BOŽÍ!!!! Já už mám vybráno, muhahaha :D
Děkujeme, Ježíšku! :) Jsem moc zvědavá, jaké dárky budou v giftshopu příští rok :)
Edit: Jen teda lituju všechny ty chudáky redaktory, kteří ten hon na kredity budou muset v systému schvalovat :D
Edit2: A ještě to bude taky hooodně zajímavý s tím, jak se teď všichni rozehráli :) Pokud se tombola ustálí dejme tomu na osmi stovkách, tak to i poslední den může někomu pěkně zavařit :D
Budu realista. Z 220. místa se na 33. nedostanu ani kdybych dala kvalitní názor ke všem seriálům, co jsem kdy viděla, nějakou náhodou vyhrála tombolu a já nevím, ještě co :D. Ale vzhledem k tomu, že z toho giftshopu vlastně nic nechci, tak je mi to jedno :D.
Každopádně přeju šťastný lov :).
Edit: Tak ono to tak nereálný nebude, ale strestovat se kvůli tomu nemíním. Od toho mám školu :D.
Mno, právě jste mi dali důvod proč do konce listopadu nespat...
ragelly napsal(a):
BOŽÍ!!!! Já už mám vybráno, muhahaha :D
Děkujeme, Ježíšku! :) Jsem moc zvědavá, jaké dárky budou v giftshopu příští rok :)
Edit: Jen teda lituju všechny ty chudáky redaktory, kteří ten hon na kredity budou muset v systému schvalovat :D
Edit2: A ještě to bude taky hooodně zajímavý s tím, jak se teď všichni rozehráli :) Pokud se tombola ustálí dejme tomu na osmi stovkách, tak to i poslední den může někomu pěkně zavařit :D
Nojo Ty se držíš standartně na prvních místech. Děláš vůbec něco jiného než že sbíráš kredity ? :-D
Ajam napsal(a):
Nojo Ty se držíš standartně na prvních místech. Děláš vůbec něco jiného než že sbíráš kredity ? :-D
nakupuje...
Ajam napsal(a):
Já makám :D Kredity jsou jen doplněk :) Náhodou už se těším, až spadnu na těch 5% :D
Seraphine313 napsal(a):
nakupuje...
pšt! ;)
Super! :)
Kredity se pak vynulují?
Sal3m napsal(a):
Kredity se pak vynulují?
Ve článku je napsáno, že nikoliv. Zůstane ti 5% :)
ne, mas to tam psany:
"Jestliže si odměnu vyberete, bude vás stát 95% vašeho kreditového konta k danému datu."
Seraphine313 napsal(a):
nakupuje...
LOOOOL. Pochopila. :-D
Anetka888 napsal(a):
jsem ti včera psal že zas něco vyhraješ i když jsem myslel za překlady :)
Sal3m napsal(a):
jsem ti včera psal že zas něco vyhraješ i když jsem myslel za překlady :)
Nebudu říkat, na jakém místě jsem. Dejme tomu, že přibližně v polovině z těch 33. Ale nemyslím si, že na mě zbude něco, co bych si vzala. :) To, co chci, je tam jen jednou. :)
Anetka888 napsal(a):
Kdo by nepochopil...
Fruiko napsal(a):
Kdo by nepochopil...
Čekuj facebook. Jsou naivní. :-D
Anetka888 napsal(a):
Čekuj facebook. Jsou naivní. :-D
Tak Roman to myslím napsal schválně, abychom to my pochopili, ne? :D To jenom Evča je naivní :P :D :D
Anetka888 napsal(a):
Nebudu říkat, na jakém místě jsem. Dejme tomu, že přibližně v polovině z těch 33. Ale nemyslím si, že na mě zbude něco, co bych si vzala. :) To, co chci, je tam jen jednou. :)
nějaká figurka?
