to je vážně super... Haven a Beauty and the Beast mě baví. Přemýšlím, že se začnu koukat na Nashville i Chicago Fire.
No to keby mi skusili zrušiť BATB asi ma trepne :D, ja som na tom celkom začala fičať.
Za Haven a Beauty and the Beast jsem ráda. Na Haven jsem si už zvykla a BatB má docela zajímavý námět, tak jsem zvědavá, kam to povede (i když je to americký seriál, ty člověka svou výstavbou málokdy překvapí :))
BatB mě ze začátku nijak neohromilo, ale poslední dobou mě doslova pohlcuje. Jen doufám, že to nebude jako loni se Secret Circle, na který jsem se zakoukala a pak ho kvůli nízký sledovanosti zrušili. A Haven?? Asi si přečtu konečně knížku :)
Koukám, že jsem na tom jako ostatní tady, super, že Haven a Beauty and the Beast budou pokračovat, těšim se na tu Bridget Regan z Legend of the Seeker. Že bych se začala dívat na Chicago Fire? No uvidíme.. :)
Ty jo.. to mě teda dost překvapuje, že jste všichni rádi za Krásku... jsem myslela, že se to nikomu nelíbí :)
ragelly napsal(a):
Ty jo.. to mě teda dost překvapuje, že jste všichni rádi za Krásku... jsem myslela, že se to nikomu nelíbí :)
Mně se nelíbila, ale podle těch komentů jsem to asi odsoudila moc brzo :D :D :D
Jinak za Haven jsem děsně ráda, tenhle seriál je naprostá bomba :)
Asi na BaB taky občas kouknu, čistě kvůli Bridget, když "její" Frontier je v nedohlednu....neví někdo, že by už byl nasazen do vysílání??
Jsem moc ráda, že se Haven dočká i dalšího pokračování :) Třetí série je teď krásně rozjetá a byla by škoda to utnout :)
phoebess napsal(a):
Mně se nelíbila, ale podle těch komentů jsem to asi odsoudila moc brzo :D :D :D
No já viděla zatím jen pilot, ale přišlo mi to docela nudný, že by se to fakt rozjelo až později? :D Každopádně čistě ze zjištných důvodů chci zrušení alis body v tipovačce :D
ragelly napsal(a):
No já viděla zatím jen pilot, ale přišlo mi to docela nudný, že by se to fakt rozjelo až později? :D Každopádně čistě ze zjištných důvodů chci zrušení alis body v tipovačce :D
Já právě u toho pilotu dvakrát usnula (a nebylo to tím, že jsem se na to dívala v jednu ráno) :)
phoebess napsal(a):
Já právě u toho pilotu dvakrát usnula (a nebylo to tím, že jsem se na to dívala v jednu ráno) :)
Tak to já ne (bude to asi tím, že jsem koukala před Mockingbird Lane, tak jsem byla natěšená na to, co mě teprv bude čekat, až Kráska skončí :D ), ale na celém pilotu se mi nejvíc líbil konec, jak Kristin stála na nějaké té párty u těch obrovských skleněných oken.. bych takové chtěla doma :D :D
Je pravda, že pilot nic moc..a ty případy, co řeší?? no, co říct. Ale jsem zvědavá, kam se to dostane s těma dvěma :)
ragelly napsal(a):
Tak to já ne (bude to asi tím, že jsem koukala před Mockingbird Lane, tak jsem byla natěšená na to, co mě teprv bude čekat, až Kráska skončí :D ), ale na celém pilotu se mi nejvíc líbil konec, jak Kristin stála na nějaké té párty u těch obrovských skleněných oken.. bych takové chtěla doma :D :D
Fňuk... Mockingbird Lane... :D Já na něj koukala myslím až pozdějc, pořád mi znělo v hlavě, je to jen jediný (a možná poslední) díl.
Takže co sis z pilotu odnesla, mají tam krásný výběr obrovských skleněných oken? :D
phoebess napsal(a):
Fňuk... Mockingbird Lane... :D Já na něj koukala myslím až pozdějc, pořád mi znělo v hlavě, je to jen jediný (a možná poslední) díl.
