Diskuze k článku Anketa: Král lidu (nominace 3)
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 6. 2020 / 17:07:46 (před 4 roky)
off

OLIVER!! Zbytek mě míjí (buď pro moji alergii na přeceňované seriály *caugh Firefly caugh* nebo protože to prostě není můj žánr (ten zbytek).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 6. 2020 / 17:09:51 (před 4 roky)
on

Nie je o com .. predavac damskej obuvy je jasna volba na "krala" snad nezacnu cenzurovat aj jeho ..nekorektny antifeministicky humor s tucnymi zenami a blondinkami, a teda este jednou vypelichanou sliepkou od vedla.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 6. 2020 / 17:13:38 (před 4 roky)
off

Tak Malcolm to asi dál nedotáhne :(

For crying out loud!
InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 6. 2020 / 17:45:10 (před 4 roky)
off

Ženatý se závazky je super seroš a s Doktorkou z Dixie jsem obeznámena, ale Firefly je mého seriálového srdce šampion.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 6. 2020 / 17:59:54 (před 4 roky)
off

Za mna Hart of Dixie 😉

tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 6. 2020 / 18:02:11 (před 4 roky)
off

Těžké rozhodování mezi O.C. a Dixie, nakonec tedy O.C.

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 6. 2020 / 18:08:09 (před 4 roky)
off

Nedocenený Firefly, ktorý si zaslúžil viac ako jednu sezónu 🤐

The Order 1908
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 6. 2020 / 18:08:56 (před 4 roky)
on

Dneska dávám hlas The O.C., i když nešlo o žádnou extra obrovskou srdcovku. Ale z ostatních jsem viděla jen Firefly a moje 30% (a to ještě štědré) hodnocení asi mluví za vše :D Možná, kdybych měla už za sebou Hart, tak jde hlas tím směrem - to by mohl být seriál přesně pro mě. Ale prozatím tedy OCčko. Ženatý šel vždycky mimo mě a Arrowa jsem zatím taky neviděla.

- hlasování na Facebooku

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
23. 6. 2020 / 18:14:59 (před 4 roky)
off

Tak dneska šel můj hlas Ženatému se závazky, ale to jen proto, že je to jediný seriál z nabízených, který znám :D Jinak ho popravdě moc nemusím :D (vlastně jsem viděl 1 díl Arrowa, ale to mě úplně minulo :D)

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 6. 2020 / 18:16:01
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
23. 6. 2020 / 18:19:53 (před 4 roky)
off

No tak dnes to bylo mezi Arrow a O.C., a dala jsem O.C., protože budou potřebovat každý hlas jako podporu.
Oliver to totiž dá levou zadní.

"It's a beautiful day to save lives.”
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
23. 6. 2020 / 18:25:23 (před 4 roky)
off

Firefly, pretože zbytok je meh a hlavne preceňovany Arrow.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 6. 2020 / 18:28:11 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

... toz to muze take zaznit:"precenovany Firefly".

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 6. 2020 / 18:32:35 (před 4 roky)
off

O.C. u nás tenkrát hrozně frčelo a jako jediný jsem ho z tohohle seznamu viděl komplet, takže jasná volba.

Romix
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 6. 2020 / 18:59:47 (před 4 roky)
off

Ty ho, zenaty se zavazky je takova legenda a tak malo hlasu?! Smutna to svet :D

ragelly
23. 6. 2020 / 19:02:30 (před 4 roky)
on
Janna7 napsal(a):

Ty ho, zenaty se zavazky je takova legenda a tak malo hlasu?! Smutna to svet :D

To už současná mladá generace prostě nezná :D Premiéra 1987, to jsem ještě nebyla na světě ani já :D Je fakt, že v TV to jelo v devadesátkách často, teď ale nevím, jestli to pořád ještě dávají.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
23. 6. 2020 / 19:10:28 (před 4 roky)
off

Přece mi O.C. nevypadne hned na začátku. To si nezaslouží :(

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 6. 2020 / 19:14:34 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

To už současná mladá generace prostě nezná :D Premiéra 1987, to jsem ještě nebyla na světě ani já :D Je fakt, že v TV to jelo v devadesátkách často, teď ale nevím, jestli to pořád ještě dávají.