tak já bych si za odměnu vzal jenom Mailkalendář, když budu mezi 33
Sal3m napsal(a):
tak já bych si za odměnu vzal jenom Mailkalendář, když budu mezi 33
Tak ten mě stojí 8 kreditů na 3 měsíce. Ne, figurka ne. :)
Anetka888 napsal(a):
Komiks? knížka s Castlem? né tu chci já =D
Anetka888 napsal(a):
nechceš mi to napsat do zprávy, já mlčím jako hrb, proto vyhrávám mám dobrou karmu
USS Odyssea napsal(a):
Komiks? knížka s Castlem? né tu chci já =D
Komiks už má
Sice mi tahle soutez neprijde prilis spravedliva, ale za snahu o prinaseni soutezi a her obecne davam velky palec nahoru :-)
Sal3m napsal(a):
Komiks už má
taky fakt =D
Shppen napsal(a):
Sice mi tahle soutez neprijde prilis spravedliva, ale za snahu o prinaseni soutezi a her obecne davam velky palec nahoru :-)
Tak ono to je pro lidi co dělaj něco s webem vem si že jinak by SZ nebyl tak KVALITNÍomlouvám se za Capslock jak je si vem jenom kolik tu je titulků, jak hodně je obsáhlá databáze seriálu, kolik tu je obsahu, herců atd. zaslouží si to
Mně to tak nepřijde. Každý má stejné možnosti.
Anetka888 napsal(a):
Mně to tak nepřijde. Každý má stejné možnosti.
Souhlas... jen teda nikdo nemá šanci dosáhnout prvního místa... :-D :-D
Nebylo by vůbec špatné získat nějakou výhru z vyšší kategorie, ale jak už tady bylo řečeno jsem realista. Bohatě mě stačí když si změním pozadí a vypnu reklamy, jsem skromný člověk ;-).
Shppen napsal(a):
Je spravedlivá, probíhá celý rok. Jen jsme zvedli motivaci a protože jsme hodní, rozhodli jsme se prvních 33 dříčů odměnit, přestože by jinak na ty odměny třeba nedosáhli. Nic ti nebrání zabrat, ty rozdíly jsou opravdu malé a kdo je v prvních 150 (příklad), může se během tří týdnů práce dostat nahoru. Je to jen na vás :) Kredity se dají vydělat různě...
Furiant napsal(a):
Souhlas... jen teda nikdo nemá šanci dosáhnout prvního místa... :-D :-D
To nemá, ale kdysi tu možnost taky měl. :-D
Někdo mě právě sesunul z příčky, asi to vzali vážně. :-D
Je tam psáno "když si výhru vyberete". Takže i když budu mezi těmi 33, je možnost si tu výhru nevybrat? Ne že bych nic nechtěl, ale mě se třeba líbili více ceny, které byly v jedné z minulých soutěží a tak bych raději počkal, zda se v Giftshpu v budoucnu neobjeví něco dalšího. Já jenom, zda nebudu nějak penalizován za to, že bych si nic nevybral.
Haha, momentálne som práve na tom 33. mieste, ale bez českej adresy mi to bude aj tak nanič :/
A nebudou se někdy v budoucnu kredity nulovat? :D Třeba po Silvestru nebo tak? :D
Mummy napsal(a):
Haha, momentálne som práve na tom 33. mieste, ale bez českej adresy mi to bude aj tak nanič :/
můžeš si to nechat poslat ke známým z Česka ;)
zipacna napsal(a):
Je tam psáno "když si výhru vyberete". Takže i když budu mezi těmi 33, je možnost si tu výhru nevybrat? Ne že bych nic nechtěl, ale mě se třeba líbili více ceny, které byly v jedné z minulých soutěží a tak bych raději počkal, zda se v Giftshpu v budoucnu neobjeví něco dalšího. Já jenom, zda nebudu nějak penalizován za to, že bych si nic nevybral.
