Diskuze k článku Anketa: Král lidu (nominace 12)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 7. 2020 / 13:09:31 (před 4 roky)
on

Byli jsme vyhozeni z primetime do daytime 😭 Ale my se nedáme, let's make it work!

Dneska není o čem. Viděla jsem komplet TBBT i Spartaca, na Revenge se teprve chystám a CSI: NY neplánuju (stačí mi originál CSI). Každopádně Charmed je největší srdcovka, jiným směrem hlas jít nemůže :)

- hlasování na facebooku

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
2. 7. 2020 / 13:15:45 (před 4 roky)
off

Už som sa zľakol, že je 17 hodín 😂 Dnes je náročnejšie vybrať ako včera, ale tak hlas ide pre ubolené C

The Order 1908
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
2. 7. 2020 / 13:15:46 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Byli jsme vyhozeni z primetime do daytime 😭 Ale my se nedáme, let's make it work!

no já koukám! jsem teď byla řádně zmatena, zda už je tolik hodin 😅

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
2. 7. 2020 / 13:17:42 (před 4 roky)
off

Tak já si jdu asi hodit mincí mezi Charmed a The Big Bang Theory. Oboje je přibližně na stejné vlně. Když to jde zrovna na obrazovce někde, tak to přepínat nebudu, ale dobrovolně sám už si to asi nepustím.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
2. 7. 2020 / 13:31:28 (před 4 roky)
off

Včera Buffy, dneska Čarodějky, tady nemam co řešit ;) Jo, to byly časy :))

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 7. 2020 / 13:35:27 (před 4 roky)
off

Taky Čarodějky

Bored now...
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 7. 2020 / 13:38:39 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Dneska není o čem. Viděla jsem komplet TBBT i Spartaca, na Revenge se teprve chystám a CSI: NY neplánuju (stačí mi originál CSI). Každopádně Charmed je největší srdcovka, jiným směrem hlas jít nemůže :)

Jak to jako myslíš vyhozeni :-O? Co je jako náhrada v programu :D? A jinak jsem si taky říkala, že je to dneska nějak brzo :D

Jinak já měla dneska dilema mezi Charmed a Spartacus: Blood and Sand, ale protože Liam (a Andy fňuk) mají míň hlasů, šla moje pomoc tímhle směrem... A taky, kdo jsem, abych nedala hlas něčemu, v čem je Lucy Lawless že :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 7. 2020 / 14:27:05 (před 4 roky)
off

Charmed je jasná voľba. Ale je mi ľúto, že sa ďalej nedostane aj Revenge a Spartacus.

ragelly
2. 7. 2020 / 14:38:19 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Jak to jako myslíš vyhozeni :-O? Co je jako náhrada v programu :D? A jinak jsem si taky říkala, že je to dneska nějak brzo :D

Prý jsme byli nařčeni, že se z nás stal anketní web, takže ankety nesmí zůstat viset jako hlavní článek nahoře moc dlouho. Takže budou vycházet dřív v méně lukrativní čas a odpoledne je odsune nějaký jiný článek :)

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
2. 7. 2020 / 15:27:45 (před 4 roky)
off

Také jsem byla překvapena, že je dnes nominace nějak brzy 😂

Jinak tady to bylo lehké.
Můj hlas šel Čarodějkám ❤

CSI:NY a CSI:CYBER jsou jediné kriminálky z party CSI co jsem opravdu nesledovala.
TBBT jsem nedala už z principu :D
Na Spartacuse a Pomstu se teprve chystám. 😊

"It's a beautiful day to save lives.”
andromache
2. 7. 2020 / 15:56:29 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Prý jsme byli nařčeni, že se z nás stal anketní web, takže ankety nesmí zůstat viset jako hlavní článek nahoře moc dlouho. Takže budou vycházet dřív v méně lukrativní čas a odpoledne je odsune nějaký jiný článek :)

Zase si někdo kverulantsky stěžuje :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 7. 2020 / 16:18:21 (před 4 roky)
off

Tentokrát hlas pro Čarodějky

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
2. 7. 2020 / 16:43:40 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Tak já si jdu asi hodit mincí mezi Charmed a The Big Bang Theory. Oboje je přibližně na stejné vlně. Když to jde zrovna na obrazovce někde, tak to přepínat nebudu, ale dobrovolně sám už si to asi nepustím.

