to se hezky budou měnit tipy

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 6. 2020 / 22:41:25 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Anketa mě bavila a jsem rozhodně pro další. Teď k otázkám.
1.) Kdy další anketu? Podle mě co nejdříve.
2.) Vítěze jedné ankety bych určitě z dalších nevyřazoval.

Osobně se mi líbí ten nápad s devadesátkami a nebránil bych se ani osmdesátkám. Také by mohli být žánrové ankety. Třeba nejlepší seriálová kriminálka, nejlepší sci-fy seriál, nejlepší nadpřirozený a mysteriózní seriál atd.
A teď když tady aktuálně máme ty oblíbené herce a tvůrce, co třeba udělat anketu na téma nejoblíbenější seriálové osobnosti? Každý by mohl nominovat dva herce, dvě herečky a dva tvůrce a do dalšího kola by se dostali třeba ti, co by získali minimálně sto nominačních hlasů a pak by šli ti postupující proti sobě jako v této anketě v těch třech zmíněných kategoriích.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 6. 2020 / 22:42:55
marko2591
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 6. 2020 / 22:47:00 (před 4 roky)
off

Bavilo ma to a určite v anketách treba pokračovať. Ďalšiu anketu by som privítal čo najskôr, tak ako ich stihnete pripraviť :) Lucifera, ani iných víťazov v ďalších anketách, by som zatiaľ nevyradil. Lebo takým štýlom by sa mohol hociktorý iný seriál vyradiť z nominácie len preto, že sa očakáva, že to v danej ankete vyhrá a preto, aby to bolo zaujímavejšie :)

ragelly
18. 6. 2020 / 22:48:52 (před 4 roky)
on
spike napsal(a):

Anketa mě bavila a jsem rozhodně pro další. Teď k otázkám.
1.) Kdy další anketu? Podle mě co nejdříve.
2.) Vítěze jedné ankety bych určitě z dalších nevyřazoval.

Osobně se mi líbí ten nápad s devadesátkami a nebránil bych se ani osmdesátkám. Také by mohli být žánrové ankety. Třeba nejlepší seriálová kriminálka, nejlepší sci-fy seriál, nejlepší nadpřirozený a mysteriózní seriál atd.
A teď když tady aktuálně máme ty oblíbené herce a tvůrce, co třeba udělat anketu na téma nejoblíbenější seriálové osobnosti? Každý by mohl nominovat dva herce, dvě herečky a dva tvůrce a do dalšího kola by se dostali třeba ti, co by získali minimálně sto nominačních hlasů a pak by šli ti postupující proti sobě jako v této anketě v těch třech zmíněných kategoriích.

Jj, těch témat je v podstatě nekonečno, u anket je super, že nejsme omezení jen seriály, ale můžeme zapojovat osobnosti, seriálové postavy, zvířátka, domečky... v podstatě cokoliv. Žánry mě taky napadly, tam ale nevím, jak to udělat, aby si to dokázalo udržet pozornost, protože žánrů je hodně a v podstatě by to bylo stejné téma ankety v 10 různých obměnách. Když by to trvalo takhle pár týdnů/měsíců, tak by se to asi rychle omrzelo. Nápad po dekádách je taky super, stejně jako seriály po stanicích. V podstatě se můžeme inspirovat TOPkami a dalšími letními článkovými sériemi, které jsme tady v průběhu let vytvořili. Je toho hodně :)

ragelly
18. 6. 2020 / 22:52:30 (před 4 roky)
on

Jinak jsem příjemně překvapená názorem, že vítěz by se neměl vyřazovat z dalších anket. Jsem se bála, aby pak nepadly komentáře ve stylu Lucifer je tady zase, tak to zase všechno vyhraje, tak nač se namáhat. Ale zase bude mít jinou konkurenci, takže to bude nová výzva :)

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 6. 2020 / 22:54:22 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jj, těch témat je v podstatě nekonečno, u anket je super, že nejsme omezení jen seriály, ale můžeme zapojovat osobnosti, seriálové postavy, zvířátka, domečky... v podstatě cokoliv. Žánry mě taky napadly, tam ale nevím, jak to udělat, aby si to dokázalo udržet pozornost, protože žánrů je hodně a v podstatě by to bylo stejné téma ankety v 10 různých obměnách. Když by to trvalo takhle pár týdnů/měsíců, tak by se to asi rychle omrzelo. Nápad po dekádách je taky super, stejně jako seriály po stanicích. V podstatě se můžeme inspirovat TOPkami a dalšími letními článkovými sériemi, které jsme tady v průběhu let vytvořili. Je toho hodně :)