Bohužel dávají. Je to pár měsíců, co to šlo naposled na jednom z nováckých programů. Vždycky to zase vytáhnou.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
andromache
23. 6. 2020 / 19:17:27 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Bohužel dávají. Je to pár měsíců, co to šlo naposled na jednom z nováckých programů. Vždycky to zase vytáhnou.

Chápu správně, že stejně jako já nepatříš mezi fanoušky toho obhroublého primitiva ;)?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
23. 6. 2020 / 19:20:43 (před 4 roky)
on
milosh napsal(a):

Přece mi O.C. nevypadne hned na začátku. To si nezaslouží :(

I kdyby nic jiného, tak by si zasloužilo postoupit už jen kvůli Sethovi se Summer. Jeden z TOP teen párů :)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 6. 2020 / 19:20:56
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 6. 2020 / 19:33:38 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

naprosto souhlasím

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
23. 6. 2020 / 19:35:56 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

I kdyby nic jiného, tak by si zasloužilo postoupit už jen kvůli Sethovi se Summer. Jeden z TOP teen párů :)

Souhlas. Zatímco všichni kolem hltali Ryana a otravnou Marissu, tak já už si zase víc oblíbil ten "vedlejší" pár, protože Seth a Summer k sobě dokonale sedli.

ragelly
23. 6. 2020 / 19:38:25 (před 4 roky)
on
milosh napsal(a):

Souhlas. Zatímco všichni kolem hltali Ryana a otravnou Marissu, tak já už si zase víc oblíbil ten "vedlejší" pár, protože Seth a Summer k sobě dokonale sedli.

Marissa byla na facku. Když už, tak Ryan s Taylor. Ale S+S jsou prostě nejvíc a vždycky budou :))

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 6. 2020 / 19:52:19 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Marissa byla na facku. Když už, tak Ryan s Taylor. Ale S+S jsou prostě nejvíc a vždycky budou :))

Nevěřím svým očím, on je na světě i někdo jiný, kdo fandil Ryanovi a Taylor? :O Já myslela, že jsem jediná, kdo Marissu vůbec nemusel a naopak preferuje Taylor. 4. řadu jsem díky tomuhle nečekanému páru měla nejradši :)

kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 6. 2020 / 19:58:32 (před 4 roky)
off

Dnes Hart of Dixie, klidně bych si dala pokračování. I O.C. mám ráda, pár S+S byl super 👍.

Kumla
AislinK
23. 6. 2020 / 19:58:54 (před 4 roky)
off

Poprvé jsem musela přemýšlet. A to mezi O.C. a Dixie, který jsem mimochodem začala sledovat právě kvůli herečce, co hrála Summer v O.C. :)) Nakonec to vyhrálo O.C., jelikož prostě nostalgie. :) Cohenovi si to prostě zaslouží. :) Až mě překvapilo, že mají nejméně hlasů??! To co je za bordel? :D

Jinak Dixie za mě super seriál, typu oddychovka, u které se člověk zasměje, dojme občas zapláče a naštve. Taková kvalitnější telenovela :D

Arrowa jsem viděla, ne celého. Prvních pár serií jsem hltala a nemohla zpustit oči z obrazovak a dočkat se dalšího dílu. A pak to nějak ztratilo pro mě šťávu. Už pár let jsem to dala k ledu a čekám, až budu mít náladu se do toho opět pustit a dohnat, co jsem zameškala...

Ženatý se závazky je klasika, pobaví, ale nikdy jsem ho neviděla jako celek, jen namátkové epizody. Tudíž na něm nemůžu svůj hlas promrhat.

A Firefly jsem neviděla, ale je to od Whedona, tak to musí být super. Nemít v hlavě milion dalších seriálů, co chci už delší dobu vidět, tak na něj hned vlítnu. Whedon nám dal Buffy, Angela, Dollhouse,... Samé srdcovky... Tak snad i tenhle seriál mezi ně patří, tak jednou bych ho měla zkouknout...

