Diskuze k článku Vzpomínáme: Blindspot (2015-2020)
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 7. 2020 / 20:35:24 (před 4 roky)
off
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 7. 2020 / 00:14:06 (před 4 roky)
off

Vzpominam. Vcera jsem videla posledni dil ... 👍

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
25. 7. 2020 / 01:11:19 (před 4 roky)
off

Tak jsem se prokousal až na konec článku a jsem rád, je to super vzpomínka na všechny série, skvělé ragelly. Osobně mi tu snad chybí jen zmínka o smrti Davida.

Teď tak přemýšlím, že životnost ředitele FBI není nijak velká, se divím, že se tam pořád někdo dere =D

Tetování byla skvělá, těch z druhé várky jsme si až tolik neužili, tím jak nejdou normálně vidět, ale vzhled perfektní. Nápady taky skvělé, Pattersonovou v podání Ashley Johnson řešící záhady jsem si zamiloval, stejně tak i Rich DotCom/Gordon Enver, kterého ztvárnil Ennis Esmer, mi přirostl k srdci. Byla to pecka, vtipy jsou nezapomenutelné a fakt doufám, že někdy nějaký ten spin-off, se kterým by souhlasil i Martin Gero, opravdu vznikne. Tato dvojka by si ten prostor zasloužila a přinesla by něco skvělého. Uvidíme časem.

Se závěrem jsem spokojený, ať si ho vyložím jakkoli. Letos už mám za sebou náročnější finále, ale musím přiznat, že i toto mě vzalo. Takže vzpomínání bylo příjemné, díky za článek. Teď už si jen počkat na odhalení poslední záhady - co skrývají názvy epizod páté série, když už bylo potvrzeno, že něco určitě.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 7. 2020 / 03:01:11 (před 4 roky)
off

Viděla jsem jen pár náhodných dílů, ale čtení článku jsem si moc užila, děkuju.

ludmilaliscova
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
25. 7. 2020 / 18:53:11 (před 4 roky)
off

Byla jsem fanoušek od prvního dílu.Bude mi chybět tento typ seriálu, ačkoli jsem nikdy moc na tyto americké krimi seriály nakokala, od tohoto jsem se nemohla odlepit. Prosím,v brzké době něco podobneho.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
26. 7. 2020 / 14:03:26 (před 4 roky)
off

Mě zaráží, kolik lidí si myslí, že fakt přežila, mně to ani na chvilku nenapadlo, až potom po zkouknutí jsem četla, že to jde chápat i jinak 😁 Ale Gero naznačil, že jsou tam náznaky toho, jak to bylo myšleno. Za mě tedy asi takto:

1) Na "svatbě" Reada a Zapatové říká Keaton Jane, že jsou to jen výplody mozku, že jí po všech těch traumatech nabízí šťastné chvilky, zatímco umírá.
2) Doktorka jí řekla, že se ta protilátka musí podat hned, jinak už není možnost záchrany.
3) Během té večeře byli Rich, Boston a Patterson v polyamorickým vztahu a měli všichni prstýnky, takže byli sezdaní, což není v USA legálně ošetřeno, tím pádem by to nešlo a je to teda nereálný.
4) Plus měl Boston všechny prsty, takže taky nepravdivý.
5) Jaimie postla na Insta story, kde napsala "RIP Jane", takže i ona ji bere jako mrtvou. Navíc mi fakt přišlo, že ten pohled je takový, že se s tím smířila u té večeře, že ví, že to není pravda, ale že v tom nalézá útěchu, když je vidí všechny šťastné.

A pak pár zajímavostí pro zájemce:

1) Když si to během svatby Zapaty a Patterson stopnete v celém záběru, tak v levém dolním rohu je takový blonďák s vousama. To je v reálu snoubenec Ashley Johnson (Patterson). Plus na pravé straně sedí Briana.
2) Jako oddávající na svatbě Patterson a Davida (nejlepší návrat ze všech 💗) je Martin Gero, tvůrce seriálu. Joe Dinicol (David) v reálu oddával Gera a jeho ženu.
3) V laboratoři ve scéně s Patterson a Richem, když se hádají, jestli mají přestřihnout zelené nebo modré drátky, tak je tam postarší vědec - Rich ho v rychlosti odchytne a začne mu říkat, že to je možná naposledy, kdy tohle dělají. Tak ten vědec je v reálu tatínek Ennise Esmera (Rich).