Nemusíš si to vybrat. Pak ti zůstanou všechny kredity. Jen do budoucna nemůžeme zaručit takovou slevu.
Fruiko napsal(a):
Nemusíš si to vybrat. Pak ti zůstanou všechny kredity. Jen do budoucna nemůžeme zaručit takovou slevu.
to víš on chce tu večeři :)
Tak z 392. místa... hmm, to moc dobře nevidím :DDD Mě tady ty soutěže snad vážně donutí se tu i nějak aktivně zapojit, nebo nevím :D
A jako ta zvýšená účast o tombolu... :D do teď jsem doufala, že se mi to snad někdy taky podaří vyhrát, ale teď už je to celkem bez šance :D
Janna7 napsal(a):
Tak z 392. místa... hmm, to moc dobře nevidím :DDD Mě tady ty soutěže snad vážně donutí se tu i nějak aktivně zapojit, nebo nevím :D
A jako ta zvýšená účast o tombolu... :D do teď jsem doufala, že se mi to snad někdy taky podaří vyhrát, ale teď už je to celkem bez šance :D
si řeknem po půlnoci ;) každý má šanci vyhrát :)
Seraphine313 napsal(a):
si řeknem po půlnoci ;) každý má šanci vyhrát :)
tak samozřejmě, že každý šanci má, jen "já" a "štěstí", to jsou dvě věci, co se obvykle nepotkávají :D
Janna7 napsal(a):
tak samozřejmě, že každý šanci má, jen "já" a "štěstí", to jsou dvě věci, co se obvykle nepotkávají :D
to si vykonzultuj s ragelly a zjistíš, že na tom nejsi až tak špatně :D
pořád si na tom líp než já
Jsi na 585. místě
super věc, tahle soutěž... sice jedna má polovička je silně realistická a myslí si, že z 233. místa se do těch 33. nedostane, ale ta druhá... naděje umírá poslední :D :D takže kafe je na stole, a jdem něco dělat - MUHAHA :D
Gartepka napsal(a):
super věc, tahle soutěž... sice jedna má polovička je silně realistická a myslí si, že z 233. místa se do těch 33. nedostane, ale ta druhá... naděje umírá poslední :D :D takže kafe je na stole, a jdem něco dělat - MUHAHA :D
Dokonalý přístup :-)
Tak to abych kopla do vrtule a mákla abych se dostala do TOP 5 :D Zase :D A jinak megawir se do pořadí taky započítává?:D Jakožto big boss?.)
haroska napsal(a):
Tak to abych kopla do vrtule a mákla abych se dostala do TOP 5 :D Zase :D A jinak megawir se do pořadí taky započítává?:D Jakožto big boss?.)
megawir maká, megawir se započítává :-p stejně jako třeba Fruiko a stejně jako haroska :-p :-) (megawir si na jeden kousek ve shopu brousí klafáky :-D)
megawir napsal(a):
megawir maká, megawir se započítává :-p stejně jako třeba Fruiko a stejně jako haroska :-p :-) (megawir si na jeden kousek ve shopu brousí klafáky :-D)
Ajta krajta! Já to tušila"!:D To abych ale začala psát články!:D Jinak tě nedoženu :D
haroska napsal(a):
Ajta krajta! Já to tušila"!:D To abych ale začala psát články!:D Jinak tě nedoženu :D
Za ty se kredity dostávají až po měsíci :D
ragelly napsal(a):
Za ty se kredity dostávají až po měsíci :D
No.... ach jo:( na top 5 mám skluz:( jdu něco dělat!:D
haroska napsal(a):
No.... ach jo:( na top 5 mám skluz:( jdu něco dělat!:D
Dotáhni nějaký nový lidi, pak jim najdi ztracenou trofej a dej jim vědět, kde je a máš to v kapse...
Fruiko napsal(a):
Dotáhni nějaký nový lidi, pak jim najdi ztracenou trofej a dej jim vědět, kde je a máš to v kapse...
