Dneska za mě slabší pětka :D Viděla jsem jen PLL, takže dávám hlas jim. Z Grey's vlastně prvních pět řad a ty se mi líbily moc, ale s tím, co tady říkáte o posledních sériích, tak nevím, nevím :D
- hlasování na facebooku
Videla som iba PLL a Grey's a napriek tomu že s Grey's som pri poslednej sérii sekla, tak tomu dávam hlas, lebo sa to držalo na dobrej úrovni celkom dlho, čo sa o PLL povedať nedá. Aj keď to ma udržalo až do sklamaného konca :D
Dnes je volba těžká, ale jo Grimm je moje největší srdcovka
Grimm, potom Grimm a nakonec Grimm.
Takže Lhářky.. I když jsem je nedokoukala. Ale to jak prasí GA, to je děs. Grimma jsem taky nedojela a nikdy mi nepřirostl k srdci tak, abych mu mohla říkat král. A zbytek jako obvykle. Alergie :D. *caugh NCIS caugh*, caugh Castle caugh...
Dnes Chirurgové, sice jsem zklamaná, kam to v posledních sériích směřuje, jak to všechno prasí, ale stejně jde hlas jim!
Castle! Ale dneska to zatím vypadá jako nejvíce vyrovnaná skupina.
vylučovací metodou za mě PLL 😂
NCIS ani Grimm nesleduju, Castle mě nikdy moc nebavil a ke Grey’s by hlas určitě pár smrtí, odchodů postav a sérií nazpátek šel... aktuálně rozhodně ne
Tak dnes pro mě nejhorší skupina.
Děsím se dalších kol.
Byla to těžká volba: NCIS, Greys a PLL.
Nakonec hlas šel Grey's Anatomy protože ikdyž na ně teď dost lidí nadává je to moje srdcovka.
Dneska těžší rozhodování mezi Castlem, Greyskou a NCIS, ale nakonec jde hlas NCIS, protože to stále baví :).
Tak to je podpásovka, dát do výběru pěti seriálů moje dva nejmilejší - Castle a Grey's Anatomy ;)
Jedině a navždy ❤️Leroy Jethro Gibbs❤️
🤣
ach jo! Při dnešním hlasování si připadám jako zrádce. Castle odpustí, NCIS má můj hlas.
No já viděla jen PPL, takže jednoduchá volba. :D Tuším, že kdybych viděla Grimm, tak půjde hlas jemu. Zní jako můj šálek čaje. Nicméně když tak koukám na výsledky ankety, tak je momentálně všech 5 seriálů více méně vyrovnaných. :D Asi nejrozporuplnější skupina zatím :))
kumla napsal(a):
Dnes Chirurgové, sice jsem zklamaná, kam to v posledních sériích směřuje, jak to všechno prasí, ale stejně jde hlas jim!
Moje řeč ;D
Super jednoduchá volba. Grimm a pár zbytečných seriálů :)
malina2035 napsal(a):
ach jo! Při dnešním hlasování si připadám jako zrádce. Castle odpustí, NCIS má můj hlas.
som na tom úplne rovnako
Průběžné výsledky mě teda docela překvapují. Bych nikdy netipovala, že NCIS postoupí nad Gray's. Nebo v podstatě cokoliv že bude mít alespoň takto v základních kolech (o tolik) navrch.
Hlawoun napsal(a):
Super jednoduchá volba. Grimm a pár zbytečných seriálů :)
... ironie: super serialy a jeden zbytecny Grimm!
Tentokrát za mě nic moc výběr, nakonec volím Castla.