Takže co sis z pilotu odnesla, mají tam krásný výběr obrovských skleněných oken? :D
a) Okna jsou základ! :D
b) Zvíře = model s maličkou jizvou :D No dobře, občas se změní, ale většinu času takto :D
c) Kristin je stejně otravná jako ve Smallville, jsem na její štěněčí oči alergická
ragelly napsal(a):
a) Okna jsou základ! :D
b) Zvíře = model s maličkou jizvou :D No dobře, občas se změní, ale většinu času takto :D
c) Kristin je stejně otravná jako ve Smallville, jsem na její štěněčí oči alergická
až na ta okna jsme na tom stejně :D
phoebess napsal(a):
až na ta okna jsme na tom stejně :D
To ale neznamená, že na to pak nemrknu, až to zruší :D Přehled je přehled :D
Tak koukám, že jsem asi jediná kdo je rád za prodloužení Nashvillu. Konečně něco jiného a z novinek pro mě největší překvapení, takže mi udělali radost za větší prostor seriálu. No a za Haven sem taky moc ráda :)
sweet-biscuit napsal(a):
Tak koukám, že jsem asi jediná kdo je rád za prodloužení Nashvillu. Konečně něco jiného a z novinek pro mě největší překvapení, takže mi udělali radost za větší prostor seriálu. No a za Haven sem taky moc ráda :)
No vidíš, v zápalu údivu nad Kráskou jsem se zapomněla radovat! Za Nashville jsem taky moc ráda, skvělé nové drama s perfektní country hudbou :)
sweet-biscuit napsal(a):
Já z Nashvillu viděla taky zatím jen jedne díl, kromě začátku se mi líbil hodně, takže doufám, že si alespoň udržuje stejnou úroveň, když ne vyšší :)
ragelly napsal(a):
Já ještě uvidím... skluz ve sledování seriálů je přeci jenom skluz :D
phoebess napsal(a):
Já z Nashvillu viděla taky zatím jen jedne díl, kromě začátku se mi líbil hodně, takže doufám, že si alespoň udržuje stejnou úroveň, když ne vyšší :)
Já ještě uvidím... skluz ve sledování seriálů je přeci jenom skluz :D
Jelikož u mě skluz = 2030 epizod, tak já už jsem v klidu, házím si do watchlistu, co se mi zachce :D Však do konce života času dost, že :D
ragelly napsal(a):
Jelikož u mě skluz = 2030 epizod, tak já už jsem v klidu, házím si do watchlistu, co se mi zachce :D Však do konce života času dost, že :D
No, tak já jdu s tím svým 410epizodovým skluzem do háje :D
Máš recht... do konce života to stihnem obě dvě... snad :D
phoebess napsal(a):
Smutný je, že denně stihnu dvě epky a přibyde 15 :D
ragelly napsal(a):
Vím co myslíš, Ragelly :D Já jsem taky ve strašným skluzu, až se stydím. Ale když vidím, že jsou na tom lidi i hůř, hned to člověka potěší ;-)
ragelly napsal(a):
Smutný je, že denně stihnu dvě epky a přibyde 15 :D
Furt lepší, než kdyby to bylo obráceně :D
zipacna napsal(a):
Vím co myslíš, Ragelly :D Já jsem taky ve strašným skluzu, až se stydím. Ale když vidím, že jsou na tom lidi i hůř, hned to člověka potěší ;-)
Jsem ráda, že se cítíš líp :D
phoebess napsal(a):
Furt lepší, než kdyby to bylo obráceně :D
No vidíš, to mě nenapadlo! :D I když bejvávalo... :D Kde jsou ty časy, kdy jsem denně dávala 12 epek :D
phoebess napsal(a):
to by musela na losangelskými a newyorskými studii vybuchnout atomovka a zničit aspoň 4 velké televizní společnosti... holky, nestihnete :D
ragelly napsal(a):
No vidíš, to mě nenapadlo! :D I když bejvávalo... :D Kde jsou ty časy, kdy jsem denně dávala 12 epek :D
Hele, to se mi nedávno (skoro) podařilo s tím Kitchen Confidential, počítá se to, i když je to jen 20minutovej seroš? :D Třeba ještě nejsem úplně ztracená, víš... třeba to stihnu! :D
Seraphine313 napsal(a):
to by musela na losangelskými a newyorskými studii vybuchnout atomovka a zničit aspoň 4 velké televizní společnosti... holky, nestihnete :D
Atomovka mě sice nenapadla, ale o podobném neštěstí jsem přemejšlela taky. Resp. o nějaké odstávce natáčení nových seriálů :D
phoebess napsal(a):