A jinak zbytek jsou fakt postavy z předchozích epizod. Každá epizoda měla min. jednoho zástupce. Proto se ten díl natáčel s přestávkami dva a půl měsíce podle toho, kdo měl kdy volno.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 7. 2020 / 14:25:05
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 7. 2020 / 14:07:33 (před 4 roky)
on
Gabik.029 napsal(a):

Mě zaráží, kolik lidí si myslí, že fakt přežila, mně to ani na chvilku nenapadlo, až potom po zkouknutí jsem četla, že to jde chápat i jinak 😁

Mě by to taky nenapadlo chápat jinak, brala jsem to, že umřela a tohle je nějaký výplod její fantazie během toho, když ve skutečnosti pořád leží na Times Square. Takový její vysněný happyend, který se ale nikdy nestal a nestane.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
26. 7. 2020 / 14:15:47 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mě by to taky nenapadlo chápat jinak, brala jsem to, že umřela a tohle je nějaký výplod její fantazie během toho, když ve skutečnosti pořád leží na Times Square. Takový její vysněný happyend, který se ale nikdy nestal a nestane.

No přesně. Ale strašně moc lidí to bere tak, že přežila, že si ten "katastrofický scénář" jen představuje, když nad tím Kurt začne polemizovat, jak špatně to mohlo dopadnout, kdyby se něco pokazilo. Ještě pak argumentují tím, že si přece nemohla představit Riche a Patterson, že pátrají po nějakým zařízení, protože nebyla u toho, když se o tom bavili, takže to musí být pravda 😁

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
26. 7. 2020 / 16:39:07 (před 4 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

No přesně. Ale strašně moc lidí to bere tak, že přežila, že si ten "katastrofický scénář" jen představuje, když nad tím Kurt začne polemizovat, jak špatně to mohlo dopadnout, kdyby se něco pokazilo. Ještě pak argumentují tím, že si přece nemohla představit Riche a Patterson, že pátrají po nějakým zařízení, protože nebyla u toho, když se o tom bavili, takže to musí být pravda 😁

Je fakt, že se mi to rozleželo v hlavě a pár věcí mi uteklo. Nedošlo mi, že scéna po přestřihnutí byla až v závěru a jen jako jedna možná. To že Rich a Patterson po něčem pátrají snad mohla slyšet, když spolu neustále komunikovali. Ale chápu, že když si to lidi spojí nějak dohromady a ten happyend chtějí, tak ho tam uvidí za každou cenu, přeci jen doktorka řekla něco ve smyslu, že je dost velká šance, že umře. To ale pro většinu nejspíš znamená hlavně to, že existuje možnost přežití. No, asi se nad tím jen stačí víc zastavit a zamyslet, smrt pak dává mnohem větší smysl.

vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
31. 7. 2020 / 20:17:26 (před 4 roky)
off

Článek úplně perfektní, počkala jsem si ale na přečtení až dokoukám poslední epizodu. Jsem moc ráda i za ty komentáře tady, protože jsem z toho konce byla dost zmatená a nebyla si jistá, jak to chápat. Byla bych strašně ráda, kdyby to fakt skončilo tím happyendem, ale to by ten konec nebyl pak tak silný. Brečím ještě teď. Koukala jsem úplně od začátku a nemůžu uvěřit, že je to už 5 let. Poslední epizoda byla opravdu skvělá. Na kriminálky jinak vůbec nekoukám, ale tohle je za mě jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděla. Akorát já jsem taková, že mě vždycky strašně zajímá a co bylo dál, takže bych opravdu ještě ráda věděla, jak to všichni vzali a jak to s nimi dopadlo. I proto mě moc mrzí, že ta večeře byla asi jen její fantazií.
Blindspot navždy zůstane v mém srdci <3

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.