Mám to stejně, asi to pošlu tam, kde bude míň hlasů.

kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 7. 2020 / 17:01:25 (před 4 roky)
off

Dneska samozrejme Čarodejnice (vybral som ich aj do siene slávy) aj keď milujem aj TBBT, určite postúpia ďalej oba seriály tak som v pohode...

Inak tu v ankete mate pri Charmed v počte sérií chybu :P

Editováno: 2x | Naposledy: 2. 7. 2020 / 22:14:44
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
2. 7. 2020 / 17:44:14 (před 4 roky)
off

Tak to vyzerá, že môj Spartacus ďalej nepôjde :-(

andromache
2. 7. 2020 / 18:14:08 (před 4 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Tak to vyzerá, že môj Spartacus ďalej nepôjde :-(

Postupují tři a Sparty zatím zuby nehty drží třetí postupovou příčku :-).

pavel.ven
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
2. 7. 2020 / 18:56:44 (před 4 roky)
off

PROČ !! Moje nejvíce oblíbené seriály pohromadě to je těžké. Nakonec osud rozhodl pro Revenge ;-)

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 7. 2020 / 19:25:03 (před 4 roky)
on

skoda, Revenge dnes na chvoste, ale uznavam, ze konkurencia je dnes prilis silna :)

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
2. 7. 2020 / 19:26:20 (před 4 roky)
on

Vzhledem k tomu, že TBBT můj hlas určitě nepotřebuje, dávám ho Spartakovi. :)

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
2. 7. 2020 / 19:50:46 (před 4 roky)
off

Dneska bez váhání 3(4)P ze San Francisca. Jak já vždycky těšil ze školy domů na nový díl :)

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
2. 7. 2020 / 21:16:34 (před 4 roky)
off

Snad poprvé někde hlasuji proti TBBT, ale dneska ten hlas prostě mají Charmed :D.

What the fork?!
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
2. 7. 2020 / 21:41:53 (před 4 roky)
off
milosh napsal(a):

Dneska bez váhání 3(4)P ze San Francisca. Jak já vždycky těšil ze školy domů na nový díl :)

A my, kteří jsme končili ve škole později, jsme si to dokonce nahrávali na VHSky. :D Jo, to byly časy! :)

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 7. 2020 / 17:17:35
nikol141
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
2. 7. 2020 / 21:47:52 (před 4 roky)
off

No, tbbt zbožňuju, ale Charmed je asi ještě větší srdovka, takže hlas pro moc tří😁

Step by Step with my Friends go to Cheesecake Factory meet the Walkers and break their Bones!
AislinK
2. 7. 2020 / 22:06:33 (před 4 roky)
off

Uf, tady jednoznačně Charmed. Jeden z mých vůbec prvních seriálů. Srdcovka :)

Jinak jsem viděla samozřejmě aj TBBT a to mě bavilo, ale Charmed je nostalgie. Spartaka jsem viděla též, nejsem si jistá, jestli komplet teda. Ale to bylo taky super.

SCI a Revenge se mi úplně vyhnuli.

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 7. 2020 / 22:53:58 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ale to je fuj nařčení! :-D

Daniela
andromache
3. 7. 2020 / 00:28:51 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

A my, kteří jsme končili ve škole dýl, jsme si to dokonce nahrávali na VHSky. :D Jo, to byly časy! :)

Jak že jste končili ve škole O_o? Jinak já si nahrávala na VHSky jenom některé díly, ale ty teda stály za to :D.

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 7. 2020 / 03:08:05 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Koho taková blbost napadla?

spike
spike
3. 7. 2020 / 03:09:45 (před 4 roky)
off

Další moje srdcovka. Čarodějky to u mě dnes vyhráli.

spike
spike
3. 7. 2020 / 03:12:00 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jak že jste končili ve škole O_o? Jinak já si nahrávala na VHSky jenom některé díly, ale ty teda stály za to :D.

