Dneska to má prison break jasný.. V době hlasování měli kluci 100 %. Teď už to asi bude trochu jiný. :)
Minule dilema a dneska nic? To rozlosování je ňáký divný :D. Ale možná dám nakonec hlas Capitainu Coldovi ještě než byl Capitain Cold no...
A já mám zase všechno, takže těžké rozhodování :D Viděla jsem SAC, PB, Californication, Heroes, TAAHM... ty jo, já viděla všech pět :O To se mi ještě nestalo :D Chlap ani Hank mi za hlas nestojí. PB bylo super v první sérce, ale pak to trošku ztrácelo dech. Hrdinové se mi líbili, ale ne tolik jako Sex, to je prostě můj žánr, takže nakonec dostává můj hlas :))
- hlasování na facebooku
Jednoduché hlasovanie, vďaka Prison Breaku som prestal kukať TV a objavil čaro internetového sledovania 😊
Dva a pol chlapa, dnes to bolo jednoduché. 😊
Dnes to bylo mezi PB a Heroes :)
Nakonec šel můj hlas PB.
Vim, ze posledni generace divaku uz Californication nezna, ale takovej propadak jsem necekal.
Noo, tak za mě rozhodování mezi Heroes a Prison Break. Heroes jsem milovala, takže nakonec hlas šel k nim. Prison Break mě hrozně bavily první dvě série, třetí už míň a čtvrtou jsem ještě nedokoukala (aneb objevila jsem tento seriál asi před měsícem či dvěma :D). I proto šel nakonec hlas k Peteru, Elle a Sylorovi. :)
Sex ve městě jsem viděla kousek prvního dílu, ale bylo to tak strašně nudný, že jsem ani ten nedokoukala.
Californication jsem neviděla jediný díl, tohle mě nějak komplet minulo.
No a Dva a půl chlapa jsem občas koutkem oka zahlédla část nějakého dílu, když to šlo v bedně, zatímco jsem se nacházela v obýváku. :D Ale upřímně jsem tomu nevěnovala nijak extra pozornost a vůbec si nemůžu vzpomenout, jestli mě to málo, co jsem viděla, nějak oslovilo, či ne. Ale vzhledem k tomu, že si o tom nic nepamatuju, tak spíš ne.
Každopádně to momentálně vypadá, že ti moji dva favoriti postoupí. Takže za mě fajn :))
Tak toto už bolo ťažšie rozhodovanie, aj keď som pozeral aj Dva a pol chlapa (až do odchodu Charlieho) a mam ho rád, rozhodoval som sa medzi Hrdinami a Prison break, prvé série oboch seriálov boli neskutočné, nakoniec hlasujem za PB, hrdinov zmrvili...
novoten napsal(a):
Vim, ze posledni generace divaku uz Californication nezna, ale takovej propadak jsem necekal.
I mě to překvapilo. Z dnešní 5 jsem sledovala všechny, ale kompletně dokoukala pouze Californication - můj hlas má.
pro mě zatím nejtěžší rozhodování mezi Sexem ve městě a Dva a půl chlapa 🤔 nechcete mi někdo prozradit, co má míň, abych to mohla “jen” vyrovnat? 😃
Olivia Caroline Jones napsal(a):
pro mě zatím nejtěžší rozhodování mezi Sexem ve městě a Dva a půl chlapa 🤔 nechcete mi někdo prozradit, co má míň, abych to mohla “jen” vyrovnat? 😃
Dávej podle vlastního svědomí :D
Dnes snadné rozhodnutí.
Michael a Lincoln ve mě mají od první série nadšenou divačku a sama sebe jsem přesvědčila, že čtvrtá série v tomto vesmíru nikdy nebyla natočena ;), takže za ty první tři (pátou jsem ještě neviděla) jsou pro mě dneska králové oni.
ragelly napsal(a):
Dávej podle vlastního svědomí :D
já ale nechci ani jednomu nadržovat 😂 právě proto se ptám, aby moje svědomí mělo dobrý pocit z toho, že když už má jeden z nich upřednostnit, aspoň to bude ten, který má méně hlasů 🙂
Olivia Caroline Jones napsal(a):
já ale nechci ani jednomu nadržovat 😂 právě proto se ptám, aby moje svědomí mělo dobrý pocit z toho, že když už má jeden z nich upřednostnit, aspoň to bude ten, který má méně hlasů 🙂
Dá se zobrazit stav hlasování: na modrém obdélníku s nápisem Anketa nad hlasováním je vpravo text "ukaž výsledky". Ten nápis je tam jen, dokud nehlasuješ, proto si ho asi málokdo všimne. Já sama jsem ho použila jen v 6. nominaci, kde nemám pro koho hlasovat, jinak se chci vždycky nechat překvapit.
janulam11 napsal(a):
Dá se zobrazit stav hlasování: na modrém obdélníku s nápisem Anketa nad hlasováním je vpravo text "ukaž výsledky". Ten nápis je tam jen, dokud nehlasuješ, proto si ho asi málokdo všimne. Já sama jsem ho použila jen v 6. nominaci, kde nemám pro koho hlasovat, jinak se chci vždycky nechat překvapit.
jé, děkuji moc, to jsem doteď opravdu přehlížela a neříct mi to, nevím o tom ani v budoucnu 😃 zase jsem o něco chytřejší 😁👍🏻
Toto je strašne ťažký výber.. Okrem TAHM sú všetky moje obľúbené, ale hlas išiel Prison Break, aj keď som sa naozaj ťažko rozhodovala medzi ním a SATC. Prison Break bol prvý seriál, ktorý som začala sťahovať, takže ťažká nostalgia :D
Nira napsal(a):
I mě to překvapilo. Z dnešní 5 jsem sledovala všechny, ale kompletně dokoukala pouze Californication - můj hlas má.
Můj taky. Trochu mě překvapilo, že po absolutní dominanci Lucifera v minulém hlasování uvidím Hanka na dně.
U mě jasně NCIS. Ale musím přiznat že seriál Sherlock Holmes je taky úžasný.
Většinou vybírám, co je nejlepší, dneska jsem volil nejmenší zlo. Výjimečně taky neznám všechny nominované, tak možná tím to bude.
arthurcz napsal(a):
Většinou vybírám, co je nejlepší, dneska jsem volil nejmenší zlo. Výjimečně taky neznám všechny nominované, tak možná tím to bude.
Za takovou neznalost by tě měli zavřít. :)
No, a pak by se ti hodilo znát seriál útěk z vězení abys věděl jak se z tama dostat.
migilko napsal(a):
Za takovou neznalost by tě měli zavřít. :)
No, a pak by se ti hodilo znát seriál útěk z vězení abys věděl jak se z tama dostat.
No ten jsem viděl celej a ten sešup kvality ve mě nezanechal zrovna dobrý pocity. Podobně to mám s Heroes.