Prečo niektoré seriály sú v rozpätí rokov a niektoré pre daný rok a niektoré dokonca 2x vo viacerých rokoch? Nerozumiem kakorizácii a logike tohoto vysvetlenia :) dakujem
American Idol. :D A tolik let po sobě. :D No to je fór.
Z mýho roku je Kutil Tim. Asi jedinej seriál kterej si zaslouží být v tom žebříčku. :D
Survivor (Kdo přežije) rok 20000?To je asi v budúcnosti...Vtedy už život na Zemi nebude...
misiacik0308 napsal(a):
Prečo niektoré seriály sú v rozpätí rokov a niektoré pre daný rok a niektoré dokonca 2x vo viacerých rokoch? Nerozumiem kakorizácii a logike tohoto vysvetlenia :) dakujem
Pretoze dany serial bol niekolko rokov po sebe najpopuplarnejsi a potom ho vystriedal iny a zase po rokoch najpopularnejsi .. dobry priklad Roseanne(obnovene po rokoch) a Seinfeld ako sa bije s ER.
njn a ja mam Dallas .. Pamela .. a Lucy ... pre nast rocneho ina stabajzna :D
Rok 2000 má i tak spoustu nul, tak proč mu přidávat ...
Kde je kua Nemocnice na kraji města? :-D
60 Minut? To je co? V živote som o tom ani nepočul.
No jo tak dobře tušila jsem to Dallas 😂😂😂
Arkantos napsal(a):
60 Minut? To je co? V živote som o tom ani nepočul.
Zpravodajský magazín, na CBS se vysílá od roku 1968 dodnes.
Já spadám pod Cosbyho :D
Jójóó... Cosby Show... Jinak mám pocit, že jsem snad viděla od r. 1980 od všech jmenovaných aspoň pár dílů (nejmíň asi Sainfelda).
Edit: ...oprava, všechno mínus 60 minut :D
Edit2: Pěkné téma, díky za fotočlánek :D
Když jsem se já narodila, tak televize ještě nebyla. :))
ufonka napsal(a):
Když jsem se já narodila, tak televize ještě nebyla. :))
Tedy zhruba někdy v létech 1920 - 1940 :-)
Já mám Cheers. To bych se na to konečně mohla podívat 😀
No, rok 1995 Pohotovost, tak tu jsem stále ještě neviděla :D a teda, ani nemám chuť to vidět. Ale v mým roce vzniknul i Hercules, což už je o ničem jiným :D
binnie123 napsal(a):
No, rok 1995 Pohotovost, tak tu jsem stále ještě neviděla :D a teda, ani nemám chuť to vidět. Ale v mým roce vzniknul i Hercules, což už je o ničem jiným :D
A Xena ehm :D.
Jinak se hlásím ke Cosbyovcům.. zatracený osmdesátky :D. Nebo spíš jejich druhá půlka :D.
Chybi mi tam české a další seriály 😁
Třeba takový Čáryfuk nebo Robin Hood 😉
Možná příště udělat anketu z neamerických seriálů 😁
Roseanne to slyším poprvý ale už podle obrazku to bude něco čemu se vyhnu obloukem :D
hrbac.josef napsal(a):
Chybi mi tam české a další seriály 😁
Třeba takový Čáryfuk nebo Robin Hood 😉
Možná příště udělat anketu z neamerických seriálů 😁
Není anketa, ale nejsledovanější seriály pro dané roky.
Kdo se tu narodil v roce 2019? Nestyďte se.
All in the family, no aspoň, že už je barevnej 😂.
Díky za článek a jedna poznámka:
Roseanne v roce 2017, to jako fakt? 🤦🤣
Fuj, že som musela schytať Cosbyho. Ten seriál tak neznášam :'(
Ahoj,
Dallas, neDallas, určitě to byl hodně populární seriál. I když jsem ho nemusel, tak jsem usedal k TV s mými rodiči a viděl všechny díly.
já mám Pohotovost, kterou jsem teda nikdy neviděla 😂 ale překvapila mě ta fotka u Přátel, tu vidím poprvý v životě, a to už je mám nějak nakoukaný😱😅
janulam11 napsal(a):
All in the family, no aspoň, že už je barevnej 😂.
Díky za článek a jedna poznámka:
Roseanne v roce 2017, to jako fakt? 🤦🤣
Samozrejme zacali sa tocit nove casti a potom co Rosanne vyhodili tak to premenovali na tych The Conners.
sandokan555 napsal(a):
Samozrejme zacali sa tocit nove casti a potom co Rosanne vyhodili tak to premenovali na tych The Conners.
Vím, jen nemůžu pobrat, že se to mohlo umístit jako nejsledovanější seriál 😉 Ale neviděla jsem ty nové části.
janulam11 napsal(a):
Vím, jen nemůžu pobrat, že se to mohlo umístit jako nejsledovanější seriál 😉 Ale neviděla jsem ty nové části.
Ja ani tie stare, jej "humor" mi nikdy nesedel. Skor krok za krokom som sledoval.
sandokan555 napsal(a):
Ja ani tie stare, jej "humor" mi nikdy nesedel. Skor krok za krokom som sledoval.
No právě 😀
1945 :)
ufonka napsal(a):
1945 :)
Tak to televize opravdu byla ještě někde v těžkých plenkách :D. O nějakých televizních seriálech ani nemluvě.... Wow.