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
23. 6. 2020 / 20:21:04 (před 4 roky)
off

Tak tady to bylo taky jasný. #TooSoon

Bored now...
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
23. 6. 2020 / 20:35:37 (před 4 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

... toz to muze take zaznit:"precenovany Firefly".

Zaznělo to hned v prvním příspěvku :D

Můj hlas jde každopádně právě tam, suckerzzzz ;P I když to málem dostal prodavač bot, prostě těžká konkurence :D Náročné rozhodování!

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 6. 2020 / 21:53:42 (před 4 roky)
off

Firefy je v mojí TOPce, takže není co řešit.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 6. 2020 / 21:53:58
andromache
23. 6. 2020 / 22:45:13 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Zaznělo to hned v prvním příspěvku :D

Můj hlas jde každopádně právě tam, suckerzzzz ;P I když to málem dostal prodavač bot, prostě těžká konkurence :D Náročné rozhodování!

Už jsem se chtěla zaradovat, že aspoň někdo čte moje příspěvky do fóra pořádně a pak jsi to musela tak zabít :D.

Jinak to, že je něco od Whedona ještě nutně neznamená kvalita. Taková Buffyna měla rozhodně skončit po páté řadě a co dělal kvůli těhotenství Charismy v Angelovi radši ani nemluvím. (a ne, vraždu Tary mu NIKDY neodpustím).

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 6. 2020 / 22:46:26
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
23. 6. 2020 / 22:53:48 (před 4 roky)
off

Arrow. Ostatní neznám, nebo z něho mám "osypky" 😉

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 6. 2020 / 23:33:46 (před 4 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Arrow. Ostatní neznám, nebo z něho mám "osypky" 😉

Díky. Dnešní rozhodování jsi mi usnadnila. Musím dát hlas Alovi když tu o něm lidi píšou sračky. :)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
23. 6. 2020 / 23:41:53 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

Díky. Dnešní rozhodování jsi mi usnadnila. Musím dát hlas Alovi když tu o něm lidi píšou sračky. :)

😀

ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 6. 2020 / 23:57:11 (před 4 roky)
off

O.C. som videl kedysi dávno, keď sme to ešte ako puberťáci sledovali a bolo to dosť cool :D Viem, že tá posledná séria sa mi dokonca aj páčila lebo bola menej dramatická a viac humorná. Dnes si ale už neviem predstaviť, že by som podobný seriál sledoval a tak ide môj hlas Oliverovi.

Inak humor v Married with children mi nikdy nesadol a celé mi to prišlo tak nasilu umelé, až nechápem, ako mohol byť ten seriál niekedy taký populárny. To, že ide o seriál starší ako ja sám zrejme nebude dôvodom lebo taký Step By Step si pozriem rád a aj ten sa začal vysielať pár rokov pred mojim narodením :D

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Pepka
24. 6. 2020 / 08:08:57 (před 4 roky)
off

Rozhodovala jsem se mezi Dixie a O.C., ale řekla jsem si, že doktorka potřebuje můj hlas víc, jak tak vidím, chyba

SparkySpeirs
24. 6. 2020 / 08:36:57 (před 4 roky)
off

Dneska rozhodování téměř mezi všemi zúčastněnými (s výjimkou Arrowa), ale hlas nakonec putuje do jedné prodejny bot ;D.

What the fork?!
AislinK
24. 6. 2020 / 09:32:55 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jinak to, že je něco od Whedona ještě nutně neznamená kvalita. Taková Buffyna měla rozhodně skončit po páté řadě a co dělal kvůli těhotenství Charismy v Angelovi radši ani nemluvím. (a ne, vraždu Tary mu NIKDY neodpustím).

Tak s Buffy nemůžu souhlasit. Za mě 6. i 7. řada byly super. Nedokážu si představit, že bych je nikdy neviděla. Smrt Tary byl hrozný šok, ale ač jsem měla Taru ráda, tak mě se ten konec "líbil" (To zní hrozně divně, když jde o smrt). Bylo to rychlé, nečekané, přesně tak, jak to v normálním životě chodí. Wrong place wrong time a hned je po tobě. Oči jsem si vyplakala, ale rozhodně bych to neměnila.

