Tak vám řeknu, že tohle bude hodně nabitá anketa. Už při náhodném rozlosování nominačních kol mám u mnohých problém vybrat si, kterému z dané pětice dát hlas. Bude to hodně sado maso, ale těším se :D
Za mě dneska vyhrává AHS. Klasiky typu Red Darf a Mr. Bean mě míjí velkým obloukem, takže tady žádné velké rozhodování dneska nemám :))
No, jsem zvědavý, jestli zase vyhraje Lucifer :D Jinak v tomhle kole za mě 2BG.
petrSF napsal(a):
No, jsem zvědavý, jestli zase vyhraje Lucifer :D Jinak v tomhle kole za mě 2BG.
Mám to stejně :-). Jak zvědavost s Luciferem, tak nominací pro Max a Caroline :-)
V tomto kole Fazulka, ale dalsie vyzeraju byt poriadny masaker, ked som kukol ten zoznam 😊
btw wtf ta ruzova zahrada a ulica? tie tu nominovali hateri? 😂
Těžké rozhodování mezi 2BG a Earlem. Hned na začátek :(
yuriy napsal(a):
V tomto kole Fazulka, ale dalsie vyzeraju byt poriadny masaker, ked som kukol ten zoznam 😊
Proto je to podle počtu hlasů, ne podle nejvyššího průměrného hodnocení :D Nezáleží na tom, jestli těch 1000 hodnotících dalo seriálu 100 %, nebo 0 % :D Bude větší sranda :)))
Projela jsem si ten filtr a tohle bude teda masakr. Jsem zvědavá, kdo vyhraje.
Jednoznačně 2BG :)
A máme tu novou anketu. :)
Začínáme nominacemi a hned na začátku pohoda.
Za mě jde hlas 2Broke Girls.
Jsem zvědavá na zbytek ankety.
Složité. Mám rád všechny možnosti. Původně jsem chtěl hlasovat pro Beana, protože jeho humor tak nějak nestárne. Je ale jeden seriál, na který bych se dokázal doopravdy dívat celý zbytek života + u kterého mám rád i český dabing. Seriál, který mi nespočetněkrát zlepšil náladu a který se mi za 31 let neokoukal - Red Dwarf. Ano, poslední řady jsou slabé, ale celé si je sjíždím minimálně 2x ročně. Žádný jiný seriál tohle nedokázal.
P.S. až v dnešní době jsem naplno ocenil díl Polymorf a Rimmerův proslov v debatě jak zatočit s mimozemšťanem.
Super anketa, můj dnešní hlas jde sockám!
No tak som rozhodovala medzi 2 sockamy a AHS. Kedže socky pozerám iba keď to ide v telke a AHS som videla 4 série, ale chcem pozrieť aj zvyšné ale strašne sa mi do tej 5 nechce, vyzerá dosť úchylne. Ale dejovo,kostýmovo aj herecky je to dosť dobré. Takže AHS.
yuriy napsal(a):
Aj toto tu bude? Mňa české seriály obchádzajú, jedine tak comeback, keď ide v telke. 😂
Jeee, díky za tak rychlou novou anketu :) Pro mě lehká volba, ani jeden ze seriálů jsem nesledovala. Nakonec jsem dala hlas AHS, který jsem sice neviděla, ale chystám se na něj, až na něj přijde chuť.
na začátek jednoduchý 😁 jedině 2 Broke Girls ❤️
Red Dwarf!!