Taky jsem tenkrát vždy spěchal že školy,aby mi nic neuteklo. Naštěstí jsem to měl docela blízko. To byli časy. 😎

spike
jonata02
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 7. 2020 / 08:05:42 (před 4 roky)
off

Fanoušci TBBT se asi schovavají - má nejvíc hlasů, ale v diskuzi se k němu nikdo nehlásí 😂 a jinak můj hlas mají samozřejmě Čarodějky 🥳

Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 7. 2020 / 10:22:34 (před 4 roky)
off
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 7. 2020 / 14:57:42 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

.. na Revenge se teprve chystám

Revenge sa ti bude páčiť :D Super kombinácia drámy a soapky :D Nie som síce fanúšik poslednej série, ale všetky ostatné boli super. Z postáv jednoznačne Nolan :D

ragelly
3. 7. 2020 / 14:59:37 (před 4 roky)
on
sonkad napsal(a):

Revenge sa ti bude páčiť :D Super kombinácia drámy a soapky :D Nie som síce fanúšik poslednej série, ale všetky ostatné boli super. Z postáv jednoznačne Nolan :D

Nepochybuju o tom :D Tyhle soap mystery seriály mám hodně ráda, takže se na to těším :D Jen pořád nepřišla ta správná chvíle na maraton :D

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 7. 2020 / 15:39:31 (před 4 roky)
off

@ragelly

ragelly napsal(a):

....

budou tedy pridavane nekdy kolem te 13. hodiny? ;-)

ragelly
3. 7. 2020 / 15:45:26 (před 4 roky)
on
Pipa22 napsal(a):

@ragelly

budou tedy pridavane nekdy kolem te 13. hodiny? ;-)

Přesně tak :)

andromache
3. 7. 2020 / 16:59:01 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

Taky jsem tenkrát vždy spěchal že školy,aby mi nic neuteklo. Naštěstí jsem to měl docela blízko. To byli časy. 😎

To já teda ne :D. Aneb ať žije magická moc VHSek :D.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 7. 2020 / 20:22:55 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Přesně tak :)

bezva, ze je v tom trochu jizdni rad :D

spike
3. 7. 2020 / 21:59:50 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

To já teda ne :D. Aneb ať žije magická moc VHSek :D.

Teď si ale představ, když se ta páska ve videu občas zasekla. To byla často vetší pohroma než výbuch Černobilu, potopení Titaniku a obě světové války dohromady.

spike
Tempy
3. 7. 2020 / 22:17:34 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

Teď si ale představ, když se ta páska ve videu občas zasekla. To byla často vetší pohroma než výbuch Černobilu, potopení Titaniku a obě světové války dohromady.

Tak to se mi naštěstí stalo snad jen jednou. :) Ale živě si pamatuju ty nervy, když stanice natahovaly reklamy a ty jsi měl nahrávání nastavený na čas podle programu! :D Kolik epizod jsem takhle viděla bez začátku nebo konce, než jsem přišla na to, že se dá těch patnáct minut na obou koncích přidat. :D A pak jednou za čas ta Sophiina volba, když se člověk musel rozhodnout, co přemaže... :D No prostě zlatý VHSky! :D

spike
3. 7. 2020 / 22:44:39 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Tak to se mi naštěstí stalo snad jen jednou. :) Ale živě si pamatuju ty nervy, když stanice natahovaly reklamy a ty jsi měl nahrávání nastavený na čas podle programu! :D Kolik epizod jsem takhle viděla bez začátku nebo konce, než jsem přišla na to, že se dá těch patnáct minut na obou koncích přidat. :D A pak jednou za čas ta Sophiina volba, když se člověk musel rozhodnout, co přemaže... :D No prostě zlatý VHSky! :D

Jo VHSky měli něco do sebe. Bože my jsme už pamětníci zapomenuté technologie. :D

spike
andromache
3. 7. 2020 / 22:45:50 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

Ano, to se mi myslím taky jednou nebo dvakrát stalo :D. Ta hrůza :D

Tempy napsal(a):