Ty seriálové postavy by mohly být dost zajímavé. Třeba nejlepší seriálová hrdinka/hrdina historie. :)

spike
ragelly
18. 6. 2020 / 22:57:38 (před 4 roky)
on

Malý teaser: V další anketě bude bojovat mimo jiné i Semir :D Ale intra to ještě nejsou, ty budou až pak (holky, makáte na tom seznamu? :D )

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 6. 2020 / 23:02:34 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

dekády jsou super, ty bych brala, ale stanice zní teda hodně skvěle! možná bych se nebála prozkoumat i českou tvorbu, docela by mě zajímalo, jaký by na to měli lidi tady názor - nejlepší seriál ČT např. :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 6. 2020 / 23:04:25 (před 4 roky)
off

super napad tieto ankety, vdaka za tu namahu, stalo to za to :) urcite by som prijal dalsiu co najskor, paci sa mi ta dynamika, nielen sledovat ako ludia hlasuju, ale aj zapajat sa do debat :) Lucifera by som urcite dal aj do dalsich ankiet, ako sa uz viaceri vyjadrili, nemali by sme akykolvek serial diskriminovat pokial splna podmienky danej ankety :)

Jenny17
18. 6. 2020 / 23:10:28 (před 4 roky)
off

Určitě další anketu co nejdřív. 90 tky super, ale uvítám jakékoliv téma. Díky za info 👍😍 těším se na další anketu.♥️🤔

Jenny
andromache
18. 6. 2020 / 23:17:22 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Malý teaser: V další anketě bude bojovat mimo jiné i Semir :D Ale intra to ještě nejsou, ty budou až pak (holky, makáte na tom seznamu? :D )

Makáme ;).Jen by mě zajímalo, jaké je tam časové omezení ;).

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
18. 6. 2020 / 23:19:52 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

andromache napsal(a):

Makáme ;).Jen by mě zajímalo, jaké je tam časové omezení ;).

No jasný! Seznam už byl dávno stvořen, akorát je asi potřeba doladit nějaká pravidla. A možná by to chtělo ještě něco přidat, ať je z čeho pořádně vybírat...

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
yuriy
18. 6. 2020 / 23:46:59 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

No jasný! Seznam už byl dávno stvořen, akorát je asi potřeba doladit nějaká pravidla. A možná by to chtělo ještě něco přidat, ať je z čeho pořádně vybírat...

Superman tam citelne chyba :) Look up in the sky! It's a bird! It's a plane! It's Superman! 😅

The Order 1908
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
18. 6. 2020 / 23:58:49 (před 4 roky)
off
Odyssea napsal(a):

dekády jsou super, ty bych brala, ale stanice zní teda hodně skvěle! možná bych se nebála prozkoumat i českou tvorbu, docela by mě zajímalo, jaký by na to měli lidi tady názor - nejlepší seriál ČT např. :)

Stanice se mi taky moc líbí. I když u nich (stejně jako třeba u těch dekád) bude asi těžké realizovat nominaci - jaká další kritéria zvolit, aby seriálů nebyly stovky a aby nevypadl silný hráč ještě před startem.
(Tak si říkám, jestli by Gilmorky, které v téhle anketě měly být a nějak proklouzly sítem, významněji nezamíchaly kartami...)

curling
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
19. 6. 2020 / 00:06:02 (před 4 roky)
off

Díky moc za anketu :) byla skvělá a každý den jsem se těšil na nové hlasování :)

curling
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
19. 6. 2020 / 00:13:17 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

Superman tam citelne chyba :) Look up in the sky! It's a bird! It's a plane! It's Superman! 😅

Paráda, jdu to přidat! Díky!
A ta pistol s tím vlakem pobavily. Evokují ve mě počátky kinematografie a nejsem si jistá, zda to udělali schválně jako pastiš nebo si na to najali Portera. :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
andromache
19. 6. 2020 / 00:44:09 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

Tenhle dialog pod tím intrem mě silně pobavil:

super man: Chief, jimmy can stay with me.
perry: DON"T CALL ME CHIEF!
jimmy.: gee, golly, super man, that would be just - super.

Tak už vím, od koho má Kara to svoje golly :D. Od bratránka z Kansasu :D :D.

ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 6. 2020 / 01:01:02 (před 4 roky)
off

Anketa z môjho pohľadu

Pozitívum: anketu nevyhralo GoT :)
Negatívum: nevyhral ju ani Supernatural :(
Pozitívum: tretie miesto pre SPN však nie je až tak zlé :)
Negatívum: výborné seriály ako Orphan Black či The Middle si zaslúžili lepšie umiestnenia :(
Pozitívum: tipovačka ohľadom tých top umiestnení z mojej strany bezchybná :D

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
atlas29
VIP | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
19. 6. 2020 / 06:00:54 (před 4 roky)
on

Vďaka a som zvedaví na tú trofej .
Inač mi to vypisuje že som nehlasoval pritom som hlasoval za Luciho a Supermatural ??

