Diskuze k článku Novinka pod lupou: Warrior Nun (Netflix)
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
6. 7. 2020 / 11:38:43 (před 4 roky)
off

Protože už jsem sjel celou sezónu (tip pro vás: nepracujte na zahradě bez trička, možná po vás budou pokukovat sousedky/sousedi, ale druhý den strávíte s obklady z bílého jogurtu na zádech doma), tak mohu říci, že mnohé nesrovnalosti z první epizody (kromě výbuchu) se vysvětlí a bude to lepší, než jsem čekal.
Hlavní hrdinka je kouzelná (pun intended), je úžasné vidět, jak se z holky, která většinu života strávila upoutaná na lůžko, stává někdo úplně jiný. Taková přeměna larvy v motýla. Fakt skvěle zahrané.
Ostatní role jsou již pak poněkud plošší, co se charakterů týče, ale to nijak zvlášť nevadí, další díly se to sice až zas tak moc nezlepší, ale pár zajímavých momentů přijde, nebojte se.
První díl bych hodnotil poněkud níže, ale zbytek seriálu to vyzdvihne, věřte mi. Už se nemůžu dočkat na druhou sezónu, tak dobré to nakonec bylo.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 7. 2020 / 11:42:17 (před 4 roky)
off

Hlavná hrdinka vybraná perfektne a keby celý pilot/seriál boli len jej scény, tak dám oveľa vyššie hodnotenie. Jej monológy boli výborné, takisto herecký prejav, celá jej linka za mňa super. Páči sa mi takisto zasadenie do modernej Malagy, squatter & párty štýl hrdinovej partie je osviežujúci a neopozeraný.

Žiaľ, keď sa na scéne objaví to komando bojových tínedžeriek v mníšskych habitoch, mala som chuť si búchať hlavu o stôl, hlavne u černošky sa proste nedá negúľať očami pri každej jej scéne. To máme naozaj uveriť, že Vatikán dal strážiť najcennejšiu relikviu bande tínedžeriek? Keby v tom ráde boli aspoň nejaké staršie mníšky, tak pochopím, ale takto.. Ach jaj..

Edit po pár dieloch: Ok, tak tie mníšky sú nakoniec celkom fajn :D

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 7. 2020 / 18:14:14
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 7. 2020 / 12:22:59 (před 4 roky)
off

Mám za sebou všech deset dílů a už jsem na profilu seriálu stihl napsat svůj názor. Nejlepší na seriálu je rozhodně hlavní hrdinka, protože Alba Baptista se do hlavní role dokonale hodí. Děj není špatný, ale akce by mohlo být více. Zápletka je správně ujetá a díky tomu je to celé dost zábavné.

spike
Czmiki
Běžný uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
7. 7. 2020 / 16:04:02 (před 4 roky)
off

Doslova bože můj to je kravina. Kdy konečně skončí to, že církev vše zachrání a o ovšem ví. Každý seriál s tímto tématem je podobný je jak přes kopírák. Hrdina je v pohodě a pak zlbne je z něj Mirek Dušín. Potenciál se zdál z počátku opravdu velký, ale bum a jsme zpět, kde to vždy skončí. Hlavně název a pak nic.
Je to taková hezká katolická propaganda natočená ve Španělsku.

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 7. 2020 / 17:20:53