!!! to si vyřídíme :D :D
Tak to potěší tohle to , moje cca 85 místo neni tak katastrofický ale stejně je pro mě prvních 33 nerealistický =) Ale tak alespon si hodím odkaz na FB možná se někdo z přátel ještě chytne =) Tombola by se teď hodila, sice se mi už 4x zadažilo ale teď je tam pěkná odměna =)
Fruiko napsal(a):
Já vím, kterého Big Bosse mám mít radši :))) Megawire - huš!:D:D:D
Gingy napsal(a):
Tak to potěší tohle to , moje cca 85 místo neni tak katastrofický ale stejně je pro mě prvních 33 nerealistický =) Ale tak alespon si hodím odkaz na FB možná se někdo z přátel ještě chytne =) Tombola by se teď hodila, sice se mi už 4x zadažilo ale teď je tam pěkná odměna =)
No jen tu dráždi hada bosou nohou tím, kolikrát už ti tombola padla do klína. Vrrrrr:))))
haroska napsal(a):
No jen tu dráždi hada bosou nohou tím, kolikrát už ti tombola padla do klína. Vrrrrr:))))
A tak ono se to kompenzuje jinde =) Stejně to jednou bylo vtipný, dotáhla jsem sem kamarádku říkám jí ať si zkusí koupit tombolu a druhý den to vyhraju já :D od tý doby si jí kupodivu nekoupila :)
ragelly napsal(a):
Náhodou už se těším, až spadnu na těch 5% :D
Neboj ragelly, to my taky, to my taky :D I když bych řekla, že zrovna ty i po odčerpání 95% kreditů pořád budeš dost vysoko... Doufám, že ráda nakupuješ v giftshopu :)
ragelly napsal(a):
Náhodou už se těším, až spadnu na těch 5% :D
to jo možná budete tak týden někde na desátém místě, než to srovnáte zpátky do původního žebříčku viď =D
Fruiko napsal(a):
Asi začnu pást to svoje líné stádo! :D
Anetka888 napsal(a):
Asi začnu pást to svoje líné stádo! :D
Tak to budeme ale za chvíli všichni... no v oné krásné temné komůrce :D
haroska napsal(a):
Tak to budeme ale za chvíli všichni... no v oné krásné temné komůrce :D
No kdyby u mě byli všichni aktivní, tak jde regálek s brekem spát každej den. :D
Anetka888 napsal(a):
No kdyby u mě byli všichni aktivní, tak jde regálek s brekem spát každej den. :D
Ta už jde s brekem spát teď, protože o všechny kredity přijde. :D
xtomas252 napsal(a):
Ta už jde s brekem spát teď, protože o všechny kredity přijde. :D
a) ještě nejde spát :P
b) kdyby o ně nechtěla přijít, tak si nic nekoupí :D
Večera nie je v ponuke? Tak to sa neoplatí súťažiť...
haroska napsal(a):
CHA! Megawire... vidíš moji pozici?:D
vidím :) až se mi započítají články, budu se smát já :-) muhaha
haroska napsal(a):
Že? Mě nejde ani tak o to, že já v životě nevyhraju, ale o to, že někteří mají prostě štěstí a vyhrávají ji snad obden..:S :D
Niektorí to tuším vzali smrteľne vážne, ďalšia pozícia sa mi neuveriteľným tempom vzďaľuje :D Ale zečínam sa tešiť, keď im všetkým klesnú kredity a ja budem aspon chvíľu prvá :D
Co se těch kreditů obecně týče, nešlo by udělat něco jako reporty ? Že by se někde prostě dalo dohledat za co přibyly nebo ubyly kredity ??? Mě třeba teď přibylo přes stovku kreditů a cca 30 % z úrovně a nemám vůbec zdání proč, ale neříkám, že si stěžuju =D
Gingy napsal(a):
Co se těch kreditů obecně týče, nešlo by udělat něco jako reporty ? Že by se někde prostě dalo dohledat za co přibyly nebo ubyly kredity ??? Mě třeba teď přibylo přes stovku kreditů a cca 30 % z úrovně a nemám vůbec zdání proč, ale neříkám, že si stěžuju =D
Detailní čísla nejsou veřejná a ani nebudou ;-) Mohla jsi to dostat třeba za přivedené kamarády nebo doplněné informace, možností je hodně.
