tak dnes je to easy, OUAT :)
Tak dneska bez hlasu.. Nějak se zdráhám dát hlas OUATu, když jsem ho nedojela a ty další jdou mimo mě (plus hluboká nenávist k SG :D).
Viděla jsem jen OUAT a SG1.
OUAT jsem viděla celé, ač do poslední řady jsem se nějak musela nutit. Nemohla jsem překousnout, že je to celé jiné, najednou je Henry dospělý a vůbec. :D
A s SG1 jsem viděla asi docela dost dílů, ale né celé. Vím, že jsem viděla celou poslední řadu a ty následující filmy, jelikož jsem si zamilovala tu černovlásku, jejíž jméno si už nepamatuju. :D Ale pamatuju si, že mě strašně bavila sama o sobě i její interakce s Danielem. A taky si pamatuju, jak mě naštval film, kde se mi konečně splní, na co člověk celou dobu čekal, jenom proto, aby vrátili čas a ono se to nestalo... To mi lehce připomíná jistý díl z Angela... :D
Nicméně jsem nakonec dala hlas OUAT, jelikož jsem ho viděla celý a bavil mě moc. :)
Já viděla jen SG1, ale hlas mu dávat nechci, protože to žádná velká srdcovka nebyla (ale bavilo mě to, to zase jo). Takže dávám OUAT jakožto největší těšing.
- hlasování na facebooku
Tak bolo ťažke sa rozhodnúť medzi OUaT a Agent of Shield ale nakoniec vyhrál Shield 😊
Dneska moc těžký výběr, ale SG1 vyhrává
dneska velice jednoduché, na starou dobrou SG1 nic nemá
Tak a KONEČNE je to tu, to najlepšie samozrejme nakoniec. Číslo 1. v mojom srdci aj v akomkoľvek rebríčku alebo ankete nikto iný ako Hviezdná brána.
Keby tu nebola SG1 hlasoval by som za Agentov mám ich aj v TOP 10 dúfam že tiež postúpia...
Dnes by som potreboval viac hlasov a viac postupujúcich 😠 Síce je najväčšia srdcovka SG1, ale W13 potrebuje môj hlas viac 🤔
Agenti ❤️👍
#VratařForever ♥️
Dnes Suits nebo Agenti????
Vzhledem k nedávno dokoukanému finále Suits jde hlas jim. Navíc je mám dané jako pozadí webu.
O Agenty strach nemám, že nepostoupí.
Tohle se nepovedlo, jsou tu tři srdcovky a přemýšlím, který mi dal víc.
pozitkar napsal(a):
Tohle se nepovedlo, jsou tu tři srdcovky a přemýšlím, který mi dal víc.
Viděl jsem všech 5 a až na Agenty jsou to srdcovky všechno. Ale dostane to SG-1. Ten sprint ze školy domů, abych stihl začátek epizody, si pamatuju dodnes :)
Kdysi jsem sledovala OUAT, než se z toho stala překombinovaná slátanina. Takže můj hlas jde tam.
Toto nieeee.. Suits, Agenti a SG-1 v jednom hlasovaní? To aký sadista dal do jedného? :(
sonkad napsal(a):
Toto nieeee.. Suits, Agenti a SG-1 v jednom hlasovaní? To aký sadista dal do jedného? :(
Osud :D
Doteď to šlo, ale Kravaťáci, Agenti a Skladiště v jednom + pohádky? To jako vážně? Ještě že mě SG nikdy moc nebralo. Asi si budu muset hodit kostkou, tohle totiž nedám.
Když počítám i minulou anketu, tohle je pro mě jednoznačně nejhorší rozhodování :-(.
Hlasuju za Agenty. Ale proti SG1...Bouhužel nemají šanci. Chudáci Marveláci :D To zabolí.
IrmaVep napsal(a):
Skladiště, Skladiště, Skladiště!
Joooo. Ale bohužel je nás málo 😢
Ťažký výber medzi SG a Agentmi. Ale aj keď mám agentov rád, SG je predsa len srdcovka, takže hlas ide im.
Já mám technický dotaz. Jak dlouho budou ankety aktivní, než začnou duely? Případně tedy to druhé "záchranné" kolo? :) A kdy ta další hlasování přijdou?
AislinK napsal(a):
Já mám technický dotaz. Jak dlouho budou ankety aktivní, než začnou duely? Případně tedy to druhé "záchranné" kolo? :) A kdy ta další hlasování přijdou?
Asi nechám přes víkend, cca v pondělí bych dala záchranné kolo, a pak duely asi potom od konce týdne, možná od čtvrtku nebo od pátku.
Těžké rozhodování mezi Stargate a Agenty. Ale nostalgie nakonec zvítězila. 😉
Dneska jdu s davem, SG1 je jeden z mojich nej seriálů.
Původně jsem chtěla dát hlas SG1, ale když tam jsou ti agenti...
ANO! Přátelé je to tu :D Agenti byli fajn prvních několik sérií, pak se do toho přidali Inhumens a mám pocit, že seriál trochu ztratil původní atmosféru a já jsem ztratila veškerou motivaci sledovat dál. OUAT jsem sledovala hodně, ale i když se mi jednotlivé série líbily, zpětně mám pocit, že měla být jedna série a dost. Protože ta první byla skvostná. Milovala jsem Bellu a Rumpla (ano opět jedinečný Robert C.) a jejich příběh byl tak chytlavý. Ale potom se najelo na model Jsem zlý,zlý,zlý/ne já se toho dokážu vzdát, udělám pro tebe cokoliv/hmm udělám cokoliv, ale nevzdám se toho čím jsem, i když to je přesně to proč se mnou nemůžeš být a to nebylo ono. Ale jednou to určitě dokoukám...snad :D Jo a Suits a Warehouse jsem neviděla, takže nemůžu soudit.Tedy Stargate SG-1. Indeed.
Hlas pro Warehouse 13, jakožto člen mého OG sci-fi starterpacku.
Kolombo napsal(a):
Ten sprint ze školy domů, abych stihl začátek epizody, si pamatuju dodnes :)
akokeby som seba čítal 😅
Kaelee napsal(a):
#VratařForever ♥️
SG1 ? 🤔
Ze seriálů jsem viděla jsem Suits, které jsem první série milovala... Pak to šlo trochu z kopce a poslední sérii nemám dokoukanou... Ale to nevadí, hlas jim jde určitě.
IrmaVep napsal(a):
Skladiště, Skladiště, Skladiště!
Ano, ano, ano!
Klik napsal(a):
SG1 ? 🤔
Jojo, andromache fanoušky SG nazývá Vrataři :))
Kaelee napsal(a):
Jojo, andromache fanoušky SG nazývá Vrataři :))
Ale z mojí hlavy to není, abyste věděli :D. Pár vratařek totiž znám a jsou ta část fandomu, kde se právě SG nazývá Vrata (jakože Hvězdná brána a Brána=Vrata) a oni sami si říkají Vrataři :D. Ale nic to nemění na tom, že Vrata nesnáším :D.
andromache napsal(a):
Ale z mojí hlavy to není, abyste věděli :D. Pár vratařek totiž znám a jsou ta část fandomu, kde se právě SG nazývá Vrata (jakože Hvězdná brána a Brána=Vrata) a oni sami si říkají Vrataři :D. Ale nic to nemění na tom, že Vrata nesnáším :D.
krátce jsem to nikdy neslyšela (až od tebe), znám to jako "Vrátkaři" :D
Odyssea napsal(a):
krátce jsem to nikdy neslyšela (až od tebe), znám to jako "Vrátkaři" :D
Ale brána nejsou vrátka ale vrata :D.