Seriálová anketa – duely - finále
V posledním duelu jsi ještě neodhlasoval.

Vďaka za ďalšiu AK hádanku Mister Riddler aka Fruiko a Biskine :-) .Adventný kalendár 2023 23/-56- Tento rok za Pomoc Ďakujem Wendy 4077,This is madness
Editováno: 2x | Naposledy: 19. 6. 2020 / 06:03:41
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 6. 2020 / 06:38:27 (před 4 roky)
off

Supernatural ..666

Cim to asi bude :D

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 6. 2020 / 06:39:39
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
19. 6. 2020 / 07:42:47 (před 4 roky)
on
atlas29 napsal(a):

Vďaka a som zvedaví na tú trofej .
Inač mi to vypisuje že som nehlasoval pritom som hlasoval za Luciho a Supermatural ??

Seriálová anketa – duely - finále
V posledním duelu jsi ještě neodhlasoval.

Se bere podle článku v sérii.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
lenkaknel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 6. 2020 / 09:02:39 (před 4 roky)
off

S většinou se shodnu, že anketu co nejdříve a vítěze nevyřazovat.
Byla to opravdu zábava, mě hlavně překvapilo jak to lidi prožívají, s jakým zápalem "kopou" právě za ten "svůj" seriál :-). Do koncových duelů se probojovali "provařené" pecky, takže když už je člověk neviděl, tak o nich třeba dost slyšel (můj případ). Při tom jsem si uvědomila, že anketa asi bude mít smysl, pokud v ní bude zainteresováno co nejvíc lidí, kteří musí alespoň částečně vidět ty samé seriály, herce atd.
Jinak věšteckou kouli mám, ale bohužel jenom proto, že tu trávím nezdravě moc času.

ragelly
19. 6. 2020 / 14:23:29 (před 4 roky)
on

Tak jo... jde se losovat náhodné pořadí pro nominační kola! Přejte svým seriálům hodně štěstí :D

andromache
19. 6. 2020 / 14:47:41 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak jo... jde se losovat náhodné pořadí pro nominační kola! Přejte svým seriálům hodně štěstí :D

A téma je teda co? Ty devadesátky?

ragelly
19. 6. 2020 / 14:52:42 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

A téma je teda co? Ty devadesátky?

Ne, Král lidu :)

andromache
19. 6. 2020 / 15:03:15 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ne, Král lidu :)

Aha. Takže můžu být zatím v klidu :D.

ragelly
19. 6. 2020 / 15:05:59 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Aha. Takže můžu být zatím v klidu :D.

Zatím jo, koukala jsem a Xena se nakonec neprobojovala. Když jsem se dívala posledně (měsíc nebo dva zpátky), ještě byla ve výběru, nevím, co jí zabralo místo :D

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 6. 2020 / 15:06:35
andromache
19. 6. 2020 / 15:20:29 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Zatím jo, koukala jsem a Xena se nakonec neprobojovala. Když jsem se dívala posledně (měsíc nebo dva zpátky), ještě byla ve výběru, nevím, co jí zabralo místo :D

To je jako podle procent oblíbenosti nebo podle čeho? A mě je jasné, že i když bude v těch devadesátkách, tak jestli se dostane do druhého kola, bude to úspěch...

verarenak
19. 6. 2020 / 16:26:40 (před 4 roky)
off

Vyhrávající seriál bych už do nové ankety nedávala, je plno spoustu jiných seriálů, které člověk ani nestíhá sledovat. Tím spíše v anketách nalezneme něco nového, co třeba překvapí a ponoukne to k podívání. A pokud se zdaří více takových anket, pak třeba na konci bych dala boj mezi všemi vítěznými seriály....pak by to byl opravdový souboj těch nej.... anketa byla senzační, všem díky , kteří tuto anketu vymysleli.

verarenak
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
20. 6. 2020 / 11:48:59 (před 4 roky)
off

Ďakujem za super anketu, už sa teším na ďalšiu. Podľa mňa by víťaz mohol byť aj v ďalšej ankete, ak bude spĺňať podmienky, keďže bude súperiť proti iným seriálom.

The wheel weaves as the wheel wills.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
20. 6. 2020 / 13:11:44 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Mluvené intro mají ještě například první tři(?) sezóny Castla na zabití, Scorpion, Deception (Mistr iluze), The Tomorrow People, Ztracený svět, Sliders

magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
21. 6. 2020 / 08:35:06 (před 4 roky)
off

Děkuji za anketu. Bylo stresující pozorovat, jak TBBT přebíjí všechny mé oblíbené seriály. Ale můj nejoblíbenější naštěstí skončil jako vítěz!
Já bych byla pro anketu co nejdříve. Třeba ne zítra, ale začátkem července - klidně!