S Angelem a jeho 4. řadou souhlas. Chudák Cordy. Ale 5. řada nabrala opět nový dech a byla super. Aj epizoda s Charismou, jedna z mých oblíbených.

IrmaVep
24. 6. 2020 / 12:12:35 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Už jsem se chtěla zaradovat, že aspoň někdo čte moje příspěvky do fóra pořádně a pak jsi to musela tak zabít :D.

Nemůžeme mít všechno, že :P
No a teď si pěkně běž přečíst ten můj příspěvek ještě jednou a najdi tam zmínku o té kvalitě... Já tady zatím počkám... :)

Essie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
24. 6. 2020 / 12:21:51 (před 4 roky)
off

Dávám O.C., ale hlavně ne ten Arrow.

Embrace the pandemonium.
andromache
24. 6. 2020 / 13:47:48 (před 4 roky)
off
AislinK napsal(a):

Tak s Buffy nemůžu souhlasit. Za mě 6. i 7. řada byly super. Nedokážu si představit, že bych je nikdy neviděla. Smrt Tary byl hrozný šok, ale ač jsem měla Taru ráda, tak mě se ten konec "líbil" (To zní hrozně divně, když jde o smrt). Bylo to rychlé, nečekané, přesně tak, jak to v normálním životě chodí. Wrong place wrong time a hned je po tobě. Oči jsem si vyplakala, ale rozhodně bych to neměnila.

S Angelem a jeho 4. řadou souhlas. Chudák Cordy. Ale 5. řada nabrala opět nový dech a byla super. Aj epizoda s Charismou, jedna z mých oblíbených.

Nevím. Za mě je šestka asi nejdivnější sezona.. Celý ten návrat z nebe, jak si Buffyna nemohla zvyknout že je zase mezi živýma, do toho Willow jančí s tou svojí závislostí na magii a odhání od sebe Taru, Buffy začala chrápat se Spikem (ano, za mě jedna z největších chyb seriálu) a náhlá (a zbytečná) smrt Tary.. Ne prostě pětka, oběť nejvyšší a šmytec. Další dvě řady opravdu nemusely být. Buffy by skončila stejně jako Xena. Ultimátní obětí.

Pětka Angela už byla taková divná s těmi Wolfram&Hart...

andromache
24. 6. 2020 / 13:48:13 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Nemůžeme mít všechno, že :P
No a teď si pěkně běž přečíst ten můj příspěvek ještě jednou a najdi tam zmínku o té kvalitě... Já tady zatím počkám... :)

Eh? Ať hledám jak hledám jsem slepá a nevidím :D.

IrmaVep
24. 6. 2020 / 15:44:22 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Eh? Ať hledám jak hledám jsem slepá a nevidím :D.

Mno, to bude proto, že o kvalitě Whedonových seriálů jsem nic nepsala, tudíž to tvé "že to je Whedon, neznamená, že je to kvalitní seriál" mi tak trochu přijde jako provokativní šťouchání do vosího hnízda... A moje reakce měla vyjádřit to, že tě vidííím a že se nenechám do žádné takové debaty vtáhnout :P

andromache
24. 6. 2020 / 16:01:30 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Mno, to bude proto, že o kvalitě Whedonových seriálů jsem nic nepsala, tudíž to tvé "že to je Whedon, neznamená, že je to kvalitní seriál" mi tak trochu přijde jako provokativní šťouchání do vosího hnízda... A moje reakce měla vyjádřit to, že tě vidííím a že se nenechám do žádné takové debaty vtáhnout :P

Ajo :D. Ono to ale nebylo na tebe, ale na někoho, kdo to tam psal před tebou :D. Rozhodně vím, že jsem to u někoho četla :D. Na vtažení do nějaké debaty jsem neměla ani pomyšlení :D.

IrmaVep
24. 6. 2020 / 16:21:28 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ajo :D. Ono to ale nebylo na tebe, ale na někoho, kdo to tam psal před tebou :D. Rozhodně vím, že jsem to u někoho četla :D. Na vtažení do nějaké debaty jsem neměla ani pomyšlení :D.

Dobrá tedy, popojedem ;D

andromache
24. 6. 2020 / 16:43:59 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Dobrá tedy, popojedem ;D

Dobrej nápad :D. Mám na Whedona pifku, takže se do toho opravdu nechci pouštět :D.

