Jednoznačne Veronica.
Tak dneska jednoznačně Sabrina. Ze všech tady uvedených ji mám asi fakt nejradši :-). Ukecaný sarkastický Salem FTW :D.
Dnes to bolo ľahké Sabrina, jediný z dnešných nominovaných ktorý som videl celý...
Ugh. Dneska za mě hodně těžké kolo. Ordinace je jasně mimo hru, ale ze zbylých čtyř bych hlas s klidem dala všem. Kluci ze SPN budou v pohodě, takže jsem musela dát svou velkou srdcovku Verču, kterou mám i v TOP 10. Ale ideálně bych ráda viděla postoupit všechny čtyři :))
- hlasování na facebooku
Ale no taaaak, 13 reason why a supernatural? Supernatural mám rada, ale 13RW ma dostalo speciálne jednou scénou 😄
Dneska okamžitě bez přemýšlení, Supernatural. I když Veronica je taky fajn.
Nooo, tak opět zajímavý mix :D Každopádně jsou seriály seřazeny tak, jak bych si je dle oblíbenosti seřadila asi i já.
Hlas jde Supernatural, sice měli některé série kvalitou dolů, ale zase se to pak hned vyšvihlo zpátky do výšin a nikdy mě nepřestali bavit. Těžko uvěřit, že to je tolik let. Vlastně jsem s nimi vyrostla. :D Aj takových ikonických epizod, který člověk jen tak nezapomene, jako Yellow Fever například. :) Připomíná mi to Buffy, seriál, který tě jak dovede k nekonečnému pláči, tak tě smíchy dokáže shodit z postele. Přesně takový mix emocí od seriálu požaduji, aby se dostal do mé top.
Kdyby v mixu nebylo SPN, tak jde hlas Veronice. To jsem úplně žrala, aj si to znovu s chutí dala maratonem.
13 reasons why mám zkouknutý zatím jen první 2 série. "Bavilo" mě to, jestli se to tak dá říct. :D Trochu zvláštní napsat o tak deprimujícím seriálu, že bavil. :D
Ze Sabriny jsem viděla pár náhodných dílů. Co jsem viděla, se mi líbilo, ale s čistým svědomím bych nemohla vybrat seriál, jako "svého krále"
No a Ordinace... Ehm, quitly pleasure, když chci vypnout mozek :D Klidně to na sebe přiznám, že sleduju. Ale mám super výmluvu! Žiju v zahraničí a kromě občasného volání s rodinkou jsou podobný seriály jediný způsob, kterým si aspoň trochu udržuju znalost češtiny. :DD
dnes to bolo pre mna medzi SPN a Sabrinou, dal by som SPN, ale kvoli nostalgii za starymi dobrymi casmi davam Sabrinu :)
Tak nakonies SPN. Ani nie preto, že by som ich nejako extra mal rád ale ostatné som nevidel a ani sa nechystám.
phoboska napsal(a):
Jednoznačne Veronica.
Souhlas :D
Rozhodování mezi SPN a 13RW. Ale kluky Winchesterovi sleduju už pár let a prostě jsou moje srdcovka.
Supernatural to má jisté, takže jsem hlasoval pro Sabrinu.
Tady bylo lehké váhání 😊
Veronica nebo kluci Winchesterovi????
Nakonec šel hlas Sammymu a Deanovi ❤
phoboska napsal(a):
Jednoznačne Veronica.
Bez zaváhání :-)
SPN nebo VM - to je teda Sophiina volba 🙃