Jednoznačně Earl, už proto, že vzhledem k době, která uplynula od jeho ukončení, má těžší pozici, než moje jinak milované socky.
ragelly napsal(a):
Proto je to podle počtu hlasů, ne podle nejvyššího průměrného hodnocení :D Nezáleží na tom, jestli těch 1000 hodnotících dalo seriálu 100 %, nebo 0 % :D Bude větší sranda :)))
pravidla su mi jasne, cakal som tam vselico, ale az take zakusky nie 😂
Klik napsal(a):
Aj toto tu bude? Mňa české seriály obchádzajú, jedine tak comeback, keď ide v telke. 😂
jop 😅 V clanku staci kliknut na filtr a zobrazi to vyhovujuce serialy. Tiez ma CS tvorba obchadza, teda az na jednu vynimku co nam pravidelne bezi v buse, ked ideme na zapas/sustredenie 😁
yuriy napsal(a):
pravidla su mi jasne, cakal som tam vselico, ale az take zakusky nie 😂
jop 😅 V clanku staci kliknut na filtr a zobrazi to vyhovujuce serialy. Tiez ma CS tvorba obchadza, teda az na jednu vynimku co nam pravidelne bezi v buse, ked ideme na zapas/sustredenie 😁
Náhodou, Slunečná, Ordinace, Ulice a nějaké turecké telenovely jsou na SZ nejčastější hledání, fruiko někde má schované statistiky :D To jen lidi sledují na tajňačku, protože to není cool :D
Tak to bude fakt těžký, když jsem si projela seznam, tak většinu jsem viděla a dokonce dost často tam mám hodnocení větší než 70. Tak uvidime.
A jsem zvědavá na Dextra. Byl to super seriál, ale trochu se bojím, že už je to dlouho co byl u všech v povědomí. 🙁
Earl jasná volba
jonata02 napsal(a):
Tak to bude fakt těžký, když jsem si projela seznam, tak většinu jsem viděla a dokonce dost často tam mám hodnocení větší než 70. Tak uvidime.
A jsem zvědavá na Dextra. Byl to super seriál, ale trochu se bojím, že už je to dlouho co byl u všech v povědomí. 🙁
Taky mám ze seznamu ohodnocenou většinu (80%), s rozptylem od 20 do 100. Musím říct, že u některých seriálů jsem byla opravdu překvapená, že v něm jsou 😉. A u těch vysílanych před delší dobou bude zajímavé sledovat, jak si povedou.
ragelly napsal(a):
Náhodou, Slunečná, Ordinace, Ulice a nějaké turecké telenovely jsou na SZ nejčastější hledání, fruiko někde má schované statistiky :D To jen lidi sledují na tajňačku, protože to není cool :D
Ano, hádám, že takových guilty pleasure se tu najde dost a dost :D.
bych potřeboval hlasy 3 abych protlačil vše co chci :-D
parada, uz sa tesim ako sa to cele vyvinie, filtrovanie necham tak a necham sa prekvapit ake serialy budu postupne ponuknute :)
za mna urcite AHS, ale aj Beana som mal celkom rad, ked to kedysi vysielali...:)
Za mě dnes jednoduchá volba = Red dwarf! :)
Socky jsem viděla komplet, občas pobavili, občas jsem sledovala jen abych věděla, jak to celé dopadne. Viděla jsem 1x a už si ani nepamatuju, co se dělo a jak to dopadlo. Jen vím, že jsem se občas zasmála.
Bean pobaví vždycky, ale je to takové to, že když na to narazím v bedně, tak se u toho bavím, ale cíleně bych si to nešla jen tak pustit.
My name is Earl jsem viděla pár náhodných dílů a moc si to nepamatuji. Možná do budoucna napravím.
American Horror Story jsem viděla většinu, kromě posledních asi 2 sérií? Ze začátku mě bavil moc a těšila jsem se na každý díl, teď tak nějak čekám, až budu mít chuť seriál dokoukat.
Za to Trpaslíka jsem viděla X krát a často se k němu vracím :) Je to srdcovka, na kterou mě přivedl táta, takže na něj nedám dopustit.
Kdyby někdo (třeba i já zpětně) chtěl kontrolovat, jak si anketa vede na FB, tak tady je odkaz :)
hlasování na facebooku
Tentokrát nabitý výběr, ale volím kultovní Red dwarf.