Nevada
24. 6. 2020 / 20:33:10 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Chápu správně, že stejně jako já nepatříš mezi fanoušky toho obhroublého primitiva ;)?

Chápeš. Ten seriál mi nepřipadne vůbec vtipný, ani zajímavý.
Ale rozhodně se neshodneme u Firefly, který patří mezi moje nejoblíbenější seriály.

A Arrow zase považuju za jednu z největších blbostí, kterou jsem kdy začala sledovat (přitom komiksovky můžu) :D

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
andromache
24. 6. 2020 / 22:01:46 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Chápeš. Ten seriál mi nepřipadne vůbec vtipný, ani zajímavý.
Ale rozhodně se neshodneme u Firefly, který patří mezi moje nejoblíbenější seriály.

A Arrow zase považuju za jednu z největších blbostí, kterou jsem kdy začala sledovat (přitom komiksovky můžu) :D

Mě stačí že se neshodnem na Bundovic primitivech :D. Že jsem tady se svým názorem na Firefly ojedinělá jsem si už zvykla. A Arrow měl dobrých prvních pět řad. Pak to šlo (jako obvykle) do kytek.

ragelly
24. 6. 2020 / 22:03:25 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Že jsem tady se svým názorem na Firefly ojedinělá jsem si už zvykla.

Nejsi :D

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 6. 2020 / 22:03:54
andromache
24. 6. 2020 / 22:05:24 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Nejsi :D

Říkám ojedinělá, ne jediná :D. To je krapet rozdíl :D.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
25. 6. 2020 / 08:19:52 (před 4 roky)
off

Firefly. On snad někdo volí jinak? :-)

Féba
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 6. 2020 / 18:31:09 (před 4 roky)
off

Firefly! :) Takhle promarnit poteciál seriálu se jen tak nevidí...

Nevada
25. 6. 2020 / 22:36:11 (před 4 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Firefly. On snad někdo volí jinak? :-)

Lidi jsou divní, žejo? :)

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 6. 2020 / 00:36:21 (před 4 roky)
off

K tomuto sa musím vyjadriť aj písomne. Jednoznačne Firefly. Keď už nedostali šancu na viac sérii a pritom s tak skvelým námetom aj obsadením, tak musia získať prvenstvo aspoň tu. Preboha, tí čo.bolia Arrow ešte asi nevideli nikdy kvalitný seriál.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
spike
26. 6. 2020 / 01:21:26 (před 4 roky)
off
Aldyska napsal(a):

K tomuto sa musím vyjadriť aj písomne. Jednoznačne Firefly. Keď už nedostali šancu na viac sérii a pritom s tak skvelým námetom aj obsadením, tak musia získať prvenstvo aspoň tu. Preboha, tí čo.bolia Arrow ešte asi nevideli nikdy kvalitný seriál.

To je ta dnešní mládež. Firefly a celkově všechny seriály od Josse Whedona patří k tomu nejlepšímu, co v kdy vzniklo.

spike
andromache
26. 6. 2020 / 01:44:23 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

To je ta dnešní mládež. Firefly a celkově všechny seriály od Josse Whedona patří k tomu nejlepšímu, co v kdy vzniklo.

Prej mládež :P. jsem stejně stará jako ty a rozhodně nelíbám zemi po které chodí někdo jako Whedon. A už vůbec si nemyslím, že patří jeho seriály k tomu nejlepšímu co vzniklo. Jo, sem tam se mu něco podaří, ale pak si to sám pohřbí so....

spike
26. 6. 2020 / 02:51:15 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Prej mládež :P. jsem stejně stará jako ty a rozhodně nelíbám zemi po které chodí někdo jako Whedon. A už vůbec si nemyslím, že patří jeho seriály k tomu nejlepšímu co vzniklo. Jo, sem tam se mu něco podaří, ale pak si to sám pohřbí so....

Whedon měl hlavně smůlu na dementy ze stanice Fox.

spike
andromache
26. 6. 2020 / 14:53:47 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

Whedon měl hlavně smůlu na dementy ze stanice Fox.