Hele, to se mi nedávno (skoro) podařilo s tím Kitchen Confidential, počítá se to, i když je to jen 20minutovej seroš? :D Třeba ještě nejsem úplně ztracená, víš... třeba to stihnu! :D
Atomovka mě sice nenapadla, ale o podobném neštěstí jsem přemejšlela taky. Resp. o nějaké odstávce natáčení nových seriálů :D
kdyby to bylo plus mínus na pět let, tak možná máš šanci :D
Seraphine313 napsal(a):
kdyby to bylo plus mínus na pět let, tak možná máš šanci :D
neplánuje se zas nějaká stávka scénáristů náhodou? :D
phoebess napsal(a):
neplánuje se zas nějaká stávka scénáristů náhodou? :D
Když pěkně poprosíš... :D
ragelly napsal(a):
Ono je to vcelku jednoduchý, snažit se u pilotu neusnout, protože ten vážně stojí za prd, následně se pak dokopat k puštění dalších dílů, a ten největší problém překonat již zmíněnou averzi k tý "krásce" ta mi asi celkový dojem ze seriálu kazí nejvíc... Ale jinak mě docela potěšili prodloužením =)
Gingy napsal(a):
Ono je to vcelku jednoduchý, snažit se u pilotu neusnout, protože ten vážně stojí za prd, následně se pak dokopat k puštění dalších dílů, a ten největší problém překonat již zmíněnou averzi k tý "krásce" ta mi asi celkový dojem ze seriálu kazí nejvíc... Ale jinak mě docela potěšili prodloužením =)
Ale tak jo, když už jsem zvládla těch pět nebo kolik sérií Smallville, tak zvládnu i tohle :D
hmm, tak to máš můj obdiv, já jsem skončila myslim u třetí :) nějak to nebralo konce ...
Gingy napsal(a):
hmm, tak to máš můj obdiv, já jsem skončila myslim u třetí :) nějak to nebralo konce ...
Tak já to viděla komplet všech deset sérií, ale Lana pak někdy odešla ze scény :)
sweet-biscuit napsal(a):
Taky koukám na Nashville a moc mě baví. Některé písníčky jsem slyšela už nepočítaněkrát.
ragelly napsal(a):
Tak já to viděla komplet všech deset sérií, ale Lana pak někdy odešla ze scény :)
říkám si proč asi ?:D deset serii to už je na mě moc nekonečný, zvlášť když se mi to zas tak moc nelíbilo =)
Bridget Regan? To abych se snažila dokoukat to, co jsem zameškala. A nevíte, jestli prodloužili i Emily Owens?
shenandoah napsal(a):
Taky koukám na Nashville a moc mě baví. Některé písníčky jsem slyšela už nepočítaněkrát.
Undermine u mě vede! :) A taky se mi líbila ta verze Juliettina songu, kterou zpívaly na besídce Rayniny dcery.
Gingy napsal(a):
říkám si proč asi ?:D deset serii to už je na mě moc nekonečný, zvlášť když se mi to zas tak moc nelíbilo =)
Jo, na mě taky :D Ideální je tak pět šest :) Ale to já si to zas užila, líbilo se mi to :) Snad Arrow bude taky tak fajn :)
misulka78 napsal(a):
Bridget Regan? To abych se snažila dokoukat to, co jsem zameškala. A nevíte, jestli prodloužili i Emily Owens?
Zatím ne, sledovanost je bídná, takže je docela možné, že Emily skončí v midseason. Nic ale zatím není jisté.
JSem ráda hlavně za Nashville a Chicago Fire, navíc se těším na "Kate" :)
ragelly napsal(a):
Jo, na mě taky :D Ideální je tak pět šest :) Ale to já si to zas užila, líbilo se mi to :) Snad Arrow bude taky tak fajn :)
no jediný delší seriál co mě bavil od začátku do konce byly zoufalky a gilmorky tyhle dva seriály mě asi jako jediný mrzely, že skončily. Jinak nekoneční Simpsonovi, ale to se nedá srovnávat :)
Arrow se mi líbí dost, nejenom kvůli Oliveru :D, pokud to tak půjde dál budu jen spokojená :)
[citace=ragelly]Undermine u mě vede! :) A taky se mi líbila ta verze Juliettina songu, kterou zpívaly na besídce Rayniny dcery.
Jo, ty byly výborné. Z téměř popové písničky udělaly opravdové country. A taky se mi líbila písnička Back home, kterou zpíval Deacon v prvním díle v tom klubu. A nebo ta s Raynou je taky pěkná.
Tož mi udělali radost. Haven, ten miluju a opravdu by byli hloupí, kdyby ho zrušili. Stejně tak novinku Chicago Fire. To je pěkné pokoukáníčko :) Ale Beauty and the Beast. Nevím, nevím. Sice sleduji, ale nějak mě to stále nevtáhlo do děje. Tak uvidíme.