Přemaže??? Přemaže?? Takový rouhání :D. To já jsem si za kapesné kupovala pořád a pořád nové a některé ty klenoty mám nahrané dodneška jako :D. A kdyby táta sáhl na Xenu a chtěl ji přemazat tak ho asi zabiju :D. (nebo s ním hodně hodně hodně dlouho nepromluvím :D). Ale jinak dobrodrůžo s nastavováním času znám taky.. Těch starých reklam co se mi nahrálo.. Půlka z nich už má dneska cenu sama o sobě :D.

spike
3. 7. 2020 / 22:49:11 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ano, to se mi myslím taky jednou nebo dvakrát stalo :D. Ta hrůza :D

Přemaže??? Přemaže?? Takový rouhání :D. To já jsem si za kapesné kupovala pořád a pořád nové a některé ty klenoty mám nahrané dodneška jako :D. A kdyby táta sáhl na Xenu a chtěl ji přemazat tak ho asi zabiju :D. (nebo s ním hodně hodně hodně dlouho nepromluvím :D). Ale jinak dobrodrůžo s nastavováním času znám taky.. Těch starých reklam co se mi nahrálo.. Půlka z nich už má dneska cenu sama o sobě :D.

No vidíš. Tehdejší reklamy byla taky úplně jiná liga než dnes. Doma mám také stále plno VHSek, ale bohužel je už nemám na čem přehrát.

spike
andromache
3. 7. 2020 / 22:51:21 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

No vidíš. Tehdejší reklamy byla taky úplně jiná liga než dnes. Doma mám také stále plno VHSek, ale bohužel je už nemám na čem přehrát.

Jo, já už bohužel taky ne :/. Obě videa co jsme měli (jedno u otce a jedno doma) už jsou bohužel na věčných lovištích... A jo to teda. Bavíval mě na youtube kanál o starých reklamách a to byla nostalgie jak sviň :-).

Tempy
3. 7. 2020 / 22:56:35 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Njn, rozpočet ani prostory nebyly nafukovací. :D Ale vznikaly z toho pak úžasný crossovery! :D Stargate s Gilmorkama, Čarodějky s Komisařem Rexem... :DD

andromache
3. 7. 2020 / 23:06:12 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Njn, rozpočet ani prostory nebyly nafukovací. :D Ale vznikaly z toho pak úžasný crossovery! :D Stargate s Gilmorkama, Čarodějky s Komisařem Rexem... :DD

Tak něco takového by snad nevymysleli ani na nejšílenější televizní stanici :D. SG s Gilmorkama :D. Ne že by Rory občas neprospělo vystřelit do vesmíru zase :D.

AislinK
3. 7. 2020 / 23:18:34 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak něco takového by snad nevymysleli ani na nejšílenější televizní stanici :D. SG s Gilmorkama :D. Ne že by Rory občas neprospělo vystřelit do vesmíru zase :D.

:DDD chcípám tu smíchy, díky ti

andromache
3. 7. 2020 / 23:19:57 (před 4 roky)
off
AislinK napsal(a):

:DDD chcípám tu smíchy, díky ti

Again :D? Ještě chvíli a fakt tě budu mít na svědomí :D. Asi budu muset ty svoje stand-upy trochu přibrzdit :D.

AislinK
3. 7. 2020 / 23:24:14 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Again :D? Ještě chvíli a fakt tě budu mít na svědomí :D. Asi budu muset ty svoje stand-upy trochu přibrzdit :D.

keep it coming, já se směju ráda :D

andromache
3. 7. 2020 / 23:27:54 (před 4 roky)
off
AislinK napsal(a):

keep it coming, já se směju ráda :D

No jo, ale aby to nakonec díky dechové nedostatečnosti neseklo místo s Křapaldim s tebou :D.

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 7. 2020 / 22:42:34 (před 4 roky)
off

Čarodejnice som sledovala, ale spätne keď sa na to pozriem, nebolo to tak kvalitne ako som si ako decko myslela, rozhodne nie keď to porovnám s Buffy, ktorá bola v ankete nedávno. TBBT poslednú dobu pozerávam na HBO GO a je popravde dosť vydarený seriál, neviem prečo som sa mu tak vyhýbala. No mojou srdcovkou je Revenge. ❤️ Len škoda, že má tak slabú podporu.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)