No nevím.. Buffy a Angela si stihl pohřbít i sám.

Aldyska
26. 6. 2020 / 22:36:38 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

Absolútny súhlas. ;)

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
26. 6. 2020 / 22:40:38 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A čím si to mal akože pochovať? Podľa mňa tie seriály mali neustále pomerne rovnakú kvalitu. Síce sledujem aj dnešné seriály o upíroch, či čarodejniciach a mám ich rada, ale stále považujem Buffy spolu s Angelom za vrchol čo sa týka seriálovej tvorby v spojení s danou témou.

andromache
26. 6. 2020 / 22:51:09 (před 4 roky)
off
Aldyska napsal(a):

A čím si to mal akože pochovať? Podľa mňa tie seriály mali neustále pomerne rovnakú kvalitu. Síce sledujem aj dnešné seriály o upíroch, či čarodejniciach a mám ich rada, ale stále považujem Buffy spolu s Angelom za vrchol čo sa týka seriálovej tvorby v spojení s danou témou.

Buffy šestkou a sedmičkou, které podle mě už neměly být a Angela tím,že v podstatě vymazal Cordy jenom kvůli tomu, že Charisma otěhotněla.. A jinak co se mě týče, tak právě Buffy a Angel mě naučili upírské seriály nesnášet.

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 6. 2020 / 22:51:39
AislinK
26. 6. 2020 / 23:06:53 (před 4 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Mám to podobně.

A vůbec všeobecně, Buffy byl první seriál, co jsem viděla komplet a probudil ve mě seriálovou posedlost. :D Předtím jsem byla studnicí, co se filmů týče a seriály šly mimo mě. Od Buffy filmy skoro nesleduju a jsem spíš "go-to-person" na typy na seriály :)) Blbý na tom je, že to sežere víc času, takže má pak člověk nekonečný seznam seriálů, o kterých ví, že by se mu určitě líbily, ale prostě kde na to vzít čas? :D Ještě teď, kdy streamové společnosti jako Netflix a HBO sází jeden skvělý seriál za druhým... Ten seznam je pak delší a delší :D

spike
27. 6. 2020 / 02:56:34 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ale prosím tě. Buffy je zaslouženě kultovní klasika a například Upíří deníky BtVS nepokrytě kopírovali, ale reálně se Buffy v ničem nevyrovnali. Šestá série je podle mě nejdepresivnější, ale má v sobě plno silných momentů a metafor k věcem, které v nějaké podobě mohou potkat každého z nás. A hlavně obsahuje asi nejlepší muzikálovou epizodu, kterou jsem kdy viděl. Názor, že smrt Tary byla zbytečná, není objektivní. Tara byla super a jistě si takový osud nezasloužila, ale pro vývoj seriálu to bylo zásadní. Celou dobu Buffy a ostatní bojovali se silami zla, proti upírům, démonům až jim nakonec nejvíce ublíží jeden člověk s obyčejnou pistolí, který do hrobu málem znovu poslal i samotnou Buffy. To, že si po návratu do života Buffy začala se Spikem bylo v kontextu toho, co prožívala logické. On byl jediný, kdo taky zemřel a věděl jaké to je. Pak to samozřejmě zkazil, ale díky tomu se jejich vztah v sedmé sérii posunul na úplně jinou, podle mě dokonce osobnější rovinu než dřív.
Angel se také celou dobu výrazně vyvíjel. Je pravda, že některé detaily šlo udělat lépe, ale pořád se jedná o nadprůměrný seriál. Co se Cordelie týká Whedon neměl moc na výběr. Její těhotenství se tam jednoduše nehodilo a bylo potřeba to nějak vyřešit. Mám neodbytný pocit, že si pátou sérii s Wolfram & Hart nepochopila. Svým způsobem to bylo geniální. Hlavně to finále. Dodnes mě štve, že zůstalo otevřené.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 6. 2020 / 02:58:16
AislinK
5. 7. 2020 / 08:55:18 (před 4 roky)
off

Tak jsem si chtěla updatnout výsledky a podívat se, jak si vedou moji favoriti a... O.C. je poslední?!!! :O Kam se poděli všichni fanoušci?