Daredevil to v tomto kole bude potrebovať najviac 😉
Tady není co řešit :) Scrubs je nejen moje nejoblíbenější komedie, ale i moje No.1 v TOP 10 ❤😍 Na Vikingy a Daredevila se teprve chystám, MASH a Futuramu neplánuju.
- hlasování na facebooku
Dneska volím Scrubs, i když nevím, jestli má šanci na postup. Ale je to super oddechovka.
Těžké rozhodování, ale nakonec Futurama...
Jedině MASH <3
Já jsem váhala mezi Scrubs a Meshem...nakonec jsem dala doktůrky a jsem fakt ráda, nechápu jak můžou mít nejmíň hlasů ze všech. Pro mě je to naprostá srdcovka.
Bez váhania Futurama, osobne sa mi zda lepšia ako Simpsonovci a mrzí ma, že skončila.
Tolik super seriálů najednou, ale MASH je holt jinde :)
Tak těžká volba, ale MASH je srdcovka největší
Tak dnes celkem jednoduchá volba.
Daredevil :)
Na Vikingy se teprve chystám a zbytek moc nemusím.
Mash a Futurama jsou nesmrtelné pecky, Daredevila nemohu dostat hlavy už nikdy, ale volba jde stejně pro Scrubs.
Dneska opravdu těžká volba. Nakonec jsem se rozhodovala mezi Mash a Daredevilem, nakonec to vyhrál slepý právník.
Není co řešit, hlas pro moji srdcovku M*A*S*H
Dneska brutální kolo. Celkově se moje oblíbené seriály vtěsnaly asi do dvou kol :D Váhala jsem mezi Daredevilem a MASHem. Daredevila mám hrozně ráda, ale bohužel, MASH je srdcovka.
Vikingy jsem nikdy nesledoval, Futuramu jenom sem tam. Ze zbývajících tří jsem viděl všechny díly. Nakonec jsem vybral MASH, protože to je moje srdcovka. Hawkeye, Šťabajzna a Kuní ksicht for the win. :D
Scrubs je seriál, na který bych se dokázal dívat zbytek života.
Dneska není o čem, jedině 4077!
Zbytečná anketa, rovnou mohlo postoupit Super duper Scrubs
dnes volim M*A*S*H, aj ked vyber je celkom kvalitny a rozhodovanie nebolo jednoduche :)
Tak pro mě dnes jednoduchá volba = M.A.S.H.
To je srdcovka jak prase :))
Ale je fakt, že z ostatního jsem viděla jen první díl Vikingů a jinak nic. :D
Já se teda všem omlouvám, ale mě MASH nikdy nebavil. Docela bych i řekla, že ho nesnáším. :D
Na Vikingy & Scrubs se bohužel teprve chystám, zbytek za hlas nestojí. Mrzí mě, že v tomhle kole nemůžu hlasovat :/
Matuush napsal(a):
Já se teda všem omlouvám, ale mě MASH nikdy nebavil. Docela bych i řekla, že ho nesnáším. :D
Za svoji blbost se nemusíš omlouvat :D :D
Matuush napsal(a):
... Mrzí mě, že v tomhle kole nemůžu hlasovat :/
Mě teda ne, naopak se hlasování můžeš zdržet i v budoucnu. :)
Matuush napsal(a):
Na Vikingy & Scrubs se bohužel teprve chystám, zbytek za hlas nestojí. Mrzí mě, že v tomhle kole nemůžu hlasovat :/
Ne že bych ho nesnášela, ale ztotožňuju se s tím, že mě taky nikdy nebavil :D Občas jsem zahlédla v TV, ale nikdy mě to neoslovilo.
ragelly: Btw, tohle kolo je poslední nominační?
andromache napsal(a):
ragelly: Btw, tohle kolo je poslední nominační?
Není, ještě budou dvě. Dnešní v 15h - dopoledne byly aktuální články, tak aby hned nezapadly dolů.
ragelly napsal(a):
Není, ještě budou dvě. Dnešní v 15h - dopoledne byly aktuální články, tak aby hned nezapadly dolů.
Jo, zrovna to čtu o té Batwoman i o té Naye.. A díky za info :-).