megawir napsal(a):
Detailní čísla nejsou veřejná a ani nebudou ;-) Mohl jsi to dostat třeba za přivedené kamarády nebo doplněné informace, možností je hodně.
Aha to je škoda :)Na ty jsem právě koukala a nic novýho tak nevím, za co byly, tak nevadí =)
Gingy napsal(a):
Aha to je škoda :)Na ty jsem právě koukala a nic novýho tak nevím, za co byly, tak nevadí =)
Překlad titulků (dnes v 18:41) - 153 kr.
Fruiko napsal(a):
Překlad titulků (dnes v 18:41) - 153 kr.
áha tak to bylo štědré..
Důležité upozornění: Před vyhodnocením se dostanou do hry černé puntíky. Máte amnestii do kontroly, která bude následovat dnes v noci a během zítřka.
Pokud v okamžik kontroly bude mezi vašimi ohodnocenými seriály jakýkoliv, který jste prokazatelně nemohli vidět, tak bez možnosti odvolání vám bude odebráno 20 % kreditů.
Tak bych doporučoval si sáhnout do svědomí a projet si ohodnocené seriály!
Fruiko napsal(a):
Důležité upozornění: Před vyhodnocením se dostanou do hry černé puntíky. Máte amnestii do kontroly, která bude následovat dnes v noci a během zítřka.
Pokud v okamžik kontroly bude mezi vašimi ohodnocenými seriály jakýkoliv, který jste prokazatelně nemohli vidět, tak bez možnosti odvolání vám bude odebráno 20 % kreditů.
Tak bych doporučoval si sáhnout do svědomí a projet si ohodnocené seriály!
Nekdy se ale stane, že hodnotím seriál, který jsem viděl, a i tak na mě vybafne hláška, že hodnotím dopředu. To když nějak unikne do éteru o něco dřív. Nešlo by třeba znemožnit hodnotit seriály, které se ještě nevysílaly? Spousta lidí o tom třeba neví, že se to nesmí...
to spíš aby byl přehled černých puntíků a člověk se mohl případně bránit nařčení :) trochu mě překvapuje, že by se to mělo týkat první třicítky...
xtomas252 napsal(a):
Nekdy se ale stane, že hodnotím seriál, který jsem viděl, a i tak na mě vybafne hláška, že hodnotím dopředu. To když nějak unikne do éteru o něco dřív. Nešlo by třeba znemožnit hodnotit seriály, které se ještě nevysílaly? Spousta lidí o tom třeba neví, že se to nesmí...
Tím spíš bylo myšleno například Under the Dome... Dneska teprve schválili a už to vidělo 10 lidí... Pokud hodnotíš, to co jsi viděl, tak se nemáš čeho bát...
BuBBleS napsal(a):
to spíš aby byl přehled černých puntíků a člověk se mohl případně bránit nařčení :) trochu mě překvapuje, že by se to mělo týkat první třicítky...
Kontroluje se vždy, když se něco vydává z giftshopu (viz. pravidla). Vzhledem k tomu, že Vánoční akce se týká první třicítky, tak se to teď zrovna týká první třicítky... ;-)
Fruiko napsal(a):
Tím spíš bylo myšleno například Under the Dome... Dneska teprve schválili a už to vidělo 10 lidí...
To mě nepřekvapuje. Spíš mě překvapuje, že je mezi nimi i jeden redaktor.
zipacna napsal(a):
To mě nepřekvapuje. Spíš mě překvapuje, že je mezi nimi i jeden redaktor.
