Dneska pro mě těžká skupina, viděla jsem všechno kromě TWD. Eureka i House super, ale hlas ode mě nedostanou. Každopádně Glee a Chůva, to je těžké rozhodování, protože oba seriály miluju. Asi zůstanu věrná Glee, ale bude mě mrzet, že Chůva nebude mít můj hlas :D Jsem rozpolcená :D
- hlasování na facebooku
Dnes to má doktor s prehľadom. Komédie a sitcomy nesledujem a TWD (videl son prvé 4 série) su preceňovaná nuda.
Profláklý twd má míň hlasů jak sračky typu Glee a to s tou upištěnou chůvou. Upřímně jsem to nečekal. :D Dal jsem hlas TWD, ale kdybych viděl víc house tak pravděpodobně dostane hlas on.
Tak dnešní hlasování se mě vůbec netýká.... Buď neznám a neviděla jsem, nebo mě ten seriál nebaví (House) nebo alergie (Glee).
The Nanny moje okamžité rozhodnutí. Kromě toho jakmile jsem ji viděl na fotce k příspěvku moje oči se rozzářili protože to je jeden z mála seriálů které můžu vidět pořád dokola a pokaždé se tomu zasměji 😅.
Dneska bez váhání slečna Fine a celá její partička :)
Glee pretože som ho milovala 😊
Glee nebo The Nanny?
Nakonec vítězí Chůva :)
Jednoznačně Eureka. Zrovna nedávno jsem celý seriál dala znovu. :)
No Eureka, přeci. Takový rasově vyvážený seriál...
Chůva! Maličko mě to táhlo ke Glee, ale ne. Zbytek seriálů šel nějak mimo mě.
Hmm, tak tohle je zapeklité... první souboj, kde rozhodně vím, pro koho nehlasovat... Chůva mě vždycky míjela. Ale u zbytku fakt nevím :-/
TWD zatiaľ na poslednom mieste, tak to je paráda :D
milosh napsal(a):
Dneska bez váhání slečna Fine a celá její partička :)
Mr Sheffield! Ja som ešte pokukovala po Housovi, ale ten má hlasov habadej, tak išiel môj hlas najzvláštnejšiemu hlasu na obrazovkách :)
Všechny mám ráda, ale moje největší lásky jsou The Nanny a Eureka. Nakonec to vyhrála chůva.
Toto kolo by sa malo opakovať aj tri dni :) Ťažký výber.
Dneska to bylo těžké... Kromě Eureky jsem viděla vše. Hlas šel nakonec Housovi, který jsme sledovali před lety komplet rodinka pospolu a zrovna jsem dokončila maraton, jelikož mi ten Housův charakter prostě chyběl. :))
Glee bylo tak špatný, až bylo dobrý. Člověk se u toho nasmál, občas i pobrečel a hlavně nám dal spoustu mash-upů a coverů, pár original songs, které mám stále v playlistu. A hlavně jsem díky němu objevila Darrena!
Walking Dead jsem strašně pozadu, ale vím, že mě více méně bavilo stále. Zronva jsem po pauze začala znovu koukat, jsem v druhé půlce 8. série a za mě super. Každý díl mě zatím bavil.
No a slečna Fááájn, tak to je nostalgie jak víte co :D Smích tak ikonický má už jen "Ach můj Bože" v Přátelích :DD Nicméně jsem viděla jen pár dílů a nikdy ne komplet seriál. Ale vzpomínky mám na těch pár dílů hezké :)
Eureku jsem neviděla, Glee mě nebere a z TWD se po skvělém začátku stala taková vztahová skorotelenovela se zombíky, takže jsem přestala sledovat. Takže to bylo mezi Housem a Nanny, nakonec to po delším váhání vyhrála chůva.
Pre mna urcite Glee ;)
Z těchto seriálů mám nejraději House (který mě ale u páté série přestal bavit) a Heuréku (kde mám pořád ještě rest u poslední série). Nakonec jsem dala hlas Heuréce, protože House předpokládám postoupí bez problémů.
Chůvu osobně řadím po bok Ženatého se závazky. Absolutně nevtipný sitcom, kde je většina postav nesympatických až protivných - prim v tom hraje hlavní hrdinka.
Nevada napsal(a):
Chůvu osobně řadím po bok Ženatého se závazky. Absolutně nevtipný sitcom, kde je většina postav nesympatických až protivných - prim v tom hraje hlavní hrdinka.
Vidím, že v oblasti sitcomů se shodnem docela dost :D. Taky tu uječenou ženskou nemám ráda a vtipné mi to nikdy nepřišlo...
Nejde to jinak - TWD, mám na něj těžkou závislost :D.
I když ta poslední série nějak nemá šťávu :(.
Viem, že House bude asi najpopulárnejší, ale je mi ľúto, že Glee má tak slabú podporu. Som rada, že svoj hlas som dala práve Glee, keď už ich takmer nikto nepodporí.