Diskuze k článku Televizní tvůrci: Tom Kapinos
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 7. 2020 / 22:41:55 (před 4 roky)
off

Pajky, díky za další díl :) Tenhle Tom K. má tedy široký žánrový záběr! Znám Dawsona (a kdo ne, že), Californication jsem sledovala chvíli ještě v TV a nějak jsem to pak nedokoukala, ale docela se mi to líbilo. Teď mám rozkoukaného Lucinu. Skoro by se mohlo zdát, že jsem jeho fanda! :D A z těch Zajímavostí mě pobavila ta žaloba Redhotů - to jako vážně?? A pak ten důvod, proč Duchovny nechtěl Anderson do Californication... takový zvláštní důvod :D

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
11. 7. 2020 / 11:12:27 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Pajky, díky za další díl :) Tenhle Tom K. má tedy široký žánrový záběr! Znám Dawsona (a kdo ne, že), Californication jsem sledovala chvíli ještě v TV a nějak jsem to pak nedokoukala, ale docela se mi to líbilo. Teď mám rozkoukaného Lucinu. Skoro by se mohlo zdát, že jsem jeho fanda! :D A z těch Zajímavostí mě pobavila ta žaloba Redhotů - to jako vážně?? A pak ten důvod, proč Duchovny nechtěl Anderson do Californication... takový zvláštní důvod :D

Děkuju. Jsem rád, že se líbil. Když jsem to tak procházel, tak na Dawsonovi pracovalo velké množství později úspěšných tvůrců, takže se k němu třeba brzy zase vrátíme :) Mě se líbí, že Californication vznikl tak, že se chtěl vypsat z frustrace po tvoření Dawsona :D
Tu žalobu Redhotů si pamatuju, Californication byl jeden z těch prvních seriálů, co jsem sledoval a tenkrát se to docela řešilo, protože si na něj stěžoval leckdo kvůli obsahu :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
11. 7. 2020 / 14:24:42 (před 4 roky)
off

Kapinose mám rád, respektive Californication jsem viděl tak 7-8x komlpet a Lucifer je teď jeden z mých oblíbených. Žalobu od Redhotů si taky pamatuju právě proto, že to byl jeden z mých prvních sledovaných seriálů a těchhle "zákulisních" informací tady v tý době moc nebylo. Jsem celkem zvědavej, co dalšího vytvoří :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
11. 7. 2020 / 21:43:29 (před 4 roky)
off

Vďaka za ďalšieho tvorcu a rozširovanie obzorov 🙂 Potvrdzujem, že meno tohto pána síce nepoznám, ale jeho seriály mám rada. Celého som videla iba Lucifera, no z Californication som videla viacero epizód. Ako vždy ma najviac zaujali zaujímavosti na záver, mám rada takéto pikošky. Teším sa na ďalšieho tvorcu 😊

Pajky
12. 7. 2020 / 08:00:26 (před 4 roky)
off
Lill napsal(a):

Teším sa na ďalšieho tvorcu 😊

Zájem mě těší a brzy bude další :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 7. 2020 / 14:01:29 (před 4 roky)
on
Pajky napsal(a):

Zájem mě těší a brzy bude další :)

Tak to by třeba jednou mohlo dojít i na Roba Taperta co :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Pajky
12. 7. 2020 / 14:23:51 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak to by třeba jednou mohlo dojít i na Roba Taperta co :D?

Problém je, že já toho o Xeně a jeho seriálech moc nevím. By se hodilo, abys to sepsala spíš ty :D Ale přidám ho na už tak dlouhý seznam :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 7. 2020 / 14:51:57 (před 4 roky)
on
Pajky napsal(a):

Problém je, že já toho o Xeně a jeho seriálech moc nevím. By se hodilo, abys to sepsala spíš ty :D Ale přidám ho na už tak dlouhý seznam :)

Tak teď jsi mě moc nepotěšil :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 7. 2020 / 10:03:58 (před 4 roky)
off

Tak, znám jenom Dawsonův svět, ale všechny díly jsem neviděla. Zbytek neznám, ale je pravda, že někdo se mi o Luciferovi už zmiňoval. Takže na Lucifera se velmi ráda podívám. Až bude chuť i čas. Ze zajímavostí mě překvapila ta žaloba. No, aspoň se to nakonec vyřešilo mimo soudně. Ale zajímalo by mě, jak by to dopadlo u soudu. I když se víc přikláním a držela bych palce Tomovi. Super rubrika a díky této rubrice i Vám se dozvím další nové novinky i zajímavosti, které do teď nevím.

Janey T.