Muhaha. No tak to je hodně vtipný. :D
xtomas252 napsal(a):
Muhaha. No tak to je hodně vtipný. :D
Ještě vtipnější je to, že teď už je tam těch hodnocení 11. Zdá se, že si z nás někteří uživatelé dělají legraci ;-) Zítra se každopádně budou divit...
megawir napsal(a):
Ještě vtipnější je to, že teď už je tam těch hodnocení 11. Zdá se, že si z nás někteří uživatelé dělají legraci ;-) Zítra se každopádně budou divit...
Černá ruka po nás jde :P:))))) Vtipný - nenávidím předčasný hodnocení :)
Tak jsem to projel a TOP 30 příjemně překvapila. Dokonce i všeobecně to není tak hrozné. 285 lidí má černý puntík. Zde TOP 10:
Keníík - 35
leandr00 - 19
morcelenka - 18
Petr Kantor - 16
vevisek - 13
CzHero - 11
Januska - 23 9
47 - 8
Dahllia - 7
medvidecek007 - 7
Do top 30 už to je dokonce pod 3 černé puntíky...
Jedná se o automatické černé puntíky, takže v tom můžou být i preairy, ty jsou potom při kontrole ručně vymazány.
Zajímavá čísla. Měla by být dostupná na nějaké stránce se statistikami neustále. Možná by se nad sebou někteří zamysleli. Jednomu člověku z té Top 10 jsem nedávno psal a ptal se, proč hodnotí věci, které se ani nezačali natáčet. Odpověděl mi jen, že hodnotí tak, jak uzná za vhodné. Tak si to rozeberte. - Tohle je skupina, která se asi dá nějak dohledat. Ale jsou i horší. Třeba lidé, kteří hodnotí všechno, aniž by to viděli, nebo ti, kteří záměrně poškozují hodnocení. Ty těžko vystopujete...
ono nevadí, že se pár takových lidí najde. když bude hodnotit dost lidí, převládne stejně hlas většiny... problém by byl, kdyby se našlo víc takových sabotérů
BuBBleS napsal(a):
ono nevadí, že se pár takových lidí najde. když bude hodnotit dost lidí, převládne stejně hlas většiny... problém by byl, kdyby se našlo víc takových sabotérů
Jo jasný. Na to už jsem si zvykl. Vždycky si jenom v duchu poklepám na čelo, ale už mě to nervy netrhá. Ale to předčasné hodnocení, z toho jsem na nervy pořád :D
možná by to chtělo zavést antitrofeje :D
BuBBleS napsal(a):
To vůbec není špatný nápad :D
BuBBleS napsal(a):
Ještě to by chybělo :) Lidi by je začali sbírat, to se vsaďte :)
- hodnotící sabotér (za hodnocení seriálů, které dotyčný neviděl)
- seriálový barbar (má v oblíbených moc telenovel a seriálů s nízkým hodnocením)
- šmírák (sleduje často kdo je online a profily ostatních uživatelů)
BuBBleS napsal(a):
- hodnotící sabotér (za hodnocení seriálů, které dotyčný neviděl)
- seriálový barbar (má v oblíbených moc telenovel a seriálů s nízkým hodnocením)
:D Tak to jsi mě dostal. :D
BuBBleS napsal(a):
=D tu bych měla hned, vždycky sháním lidi na pokec =D
BuBBleS napsal(a):
šmírák (sleduje často kdo je online a profily ostatních uživatelů)
Tak šmíráci tu aspoň vidí, kdo kde šmíruje. I když trofej by byla fajn. Ještě by to chtělo trofej pro šmíráky 2.0, kteří šmírují odhlášení. :D To už by byl pro Fruika oříšek. Spíše ořech.
Něco podobného bych si přála na cwzone. Pro 'některé' by byla trofej i se jmenovkou.